Arabayla ilk kazamı yaptım :(

Kuralları biliyorum araba kullanmayıda
Konu sahibine yardımcı olun lütfen bana değil.
Suç işleyen sizsiniz
Eşiniz olmadan araba kullanamayan da sizsiniz
12 yıldır araba kullanan da sizsiniz vs...

Size tavsiyem kurallarıyla gidin öğrenin ve Ehliyetinizi alın!!

Buyrun lütfen rica ediyorum.
Sayenizde ehliyet sahibi olurum.

Ahhh adaletin gozunu seveyim..yasadigim ulkede birisi ehliyetsiz araba kullanmaya kalksa, bir kaza yapsa ve birinin olumune neden olsa omur boyu hapis cezasi alir..hatta birakin ehliyeti yeni cikan yasaya gore araba kullanirken cep telefonu kullanirsaniz bile omur boyu hapis cezasi var..bir kaza olmasa bile..
Bizdede yasalar daha sert olmali artik..
Yeter ya cidden yeter.insan hayati bu kadar ucuzmu?

ıyyy ehliyetsizlikle övünmek de ne arabesk bir şey.. suç işleyen insan bir de gelmiş burada övünerek eşim eşim eşim.... kadınlar bu yüzden okumali.. bu yüzden hava atacaklari şey eşinin meslegi değil kendi mesleği olmali.. hayatını kanunlara uygun yaşamayan insanlardan korkarım ama.. umarım bir gün yakalanirsiniz trafikte..

bırde lutfen sıkayet edın belkı ehlıyet alırım dıyor
pişkinliğin böylesi

Üzmeyin canınızı. Ustalaşana kadar daha çok sürtersiniz sağa sola. Canınız sağolsun. İnsana, hayvana çarpmayın size bir şey olmasın gelen male gelsin.

ehliyet li klullananlarida gorduk
ben Tr DE KI ehliyetli ehluyetsz hiç bi sofore guvenmiyorum valla;,biraz sert bi genelleme farkindyaim ama kurunun yaninda yas d ayanacak artik

dune kdr parayla olan bi isten bahsediyoruz,ehliyeti olanlarin gun içinde yaptigi yuzlzrce kazalar,trafikde isikda beklion diye korna çalanlar,normal hiz sinirinda gidince makas atanlar,ambulansa yol vermeyenler ,magandasindan bahsetmiyorum bile onlar ayri psikopat ..

bu kadr seyin içinde ehliyetsiz kullanmak gozume hafif geldi,ha suçmu suçtur tabi ..

Ben de
Nasıl yapılacağını paylaşır mısınız nereye şikayet etmemiz gerekiyor.

buradan nasil sikayet edebiliriz bu zat-ı?
emnıyetın yenı sıstemı var
bu tarz durumların ekran goruntusunu alıp maıl gonderebılıyorsunuz
mesela ben araca kamera taktırdım suc ısleyenlerın kayıtlarını gonderıyorum maılle
Umberlee

babam boyle bı maganda yuzunden kaza gecırdı amelıyat oldu kırıklar ıcınde kaldı adam ,oyuzden hassas bır konu benım ıcın... elımden gelenı ardıma koymıcam acıkcası ...herkesı buna davet edıyorum

Ekran görüntüsü yeterliyse ben de hemen gönderiyorum o vakit.

ada kale sende baska alemsin,araba ve soforluk niye var ,basinin çaresine bakabilmen içn,madem esin olmayinca kullnamiyon ben ne anladim bu isten, verde adam kulansin

Esine guveniyor ya
asıl onemlı soru
eşi kıme guvenıyor
bır polıs memuru suca ortak oluyor ( eşinin ta kendısının ıddıası) hatta cevırmelerde trafıkte sıkıntı cıkmasın dıye bızzat sucun ıcınde bulunuyor .

cok buyuk bır ıtıraf sadece kendısıne ceza degıl esının meslegı de tehlıke de su durumda

Gelişmeleri buradan paylaşırız.
şimdi eşine sosyal medyada sucumuzu ıtıraf ettım desene
bırı bu ıtırafımın ekran goruntusunu alıp emnıyete maıl atmıs desene

ne dıcek sana gelısmelerı burdan aktar hadı

hepımız merak ıcındeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…