Ay ne alaka mıllet uzun yolda basıp gıdıyor kım sızınle ugrasacak . Yok öyle birşey. Ama okadar zaman araba sürmak sıkıntılı ben en fazla 4 saatlık yol yaptım gercekten zor .ucak yokmu bının gıdın neden macera arıyorsunuzkiSikistirma oluyor mu taciz yani olabilir mi tehlike çok mu bilemedim
Otobüs yada ucakla gidin değil araba biyere yürüyerek bile gitmek kadın olarak güvenli değil artık aşırı üzüliyorumOğlumu da alıp kendi arabamızla memlekete gotmek istiyorum ama maalesef eşim yoksa sıkıştırırlar kadin başına pis insan dolu heryer diyor izin vermiyor. Onun izninden değil de ben de endişe ediyorum etmeli miyim? Yol 20 saatlik arada bi şehirde gece konaklarız. Yani yapabilirim inanıyorum kendime ama gerçekten yollar tehlikeli mi ? Eşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez
Bence gidersin. Sabah yola cikin aksam olmadan konaklayin. Ertesi sabah yine erkenden yola çıkın.Yolda konaklayacağım kimse okumuyor mu
Orda gezmek için araba lazımmışNeden uçağa binmiyorsunuz
Otobanda değil de bir ilçenin merkezindeki ışıklarda denk geldik biz öyle manyaklara. Bir de dinlenme tesisinde. Olabiliyor maalesef böyle şeyler. Ama iki genç, bekar kız ayrı, çocuklu kadın ayrı. Ben de konu sahibinin başına böyle bir şey geleceğini sanmıyorum. O sebepten değil de rahatlık açısından uçak tercih etmeli.Ay ne alaka mıllet uzun yolda basıp gıdıyor kım sızınle ugrasacak . Yok öyle birşey. Ama okadar zaman araba sürmak sıkıntılı ben en fazla 4 saatlık yol yaptım gercekten zor .ucak yokmu bının gıdın neden macera arıyorsunuzki
Herkese fikirler için çok teşekkür ederim. Zaten yazın gitmeyi düşünüyorum. Bu kadar zahmete değer mi değmez mi o zamana kadar düşüneyim tekrardan teşekkürler
Bı araba kiralayın geçin yahu neden kendinize eziyet ediyorsunuz hemde çocuğa. Sizinki biraz hava atma isteği heralde aile çevrenizeAyy kizinizi tebrik ederim çok sevindim demek ki yollar güvenli tacuz vs olmuyor. Ben de yapacağım. Bu arada uçakla gitmememin sebebi memlekette ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?