• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabaya fare koyan komşu ve bahçede yün yıkamaya takan kaynana

Yününuzu ne zaman ve nasil yikayacaginiza ancak siz karar verirsiniz. Kayinvalidenize bu konuda laf vermeyin. Esiniz de cok merakliysa bahcede yün yikamaya alir bir gun iznini, yikar bahçede yünleri, gece de başinda nobet tutar kadin gelip işemesin yünlerin üzerine diye. Bunlari yapamayacaksa kuru gürültü yapmayacak. Siz nasil münasip göruyorsaniz o sekilde yapin işinizi.

Komsu icin kamera taktirma isini ciddi ciddi dusunun derim. Allah akil fikir versin millet issizlikten neye saracagini sasiriyor.

Bence insanlara apartmanda yaşama dersi verilmeli. Zira insanlarda anlayış olmuyor. Nasıl bir apartmanda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama apartmandaki ortak alanları öyle canınızın istediği gibi kullanamazsınız. Misal apartman girişine bebek arabaları park etmek,çöpü dışarı çıkartmak,ayakkabıları ve ayakkabılıkları kapının önünde tıtmak,camdan birşeyler silkelemek,çamaşırları dışarıya asmak,balkon yıkarken vs başka komşunun camını çerçevesini kirletmek veee apatman bahçesinde kafaya göre yün,halı vs yıkamak. Bunlar 21. Yüzyıl modern apartman yapısına uymayan hareketler. İlla yün yılayacağım diyorsanız ya banyonuzda yıkayacaksınız yada dışarıda bu işi para ile yapan bir yere yıkatacaksınız. Öyle apartmanın bahçesini babanızın malı gibi kullanmamaşısınız. Sizde bu mantık varlen komşunuz ile daha çook papaz olursunuz.
Çöpü sade ben değil bu apartmandaki herkes kapının önünde bir yer var oraya bırakır,bahçede ise herkes halısını yününü yıkar.öyle modern bir sitede yaşamıyorum hanımefendi ayrıca camdan bişe silkelenmiceğini balkon yıkarken suyun aşağılara aktarılmayacağını da biliyorum çok şkür.yün konusunada gelince ben zaten banyomda ykamak istiyorum kaynanam bahçeye taktı

Kac yorgan var ?
Bizim burda yorgani bozmadan yunune dokunmadan temizliyorlar evden alip eve getiriyorlar. Allah askina ne gerek var bosverin.
Burda da hava isindi diye her yer yun cirpan teyze dolu. Yakinda benim kv de indirir yunleri asagi. Temiz olmasindan ziyade burda gosteris "aha yunum aha da yikadim bak" demek icin. Epey ugrasiyorlar delilik diyorum. :/
Ha yok illa yapacam diyorsaniz balkonlar kapaliymis ev cok toz kil olur. Kv yi cagirin, musaitse bahcenizde gunes altinda yapin.
evet benim kaynanamda zaten komşularımın desinleri için altte yıkıyalım diyor taktı eşimde zaten o ne derse o diyor deli olcam hiç ssözüm geçmiyor

Tam da bunları yazmaya gelmiştim.
Konu sahibi hanımefendi, apartman seçimi yaşam tarzınıza uymuyor.
Bebek arabası apartman ortak alana (dar olduğunu ifade etmemize) rağmen bırakıyorsunuz,
Ki o bebek arabasının içine böcekte girer, kedi falan da yavrular. Komşu fare bıraktı diye ortalığı ayağa kaldırdınız da en başta çocuğu siz düşünmüyorsunuz.

Şimdi de yünleri bilmem ne yapacakmışsınız.

Bir de cevaplardan birinde ‘dağda mı yaşıyoruz?’ yazmışsınız.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.
Ama orası apartman değil
Valla buralarda kapı girişine araba koymak normal karşılanıyorda siz çok lüks bi yerde yaşıyorsunuz sanırım

Kaynanaya ne?
Bi gün evde kimse yokken girer banyoya yıkarsın
Kim karışabilir?

Yün nasıl yıkanıyor hiçbir fikrim yok, çok yorucu bir işmiş gibi geldi

Valla buralarda kapı girişine araba koymak normal karşılanıyorda siz çok lüks bi yerde yaşıyorsunuz sanırım
Annemlerin apartmanı böyleydi
Girişe bisiklet de bebek arabası da konurdu
Giriş katta halı da yıkanırdı

Ama bisikletler bebek arabaları çalınırdı mesela.
En iyisi işini evde halletmek

Yününuzu ne zaman ve nasil yikayacaginiza ancak siz karar verirsiniz. Kayinvalidenize bu konuda laf vermeyin. Esiniz de cok merakliysa bahcede yün yikamaya alir bir gun iznini, yikar bahçede yünleri, gece de başinda nobet tutar kadin gelip işemesin yünlerin üzerine diye. Bunlari yapamayacaksa kuru gürültü yapmayacak. Siz nasil münasip göruyorsaniz o sekilde yapin işinizi.

Komsu icin kamera taktirma isini ciddi ciddi dusunun derim. Allah akil fikir versin millet issizlikten neye saracagini sasiriyor.
Çok teşekürler beni sadece siz anlamışsınız sağolun.kadın benim yatak dolabıma takmış evlendiğimden beri ben yapıp yorganları orayıda düzenlicem diyor.ben banyoda yıkayacam dedim eşime dün gittik annesi aşağıda ykayacak dedi eşim tamam aşagıda ykayın dedi ben yok diyorum anlamıyor.deli olacam artık.ben yünleri yıkayıp kurutup çağıracaktım bu akşam alıp gelick annesini:kızgın::kızgın:

Kaynanaya ne?
Bi gün evde kimse yokken girer banyoya yıkarsın
Kim karışabilir?

