Arabaya fare koyan komşu ve bahçede yün yıkamaya takan kaynana

Kadin sorunlu yun isi bitene kadar omurunuzu yer evde ya da yıkamaya vererek çözün derim ...

Apartmanda yun olayi serbesteymiş ama ben giriş katta duramam kapımda birisi yun yıkasa kurutsa ... alerjim var nefret ederim yünden yastığım bile yok .annem yun yaparken evde kalmazdim .. kv hala yorgan yatak yapma derdinde bi anlaşamadık :)

Bende hiç sevmemm aslında ama mecbur başka olmazmış üşünürmüşş .
Aslında ben eşime ben yünleri yıkarm annen gelsin köpüsün die anlaştım ama oturmaya gittik.ve kayınvaldem 5 ay once kızıma yaptıgımız yorganın mayıs içinde oldugunu( ki annem yıkadı yününü ve dün eşimle söktük dedim buna annen pis diyor eşimde annem iyi değil heralde dedi)
Dışarda yıkamazsa asla temiz olmayacağını söyledi yani bir nevi bu beceremez ben gelip komutanlık yapacağım dedi.eşimde zıplayıp kabul etti

Bebek arabasını apartmanda bırakmamanız gerekirdi herkes herşeyi yapar o arabaya balkonunuz varmış koyun oraya. Ayrıca daha önceki konunuzda da yazmıştım bir kadın fareyi nereden bulacak da ezecek bağırsaklarını çıkaracak da arabanıza koyacak çok ütopik geliyor bana yani. Fareyi mi kovaladı sizin bebek arabanıza koymak için? hadi koydu ay faremi çıktı yoksa diye nasıl ele verir kendini. Ayrıca sürekli korkup kaçacak mısınız siz bu komşudan onu da anlamadım ya. Ya onu yaparsa ya bunu yaparsa böyle şey mi olur. Yıkamaya yer varsa yıkarsınız ağzını açamaz siz neden eşinize göstermediniz olayı böyle olmaz ki siz de dişinizi gösterin o zaman

Kendini ele vermk deilde göz korkutp sindrmek diyelim

Kv.deye o yünleri yikatir ertesi günde çöpe atardım. Hadi çöpe atmayim isteyene verirdim. Kesin yapardim

Yikamayin ya da kuru temizlemeci gibi bir yere verin.

Yikamayin ya da kuru temizlemeci gibi bir yere verin.
Kv aradı naptın die söktüğümü soyledim.yarın akşam gelsen ii olur tam hazır olur herşey dedim.aile olarak hemen küsen tipler ben bugun ıslatsam evde yarın sabahda erkendende kalkıp durulayp balkona sersem akşam geldiğinde yün yıkama bitmiş olsa acaba dediği olmadığı için küsermi

İ
Çok ilginç geliyor bana konularınız
Gün geçmiyor ki aksiyon olmadan
İnanmakta özgürsünz ben abes yada çok olagandışı brsey yazmadım alt üstü derdimi paylaşıyorum napsam die fikir alıyorum inanmıyorsanız okumayın hanımefendi.

Aynen.
Ben yeni yün halımı bile anneme köye götür diye verdim evde toz yapıyor diye..
Biri bana yün yorgan verse verecek yer ararım. Kaldı ki bir de havalandıracağım..
Kışın alışan insanlar malesef vazgeçemiyor bu yorgan işinden.yoksa üşünüyor çaresiz yani

yün konusunada gelince ben zaten banyomda ykamak istiyorum kaynanam bahçeye taktı
Banyoda yikamak istiyorsan banyoda yikarsin.
Zorla mi bahceye indirecek seni kv?
Inmiyorum da yikamiyorum da..dersin olur biter.

Burdaki uyeler ne diyebilir ki size farkli olarak bu konuda?
Biz mi konusalim yani kv ile?

İ

İnanmakta özgürsünz ben abes yada çok olagandışı brsey yazmadım alt üstü derdimi paylaşıyorum napsam die fikir alıyorum inanmıyorsanız okumayın hanımefendi.

Okuyup okumamama siz karar vermezsiniz.
Bu konuda fikrinize ihtiyaç duymadım.
Dert olarak gördüğünüz şeyler komik.
Kaç yaşındasınız merak ettim.
Bu kadar basit şeylerin üstesinden gelmeniz gerekiyor normalde.

Banyoda yikamak istiyorsan banyoda yikarsin.
Zorla mi bahceye indirecek seni kv?
Inmiyorum da yikamiyorum da..dersin olur biter.

Burdaki uyeler ne diyebilir ki size farkli olarak bu konuda?
Biz mi konusalim yani kv ile?
Kırmadan bir bahane olabilir bilmiyorum ben öle çat die söyleyemiorm malesef benim yünüm ne karışıyon diye.olayı hmn büyütüolar çünkü

Size basit gelen bana zor işte malesef

Kırmadan bir bahane olabilir bilmiyorum ben öle çat die söyleyemiorm malesef benim yünüm ne karışıyon diye.olayı hmn büyütüolar çünkü

Valla bazen cat diye soylemek lazim

Ben yun falan yikamicam anne bu sene.
Sen de dusunme benim yunleri bosver
.de mesela
Bir sekilde soylenmeli
Yoksa herseye karisirlar boyle

Ona neymis senin yununden ya?

.de mesela
Bir sekilde soylenmeli

4 yorganıda söktüm malesef.en iyisi banyoda ıslatayım bari evde yıkarım o da ister bahçede isterse çatıda köpüsün

.de mesela
Bir sekilde soylenmeli

Kendi takmış benim yatak dolabıma hurca koymuştum yataklarımı ona konmazmış laylon torbaya konurmuş hurcu sevmezmiş o dizerse görecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…