• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayla ilk kazamı yaptım :(

Canım ya ehliyet alınca kaza yapılmaz diye bir durum olsaydı keşke
Tabi ki alacağım öğrenmeden aldığım ehliyet ne işime yarayacak aldığım ehliyeti kimlik olarak taşımak istemiyorum.

Gecmis olsun..buyuk bir kaza degilmis en azindan.
Bende ilk kullanmaya basladigim siralarda cok hatalar yapmistim.Mesela yolda geri geri giderken yolu ortalayamamis yan aynam ile park halindeki yepizyeni arabayi bastan sona yanlamasina cizdirmistim..(kacmistim bide sonra):-)
Park ederken cizdirdiklerim,gereksiz yere sollamalarim da vardi..
Bunlar hep tecrube olacak size..Allah beterinden korusun diyelim

Ehliyetsiz araç kullanmak suçtur biliyorsunuz değil mi?
Birçok kaza sizin gibi insanlar yüzünden oluyor ve üstelik sanki Ehliyetsiz araç kullanmaktan övünüyorsunuz gibi..
Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?

Elbette biliyorum ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi kullanıyorum övünmek değil ayrıca 12 yıldır en ufak bir kazam yok kaza yapan herkes ehliyetsiz mi?

12 yıldır niye almadınız ki ehliyeti?
bir çok kişiden iyi kullanıyorsanız neden eşiniz olmadan kullanmaya cesaret edemiyorsunuz?

Ben de acemilik ya saga donerken baya genis alinca arabayi toparlamakta zorluk cekip az daha karsi dukkana girecektim :) hala da acemiyim allah beterinden korusun diyorum her zaman.Bazen oyle hatalar yapiyorum ki ins tecrube kazandikca daha iyi kullaniriz.

12 yıldır niye almadınız ki ehliyeti?
bir çok kişiden iyi kullanıyorsanız neden eşiniz olmadan kullanmaya cesaret edemiyorsunuz?
Tek araba bana kalmıyor diyeyim eşim oluyor yakın mesafelerde gidiyorum ana yola çıkıp kullanmıyorum şehir içi sadece kimsenin canına malına kastım yok alıcam da ben varken sorun olmaz diye diye eşimin yüzünden alamadım yaza doğru alıcam inşallah

Ehliyet almak zorundasiniz bu sekilde trafige cikip insanlarin hayatini tehlikeye atamazsiniz.
Tabiki ehliyeti olanlarda kaza yapiyor ama en azindan araba kullanmayi ve kurallari bildiklerine dair bir belge var ellerinde..
Sizin savunmaniz nedir?Biliyorum 12 yildir kullaniyorum..kocam yanimda hep...

hııccc onemlı degıl cok basıt ve kucuk bırsey
en usta sofor bıle bır zamanlar acemıydı
ozguvenın sarsılmasın hıc

gecmıs olsun

Kuralları biliyorum araba kullanmayıda
Konu sahibine yardımcı olun lütfen bana değil.

Geçmiş olsun
Ehliyetsiz kullanıyorum ben de çok korkuyorum eşim yanımda olmasa çıkamam herhalde
Biraz direksiyon dersi alsanız iyi olur cesaretinizide kırmayın kullanmayı bırakmayın lütfen

Canım ya ehliyet alınca kaza yapılmaz diye bir durum olsaydı keşke
Tabi ki alacağım öğrenmeden aldığım ehliyet ne işime yarayacak aldığım ehliyeti kimlik olarak taşımak istemiyorum.

Evet farkındayım
bu suça ortak olanda bir polis memuru sözümü geçirip alamadım henüz

yanı sen dıyorsun kı benım esım polıs ,gorevını kotuye kullanıyor ,o yanımda oldugu ıcın cevırmeye gırsem bıle ceza almam ,12 yıldır da trafıkteyım ehlıyetsız dıyorsun oyle mı ?

ben vatandaslık gorevımı yapıcam ama !

Back