Yün nasıl yıkanıyor hiçbir fikrim yok, çok yorucu bir işmiş gibi geldi
Zaten ben ykayp kurutp çağıracktım kendi yapıştı illa bahçede yıka yolda yorgan yapılırmı ya hayret birşey desinler için

Kac yorgan var ?
Bizim burda yorgani bozmadan yunune dokunmadan temizliyorlar evden alip eve getiriyorlar. Allah askina ne gerek var bosverin.
Burda da hava isindi diye her yer yun cirpan teyze dolu. Yakinda benim kv de indirir yunleri asagi. Temiz olmasindan ziyade burda gosteris "aha yunum aha da yikadim bak" demek icin. Epey ugrasiyorlar delilik diyorum. :/
Ha yok illa yapacam diyorsaniz balkonlar kapaliymis ev cok toz kil olur. Kv yi cagirin, musaitse bahcenizde gunes altinda yapin.
4 tane

Bide bu isten para kazanan insanlar var. Siz yikayip asagi serersiniz o geliyor kopurtuyor guzelce yerlestirip yorgan ignesiyle sekil yapip yorgani kapatiyor. Kaynanadan habersiz o tarz bisi yapin.
Ben aşağıda yıkamaya güvenmiyo ve istemiyorum onu söyledim eşim annem yapacak işte başkasına ne gerek var diyor

Kadın benim yorganıma takmış her sene bunları sökelim sökelim maksat ev içine karışmak

Ben aşağıda yıkamaya güvenmiyo ve istemiyorum onu söyledim eşim annem yapacak işte başkasına ne gerek var diyor
Anladim. Ee kaynana yapacaksa ne guzel iste.
Sorun etmeyen bir yerde yasiyorsaniz inin asagida yapin. Valla benim yorganimi da yikayacak olsa direkt inerim asagi :D Burda kadinlar yorgan kopurturken gun yapiyorlar cay demleyip iciyorlar :D

Kadın benim yorganıma takmış her sene bunları sökelim sökelim maksat ev içine karışmak
Her sene yikanmasi gunese serip mikroplarini oldurmek gerek zaten :/ 1 yil kisin kullaniyorsunuz teriniz gecer kaldirinca eee dolapta guve ceker vs yikanmali zaten.

Anladim. Ee kaynana yapacaksa ne guzel iste.
Sorun etmeyen bir yerde yasiyorsaniz inin asagida yapin. Valla benim yorganimi da yikayacak olsa direkt inerim asagi :KK70: Burda kadinlar yorgan kopurturken gun yapiyorlar cay demleyip iciyorlar :KK70:
Ben hiç swvmiyorum cam silmeyi bile sevmem.herkes inceliyor insanı biişe yaparken burdaki kadnlarda öyle.
Yünü ben ykıycam o çırpıp köpüycek.
Birde 1 gece dışarda kalacak ben hep başını bekleyemsm benim yıkadığım emek çektiğim şeyin üzerine gece bişe dökse alt komşu kime neyi isbatlayabilirim

Her sene yikanmasi gunese serip mikroplarini oldurmek gerek zaten :/ 1 yil kisin kullaniyorsunuz teriniz gecer kaldirinca eee dolapta guve ceker vs yikanmali zaten.
Benim küçük çocuklarım var.kendi 8 senede bir sökmüş onunki bana eziyet mikrobun kaytında olan yok

Benim küçük çocuklarım var.kendi 8 senede bir sökmüş onunki bana eziyet mikrobun kaytında olan yok
Benimde oyle temizlemeye gonderiyorum mecburen cok da guzel yikiyorlar.bu yuzden elde yikamaya delilik dedim . yardim eden olsa guneste yikayip kurutmayi tercih ederdim ama yok.
Bosverin o zaman icinize sinmicek yorgunluk cabasi. Temizlemeye gonderin en cok kullandiginizi. Digerleri durur simdilik onlari da sonra verirsiniz falan.

Bebek bezini çöpe atmış, komşusu camdan görmüş
Camdan atmış. Şuna gerçekten sinir oluyorum. Resmen varoş adeti.

Kapının önüne kadar inip evin çöpünü atmak varken camdan atıp artık nereye denk gelirse. Bir poşet patlıyor etrafa saçılır.

Eski evimizin önüne millet çöp çıkarırdı. Apartman merdivenlerinin önüne çöplerin suyu akar iğrenç iğrenç şeyler. Sonra ertesi gün çocuklar o merdivenlerde oyun oynar. Akşam saatlerinde kadınlar oturur. Sonra o çocukların anaları o merdivenlerde oturan kadınlar çöpleri getirir kapıya yığarlardı.

Benimde oyle temizlemeye gonderiyorum mecburen cok da guzel yikiyorlar.bu yuzden elde yikamaya delilik dedim . yardim eden olsa guneste yikayip kurutmayi tercih ederdim ama yok.
Bosverin o zaman icinize sinmicek yorgunluk cabasi. Temizlemeye gonderin en cok kullandiginizi. Digerleri durur simdilik onlari da sonra verirsiniz falan.
Eşim razı olmuyor ki annesi yapacakmşmış yoksa bi kadın var yıkıyo kurutup köpüyüp teslim ediyo

Back