Suç işleyen sizsinizKuralları biliyorum araba kullanmayıda
Konu sahibine yardımcı olun lütfen bana değil.
Buyrun lütfen rica ediyorum.yanı sen dıyorsun kı benım esım polıs gorevını kotuye kullanıyor o yanımda oldugu ıcın cevırmeye gırsem bıle ceza almam 12 yıldır da trafıkteyım ehlıyetsız dıyorsun oyle mı ?
ben vatandaslık gorevımı yapıcam ama !
tabıkı...Buyrun lütfen rica ediyorum.
Sayenizde ehliyet sahibi olurum.
Gelişmeleri buradan paylaşırız.tabıkı...
bırde lutfen sıkayet edın belkı ehlıyet alırım dıyorAhhh adaletin gozunu seveyim..yasadigim ulkede birisi ehliyetsiz araba kullanmaya kalksa, bir kaza yapsa ve birinin olumune neden olsa omur boyu hapis cezasi alir..hatta birakin ehliyeti yeni cikan yasaya gore araba kullanirken cep telefonu kullanirsaniz bile omur boyu hapis cezasi var..bir kaza olmasa bile..
Bizdede yasalar daha sert olmali artik..
Yeter ya cidden yeter.insan hayati bu kadar ucuzmu?
Esine guveniyor yabırde lutfen sıkayet edın belkı ehlıyet alırım dıyor
pişkinliğin böylesi
Geçmiş olsun
Ehliyetsiz kullanıyorum ben de çok korkuyorum eşim yanımda olmasa çıkamam herhalde
Biraz direksiyon dersi alsanız iyi olur cesaretinizide kırmayın kullanmayı bırakmayın lütfen
yanı sen dıyorsun kı benım esım polıs ,gorevını kotuye kullanıyor ,o yanımda oldugu ıcın cevırmeye gırsem bıle ceza almam ,12 yıldır da trafıkteyım ehlıyetsız dıyorsun oyle mı ?
ben vatandaslık gorevımı yapıcam ama !
emnıyetın yenı sıstemı varburadan nasil sikayet edebiliriz bu zat-ı?
emnıyetın yenı sıstemı var
bu tarz durumların ekran goruntusunu alıp maıl gonderebılıyorsunuz
mesela ben araca kamera taktırdım suc ısleyenlerın kayıtlarını gonderıyorum maılle
Umberlee
babam boyle bı maganda yuzunden kaza gecırdı amelıyat oldu kırıklar ıcınde kaldı adam oyuzden hassas bır konu benım ıcın elımden gelenı ardıma koymıcam acıkcası herkesı buna davet edıyorum
asıl onemlı soruEsine guveniyor ya
şimdi eşine sosyal medyada sucumuzu ıtıraf ettım deseneGelişmeleri buradan paylaşırız.
:)) alemsiniz valla :)şimdi eşine sosyal medyada sucumuzu ıtıraf ettım desene
bırı bu ıtırafımın ekran goruntusunu alıp emnıyete maıl atmıs desene
ne dıcek sana gelısmelerı burdan aktar hadı
hepımız merak ıcındeyız
Üzmeyin canınızı. Ustalaşana kadar daha çok sürtersiniz sağa sola. Canınız sağolsun. İnsana, hayvana çarpmayın size bir şey olmasın gelen male gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?