- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Bende hiç sevmemm aslında ama mecbur başka olmazmış üşünürmüşş .Kadin sorunlu yun isi bitene kadar omurunuzu yer evde ya da yıkamaya vererek çözün derim ...
Apartmanda yun olayi serbesteymiş ama ben giriş katta duramam kapımda birisi yun yıkasa kurutsa ... alerjim var nefret ederim yünden yastığım bile yok .annem yun yaparken evde kalmazdim .. kv hala yorgan yatak yapma derdinde bi anlaşamadık :)
Kendini ele vermk deilde göz korkutp sindrmek diyelimBebek arabasını apartmanda bırakmamanız gerekirdi herkes herşeyi yapar o arabaya balkonunuz varmış koyun oraya. Ayrıca daha önceki konunuzda da yazmıştım bir kadın fareyi nereden bulacak da ezecek bağırsaklarını çıkaracak da arabanıza koyacak çok ütopik geliyor bana yani. Fareyi mi kovaladı sizin bebek arabanıza koymak için? hadi koydu ay faremi çıktı yoksa diye nasıl ele verir kendini. Ayrıca sürekli korkup kaçacak mısınız siz bu komşudan onu da anlamadım ya. Ya onu yaparsa ya bunu yaparsa böyle şey mi olur. Yıkamaya yer varsa yıkarsınız ağzını açamaz siz neden eşinize göstermediniz olayı böyle olmaz ki siz de dişinizi gösterin o zaman
Kv.deye o yünleri yikatir ertesi günde çöpe atardım. Hadi çöpe atmayim isteyene verirdim. Kesin yapardimÇok teşekürler beni sadece siz anlamışsınız sağolun.kadın benim yatak dolabıma takmış evlendiğimden beri ben yapıp yorganları orayıda düzenlicem diyor.ben banyoda yıkayacam dedim eşime dün gittik annesi aşağıda ykayacak dedi eşim tamam aşagıda ykayın dedi ben yok diyorum anlamıyor.deli olacam artık.ben yünleri yıkayıp kurutup çağıracaktım bu akşam alıp gelick annesini
Hak ediyor ama yapan yokKv.deye o yünleri yikatir ertesi günde çöpe atardım. Hadi çöpe atmayim isteyene verirdim. Kesin yapardim
Kv aradı naptın die söktüğümü soyledim.yarın akşam gelsen ii olur tam hazır olur herşey dedim.aile olarak hemen küsen tipler ben bugun ıslatsam evde yarın sabahda erkendende kalkıp durulayp balkona sersem akşam geldiğinde yün yıkama bitmiş olsa acaba dediği olmadığı için küsermiYikamayin ya da kuru temizlemeci gibi bir yere verin.
Nasıl ugrasiyorsunuz o yünlerle falan
Hic sağlıklı değil
İnanmakta özgürsünz ben abes yada çok olagandışı brsey yazmadım alt üstü derdimi paylaşıyorum napsam die fikir alıyorum inanmıyorsanız okumayın hanımefendi.Çok ilginç geliyor bana konularınız
Gün geçmiyor ki aksiyon olmadan
Kışın alışan insanlar malesef vazgeçemiyor bu yorgan işinden.yoksa üşünüyor çaresiz yaniAynen.
Ben yeni yün halımı bile anneme köye götür diye verdim evde toz yapıyor diye..
Biri bana yün yorgan verse verecek yer ararım. Kaldı ki bir de havalandıracağım..
Banyoda yikamak istiyorsan banyoda yikarsin.yün konusunada gelince ben zaten banyomda ykamak istiyorum kaynanam bahçeye taktı
İ
İnanmakta özgürsünz ben abes yada çok olagandışı brsey yazmadım alt üstü derdimi paylaşıyorum napsam die fikir alıyorum inanmıyorsanız okumayın hanımefendi.
Kırmadan bir bahane olabilir bilmiyorum ben öle çat die söyleyemiorm malesef benim yünüm ne karışıyon diye.olayı hmn büyütüolar çünküBanyoda yikamak istiyorsan banyoda yikarsin.
Zorla mi bahceye indirecek seni kv?
Inmiyorum da yikamiyorum da..dersin olur biter.
Burdaki uyeler ne diyebilir ki size farkli olarak bu konuda?
Biz mi konusalim yani kv ile?
Size basit gelen bana zor işte malesefOkuyup okumamama siz karar vermezsiniz.
Bu konuda fikrinize ihtiyaç duymadım.
Dert olarak gördüğünüz şeyler komik.
Kaç yaşındasınız merak ettim.
Bu kadar basit şeylerin üstesinden gelmeniz gerekiyor normalde.
Kırmadan bir bahane olabilir bilmiyorum ben öle çat die söyleyemiorm malesef benim yünüm ne karışıyon diye.olayı hmn büyütüolar çünkü
4 yorganıda söktüm malesef.en iyisi banyoda ıslatayım bari evde yıkarım o da ister bahçede isterse çatıda köpüsünValla bazen cat diye soylemek lazim
Ben yun falan yikamicam anne bu sene.
Sen de dusunme benim yunleri bosver
.de mesela
Bir sekilde soylenmeli
Yoksa herseye karisirlar boyle
Ona neymis senin yununden ya?
Kendi takmış benim yatak dolabıma hurca koymuştum yataklarımı ona konmazmış laylon torbaya konurmuş hurcu sevmezmiş o dizerse görecekmişimValla bazen cat diye soylemek lazim
Ben yun falan yikamicam anne bu sene.
Sen de dusunme benim yunleri bosver
.de mesela
Bir sekilde soylenmeli
Yoksa herseye karisirlar boyle
Ona neymis senin yununden ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?