- 21 Nisan 2011
- 1.450
- 1.133
Bir eğiticiden destek alın bence eşle olmuyor gerçekten . Bende çok usta değilimdir ama eşim yokken daha rahat kullanıyorum. Eşim varken car car car susmuyo tahminimce sizinki de öyledir.merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımızayarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir deliricem...
bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Mümkün. Daha sakin biriyle trafiğe çıkarak.merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımızayarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir deliricem...
bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Evet. :)Açıktan almak ne demek,geniş almak demek mi ?
15 sene tecrübe edinmedim. ehliyet 15 senedir var. ben şuanda kullanmaya karar verdim.15 senedir tecrübe edinip yenemediyseniz , buradaki yorumlar mı size cesaret verecek bilemedim
evet pes etmedim. hafta sonu da kullandım.. bakalım inşallah daha iyi olacak :)15 yıldır araba kullanıyorum eşimle araba kullanmaktan nefret ediyorum. Mümkünse eşiniz varken araba kullanmayın çünkü söylenirler. Onun dışında da hemen kullanmaya devam etmeniz lazım mümkünse bugün çıkmanız lazım korkunuzu kullana kullana yeneceksiniz.
Bu ufak tefek kazalar illaki olacak.Ben de senin gibiydim bir sene kullanamadım arabamı çok korkuyordum.En son bir şeye sinirlendim bir özgüven geldi aldım anahtarı tek başıma tamda trafik saatinde çıktım.Sonra sonra alıştım.Hergün kendiniz tek başına çıkın sürtmeler illaki olacaktır.Zamanla alışıyorsunuz zaten.Kullandıkça alışacaksınız.merhaba herkese,
şimdi sorum şu...