Vicdanın rahat yaniEhliyet almadan araba kullanmak demek
Ehliyetsiz araç kullanmak suçtur biliyorsunuz değil mi?Ehliyet almadan araba kullanmak demek
Simdi kac yıllık soforsunuz? :) bir an önce acemiligi atsam üzerimden insallah
Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?Ehliyetsiz araç kullanmak suçtur biliyorsunuz değil mi?
Birçok kaza sizin gibi insanlar yüzünden oluyor ve üstelik sanki Ehliyetsiz araç kullanmaktan övünüyorsunuz gibi..
Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?
Siz şu an suç işliyorsunuz. 12 yıldır Ehliyetsiz araç kullaniyorsunuzElbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?
Tek araba bana kalmıyor diyeyim eşim oluyor yakın mesafelerde gidiyorum ana yola çıkıp kullanmıyorum şehir içi sadece kimsenin canına malına kastım yok alıcam da ben varken sorun olmaz diye diye eşimin yüzünden alamadım yaza doğru alıcam inşallah12 yıldır niye almadınız ki ehliyeti?
bir çok kişiden iyi kullanıyorsanız neden eşiniz olmadan kullanmaya cesaret edemiyorsunuz?
Ehliyet almak zorundasiniz bu sekilde trafige cikip insanlarin hayatini tehlikeye atamazsiniz.Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?
Evet farkındayımSiz şu an suç işliyorsunuz. 12 yıldır Ehliyetsiz araç kullaniyorsunuz
Bu ne yaman çelişki!Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?
Yok artik esiniz polis mi?Evet farkındayım
bu suça ortak olanda bir polis memuru sözümü geçirip alamadım henüz
Yok artik esiniz polis mi?
Peki son soru;ehliyetsiz iken kullandiginiz arabanin uzerinde "ogrenci"ibaresi varmi?Kuralları biliyorum araba kullanmayıda
Konu sahibine yardımcı olun lütfen bana değil.
Aynen sikayet edilse keskecesaretin nerden geldiği belli oldu.
polis çevirse bile sorun yok yani.
Geçmiş olsun
Ehliyetsiz kullanıyorum ben de çok korkuyorum eşim yanımda olmasa çıkamam herhalde
Biraz direksiyon dersi alsanız iyi olur cesaretinizide kırmayın kullanmayı bırakmayın lütfen
Canım ya ehliyet alınca kaza yapılmaz diye bir durum olsaydı keşke
Tabi ki alacağım öğrenmeden aldığım ehliyet ne işime yarayacak aldığım ehliyeti kimlik olarak taşımak istemiyorum.
Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?
Evet farkındayım
bu suça ortak olanda bir polis memuru sözümü geçirip alamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?