• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayla ilk kazamı yaptım :(

İyi aksamlar arkadaslar
Ehliyetimi 2013 te aldım ama pek araba kullanmadım 1 aydır yeni yeni kullanıyorum ve bugün akşam ilk kazamı yaptım cok üzgünüm:KK43: tam mahalleme geldim köseyi dönerken bi araba acaip parketmiş resmen arabanın kıçı dısardaydı bende dönerken carptim maalesef:KK43: karsı arabada bisey yok sahibiyle konustum kaputuna gelmis ama benim araba biraz iceri girdi arka kapı kısmı. Dönerken daha geniş almalıydım ama yapamadım zaten daha acemiyim off bütün güvenim gitti.. Allah beterinden korusun ama genede cok üzüldüm... sizlerde acemiyken kaza yapmis mıydınız?

Kaskonuz varsa dert etmeyin bence. Cana geleceğine mala gelsin.

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ben de ilk sene bir sürtüşme olayı yaşadım. Ama sonrasında daha da dikkatli olmama sebep oldu bu olay. Ne kadar iyi olsak da karşıdakinin ne yapacağı belli olmaz demeyi öğretti bana. Beş senedir temizim. :D Ama bu demek değil ki bir daha olmaz. Olabilir. İnsaniz. Rabbim büyük kazalardan korusun.

Bende iki yıl önce büyük bir kaza yaptım takla attım araba pert oldu ama bende hiçbirşey yoktu çok şükür.
İlk aylar araba kullanamadım sonra korka korka başladım şimdi normal kullanıyorum daha dikkatliyim tabi

Geçmiş olsun. Ufak tefek kazalar hepimizin başına gelmiştir.Allah beterinden korusun

Bende ilk kazamda tekrar direksiyona oturmuştum eğer o gün oturup kullanmasaydım cesaretimi kaybedebilirdim.
Sizde tekrar cesaretinizi toplayıp daha dikkatli bir şekilde kullanın böylece cesaretiniz kırılmamış olur.

Ne güzel işte kaza yapabileceğin bi araban araba sürebileceğin bi ehliyetin var:KK70: bende yok ikiside.şaka bi yana geçmiş olsun olur öyle şeyler.eşim ilk araba kullanmaya başladığında evin üstüne çıkıyodu resmen.evim müstakil iki katlı arabayı evin önündeki girişe çıkarmış.araba şaha kalkmış resmen görünce şok olmuştum:KK70:

Sagolun insallah sizinde olur ehliyetiniz arabanız Sizede cok gecmis olsun

Geçmiş olsun. Ufak tefek kazalar hepimizin başına gelmiştir.Allah beterinden korusun

Bende ilk kazamda tekrar direksiyona oturmuştum eğer o gün oturup kullanmasaydım cesaretimi kaybedebilirdim.
Sizde tekrar cesaretinizi toplayıp daha dikkatli bir şekilde kullanın böylece cesaretiniz kırılmamış olur.

Sagolun aynen Allah buyuk kazalardan korusun insallah. En kısa zamanda gene cıkıcam kullanmaya insallah

Bende iki yıl önce büyük bir kaza yaptım takla attım araba pert oldu ama bende hiçbirşey yoktu çok şükür.
İlk aylar araba kullanamadım sonra korka korka başladım şimdi normal kullanıyorum daha dikkatliyim tabi

Cok gecmis olsun. Bende daha dikkatli olucam insallah..

ben varım 18 yaşında ehliyetimi aldığımın 1.ayı kaçırdığım arabayla kaza yaptım. ara sokaktı önüme adam çıktı bende adama çarpmamak için frene basacağıma sağa kırıp park etmiş arabaya çarptım;))
acemilik fena acemi cesaretim şahaneydi ama:KK70:

2012’de aldım ehliyeti minik bir kaza dışında (tamponumı vurmuştum 100 liralık bir hasardı) çok şükür hiç kazam olmadı. Baya makas falan atarım hiç cezada yemedim :KK48: hatta bi çevirmede polis teşekkür etmişti bana ama bilmiyordu ki trafik magandasıyım.

Size gelince F fb190790 üzülmeyin olur öyle cana gelmesin

2012’de aldım ehliyeti minik bir kaza dışında (tamponumı vurmuştum 100 liralık bir hasardı) çok şükür hiç kazam olmadı. Baya makas falan atarım hiç cezada yemedim :KK48: hatta bi çevirmede polis teşekkür etmişti bana ama bilmiyordu ki trafik magandasıyım.

Az önce babam gördü arabayı hiç bişey yok bunda dedi. Benimde icim rahat etti cok sükür. Bundan sonra daha dikkatli olurum insallah ozellikle dönerken. Cana gelcegine mala gelsin cok dogru..

ben varım 18 yaşında ehliyetimi aldığımın 1.ayı kaçırdığım arabayla kaza yaptım. ara sokaktı önüme adam çıktı bende adama çarpmamak için frene basacağıma sağa kırıp park etmiş arabaya çarptım:KK66:)
acemilik fena acemi cesaretim şahaneydi ama:KK70:

Simdi kac yıllık soforsunuz? :) bir an önce acemiligi atsam üzerimden insallah ;)

Kaza değil ama bugün çok büyük bir hata yaptım. Kavşaktan dönerken 2. Kırmızı ışığı fark etmeyip geçtim diğer araçlara yeşil ışık yanmıştı siz düşünün gerisini. Kendi kendimi yedim bugün böyle bir dalgınlığı nasıl yaptım diye şükürler olsun ki kimsenin canına malına bir şey olmadı. Sizin ki de olabilecek küçük bir kaza geçmiş olsun.

Geçmiş olsun
Ehliyetsiz kullanıyorum ben de çok korkuyorum eşim yanımda olmasa çıkamam herhalde
Biraz direksiyon dersi alsanız iyi olur cesaretinizide kırmayın kullanmayı bırakmayın lütfen

Geçmiş olsun
Ehliyetsiz kullanıyorum ben de çok korkuyorum eşim yanımda olmasa çıkamam herhalde
Biraz direksiyon dersi alsanız iyi olur cesaretinizide kırmayın kullanmayı bırakmayın lütfen
Ehliyetsiz kullanmak ne demek

Makas atmak matah bir olay değil.Allah korusun büyük kazalara yol açıp suçsuz bir sürü cana mal olabilirsiniz.sakasi bile kotu

Back