Arabaya fare koyan komşu ve bahçede yün yıkamaya takan kaynana

Hanım efendi yorumlardada belirttim şimdide yazımı düzenledi m kadın beni camdan gördü çöp bıraktığımı ben camdan hiçbirşey atmadım sırf eleştirmek için cımbızla çekiyorsunuz

kayınvalidenize söylemekten neden çekiniyorsunuz ki sanki sizin ayıbınız. söyleyin ve asla istemiyorum diyin fare olayı tiye alınacak bir durum değil. ben korkmuştum komşunuzdan sonra onları yatağınıza alacaksınız dikkat edin. kayınvalideniz yok illa ki burda yapıcaz derse eşinle nöbetleşe başında beklesinler komşuyu. aslında apartmanda kamera varsa kamera yakınlarında yapın yünü?

Hanım efendi yorumlardada belirttim şimdide yazımı düzenledi m kadın beni camdan gördü çöp bıraktığımı ben camdan hiçbirşey atmadım sırf eleştirmek için cımbızla çekiyorsunuz

Cımbızla çekmedim. Yazdığınız şeye göre yorum yaptım. Konutü da duzelttiginiz iyi olmuş zira herkes aynı şeye takılmış.

Asansörünüz yoksa konabilir. Onun dışında evde yerim yok pis arabayı nereye koyayım derdiyle böyle hareket ediyorsanız siz çok lüks yasiyorsunuzdur
Asansör yok 4.kata 2 çocukla çıkıyoruz bazem büyüğüde kucak istiyor 3.5 yaşında 2 çocugu zorla çıkarıyorum

Kamera malesef yok.eşime anlatmama ragmen aman kadın da senin yününün derdinde napabilr dedi ne yapacagım bilmiyorum akşam gelecek insallah yağmur yağar fırtına çıkar yarın

Canım asansorsuz bir apartmanda yaşıyorum ve pusetimi kendi balkonuma ve ya arabamızın bagajına koyuyorum.Yillarca kızımın 16 jant bisikletini balkonuma taşıdım.Bahceye yorgan indirmek bana çok normal gelmiyor.O yunler ,tozları,taneleri bahçede ucusup özellikle zemin ve 1. Katların evine giriyor.Mustakil bir evde yaşasaniz neyse.Bu tür konuları en çok erkekler gereksiz bulur ,"milletle beni muhatap etme" der ama sizde tam tersi olmuş.

Kızlarım zaten merdiven çıkabilse bende arabamı o pisliğin ortasına bırakp evime çıkmam ama malesef ben anca kızlarımı ve bebek çantamı çıkarabiliyorum.malesef benim eşim bütün temizlik islerine salata olur şunu yap bunu yap gibi.bencede herkes evinde yapmalı.köyde yaşamıyoruz sonuçta ama gelde anlat

Allah kolaylık versin. O zaman başka çare yok zaten. Yunlerden önce hala bebek arabası kapıdaysa ona bir çözüm bulun bence. Ne yapacaksıniz?
Bebek arabamı anneme bıraktm ve evinin anahtarnı yaptrdım bende annem olmasa bile arabamı alıorm böylece arabayı kurtardım sıra yünlerde

Bir de iki çocukla yun mu cirpacaksin. Madem çok biliyor ver kv ye temizlesin kurutsun getirsin.
Ben dedim daha kçüğüm 1.5 yaşında bu sene kalsın eşim yapıştı sen temiz değilsn yün yapmada ne var vs vs ki çocuklarım dehset yaramaz.kendi kollarını biri birinin bacsgını kırmışlıgı var 45 gün alçıda kalmışlığı

Alt komşu meselesi olmasada bana yorganımı yünümü dışarıda bi gece bırakmak normal gelmezdi. Uyku haram olurdu kesin
Kedi köpek de pisleyebilir. Börtü böcek girer toz iner üstüne.
Yaşın mı küçük kv mi çok baskın bilemedim ama sen istemezsen kimse senin evinin işine karışamaz. İstemiyorum bitti. Kv gelmeden yıkamacıya ver bari için rahat etsin her açıdan.

Sen temiz değilsin lafından sonra bu lafları nereden öğreniyorsun kimin ağzı ile konuşuyorsun bana diye sorsaydınız keşke.

Eşim tam bir anneci malesef.
Aynen fare kedi köpek bilmediğim bütün haşerelere birde alt komşu eklenio işte.ben eşime temizlencegine iice batar diom tamam haklısn cnm evde yap dio anasını görünce bahçedd yap dio

Sen temiz değilsin lafından sonra bu lafları nereden öğreniyorsun kimin ağzı ile konuşuyorsun bana diye sorsaydınız keşke.
Benim çocuklarm evi gerçekten aşırı batırıyor düşünün cips yiyip doydugu an yere döküp ayagyla eziyor.yani ben yetişwbildiğimi yapıyorum.annesi birgün kilerime laf atıyo bi gün yatak dolabıma.halbuki onlar göstermelk yapıo yalapsap sadece yapılsın diye.15 dk da bütün camları siliolar mesela.çünkü kenarları flan almak yok sadece cama odaklı temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…