- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- Konu Sahibi EU2
alooooo kimseler yokmu buralarda nirdesiniz bakem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kankam benim ya:))geldim patim geldimhihoyyythihoyyyt..çok çok çok özledimmm:1hug:Şeniz..asoo gözlerimz seni arıyo kanka yaa :)))
sevgili basın danışmanım ömür boyu menejerim olurmusunücreti özelden konuşalım:roflol:..anam arkadaşı hakkında bilgide verirmiş yerim kızım seni bencokacimcoookaso 2 gün içinde gelcek cnm...gelemiyo kk ya şu gnlerde (
dilay nerdesin hayatım ya..ne zamandır yoksun..msj atmıştım konumuz taşındı die okumadın sanırım..tekrar hoşgeldin canım..damar bitermi damarcı bitermi canım yaburdayız:lepi:..nasılsın görüşmeyelimerhaba kızlar nerelerde arabeskciler kalmadımı kimse :sm_confused:
vallahi akşam dedimki adanalı günü gündüzün karanlığının dizisikaydirigubbakcemile3aklıma sen geliyosun hemen..cuma msjınıda aldım canım allah razı olsun..yoktum bi süre pati arkadaşım yazmış zaten..sen nasılsın ferdi babanın kızı evleniyo pazar günü haberin varmı:)..alooooo kimseler yokmu buralarda nirdesiniz bakem
günaydınn kızlarrrrr.asocum benimkiii ustabirlik gresun canımm.
toprağım benim sen şu an memleketimize tatile gittin biliyorum,ama gelince okursun artıkşutarafagitti
emoşum bende sevdiğime allahın izni ile saatler sonra kavuşuyorum:1rolleyes:hava alanından ben alıcam aşkımı,ve bir hafta beraberiz..sonra rüya biticek ve eskişehire usta birliğine teslim olucak yiğidim:a015:..heycandan uyuyamıyorum:dance:..sende benim gibiydin bi kaç hafta önce,mehtap yeni doğmuştu ama şimdi hüzünlüsün..elele aşıcaz ya sabır canım ya sabır..:1hug:..güzel resimler çekte memleket topiğine koyarız kızhihoyyyt
[COLOR="[B][COLOR="Black"]vallahi akşam dedimki adanalı günü gündüzün karanlığının dizisikaydirigubbakcemile3aklıma sen geliyosun hemen..cuma msjınıda aldım canım allah razı olsun..yoktum bi süre pati arkadaşım yazmış zaten..sen nasılsın ferdi babanın kızı evleniyo pazar günü haberin varmı:)..[/COLOR][/B]
LANET OLSUN SİZ VE SİZİN GİBİLERE
canlarım ben bir süre giremicem yine haberiniz olsungeçen yazmadım aniden gittim merak ettiniz saolun,sebep şu askerimle ilgilenicemonu hayırlısı ile yollıyım haftaya görüşürüz şimiden allaha emanet olun hepiniz
tm canımm allah kavuştursun canım slm'lar
aleyküm selam canım allah razı olsun..bu arada ferdi şarkıları yokmu ya:ecrin_bebek:
İzlesene.com : Video - ferdi tayfur hasret sancısı
asoooo bu senin için gelsin ve bu gecelik bu kadar sonra devam ederim
Çok şükür idare ediyorum canım Allahım beterinden saklasın herşeyin :Saruboceq:merhaba turuncu nasılsın görüşmeyeli