• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayla ilk kazamı yaptım :(

Yani bırde kocası sanki emnıyet müdürü alt tarafı bı polıs. Hemde gorevını kötüye kullanan bor polıs belli ki. Sıkayet edebilmeli mutlaka o da atılsın görevinden. Belli ki böyle yüce bir mesleğe yakışmıyor
Alt tarafı bir polis
Yüce bir meslek bu nasıl bir çelişki ?

sakin kendine guvenini kaybetme. icinden gelmese bile cik arabayla dolas cunku bu sekilde bir daha araba surmeye korkan ve hic suremeyen tanidiklarim oldu. kazasi olmayan sofor yok ki dogru duzgun. bir anlik dalginliktir herkesin basina gelebilir. yeter ki cana gelmesin. sakin moralini bozma ve sofirlukten kendini uzaklastirma

Alt tarafı bir polis
Yüce bir meslek bu nasıl bir çelişki ?
Ya ne dıyorsun sen polemık arıyorsan sonuna kadar Kapışırız. Çelişki aramak sana mı kalmış yorum yap geç konu sahıbıne. Kadın o kadar egolu ki ben de sanki emnıyet müdürü kocası demek ıstedım polıslıgı küçümsemek ıcın alt tarafı polıs demedım. Evet benım nazarımda polıslık yüce bı meslektir.

Hanımlar artık ehliyetsiz araba kullanma konusunu kapatabilir misiniz? Ehliyetsiz araba kullanmak suçtur, her vatandaş yasaları bilmek ve uymakla yükümlüdür, vatandaşlık görevimi yapacağım dediniz haklısınız yapın lakin konu sahibesinin yazdıkları arada kaynıyor sayenizde.

Hadi ya gecmis olsun. Peki balatalar nasıl yanıyor yani ne yaptin da yandı (hic bi fikrim yokta) bende hergun cıkmıyorum haftada iki kere falan
El frenini tam indirmemişim yarım indirmişim. Ben yarım indirmek diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum. Hatta balata ne demek onu bile yeni öğrendim :)

Hanımlar artık ehliyetsiz araba kullanma konusunu kapatabilir misiniz? Ehliyetsiz araba kullanmak suçtur, her vatandaş yasaları bilmek ve uymakla yükümlüdür, vatandaşlık görevimi yapacağım dediniz haklısınız yapın lakin konu sahibesinin yazdıkları arada kaynıyor sayenizde.

Bütün sitedeki mesajları nasıl takip edebiliyorsunuz cok merak ediyorum :) zor iş bence :D

En sondaki gülen surat cok alaycı oldu ben : D şöyle yapmak istemistim :) ve simdi gülen suratların nerde oldugunu ögrendim :KK48:

Üzülme, tecrube edinmiş olursun bir daha ki sefere daha dikkatli olursun, hiç birimiz usta şoför olarak dogmadik geçmiş olsun

Arkadaslar geçen günden sonra bugün ilk defa arabayla cıktım gene. İyi bi sekilde sürdüm bir kere stop ettirmenin dısında. Ama sonra park ederken sıkıntı yasadım offf ne zmn rahatca kullanabilecem park edebilcemmm:KK12:

2012’de aldım ehliyeti minik bir kaza dışında (tamponumı vurmuştum 100 liralık bir hasardı) çok şükür hiç kazam olmadı. Baya makas falan atarım hiç cezada yemedim :KK48: hatta bi çevirmede polis teşekkür etmişti bana ama bilmiyordu ki trafik magandasıyım.

Size gelince F fb190790 üzülmeyin olur öyle cana gelmesin
Makas mı :) hep merak etmişimdir nasıl ayarlıyorsun ne bileyim araba savrulmuyor mu :)

Arkadaslar geçen günden sonra bugün ilk defa arabayla cıktım gene. İyi bi sekilde sürdüm bir kere stop ettirmenin dısında. Ama sonra park ederken sıkıntı yasadım offf ne zmn rahatca kullanabilecem park edebilcemmm:KK12:
Ne kadar zamandır kullanıyorsun canım? Bende acemi sayılırım yeni yeni tek başıma çıkıyorum ama ben eğitim aldım İstanbul’da oturuyordum o zaman. Benim otomatik o yüzden daha rahat sana göre.

Gecmis olsun..buyuk bir kaza degilmis en azindan.
Bende ilk kullanmaya basladigim siralarda cok hatalar yapmistim.Mesela yolda geri geri giderken yolu ortalayamamis yan aynam ile park halindeki yepizyeni arabayi bastan sona yanlamasina cizdirmistim..(kacmistim bide sonra):-)
Park ederken cizdirdiklerim,gereksiz yere sollamalarim da vardi..
Bunlar hep tecrube olacak size..Allah beterinden korusun diyelim
Şimdi nasıl sürüşün? Baya azimliymişsin :)

ilk bir yıl, hep yaşadım. 1 yılın sonunda arabanın göçüklerini düzelttirdim, sonra yapmadım. çok küçük bir şey, her kazadan insan bir şey öğreniyor.

Sakin olun, çok normal bunlar olacak şeyler Allah beterinden korusun.
Ben ilk zamanlar sağımı solumu pek ayarlayamazdım, geri geri gitmek çok zordu. Kullandıkça kullandıkça alışacaksınız, ufacık bir kaza yüzünden vazgeçmeyin sakın.

Back