Araca plakaya ceza gelir. Polis seni çevirirse ehliyete yazıyo.Kesin oylemi. Aslında mantıklı olan bu. Çünkü şirket araçları var bir ton. Bir ailede aynı arabayı kullanan bir dolu insan oluyor . hepsinin ceza puanı arabanın sahibinden düşse kimse kimseye arabasını vermez diye düşündüm bende.
Kesin oylemi. Aslında mantıklı olan bu. Çünkü şirket araçları var bir ton. Bir ailede aynı arabayı kullanan bir dolu insan oluyor . hepsinin ceza puanı arabanın sahibinden düşse kimse kimseye arabasını vermez diye düşündüm bende.
Puan ve ücret cezalarına baktımda parası olana caydırıcı olmaz ama orta direk böyle hız sınırı altında gider gibi:)Bi kez yeyince akıllanıyor insan
680 tl ödeyince hız sınırının altının altında gidiyor insan
Araca ceza gelirMerhaba hn lar.
Araba sizin üzerinize ama başka biri kullanıyor diyelim. O kullanırken araç kırmızıda geçti yada başka bir ihlal yaptı mobese yakalandı yada, fahri müfettiş lerce plakanız alındı ceza yazıldı. Ehliyetiniz den ceza puanı düşer mi? Yoksa sadece araca para cezası mı gelir?
Kesin olarak bilen kişiler yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Cok dikkat et turkiyenin farklidir kurallari mutlaka benim mesela bir ay ehliyetim gidyor yeni aldimda zaten ehliyeti puanimda gitti.deneme suremde uzadi malesf diyecegim o ki cok dikkatli ol
Turkceden girdim fahrschulemde turktu ikisinide birincide aldim ama malesf basim beladan kurtulmadiBen de ehliyet sinavina girecem. Yalniz denemelerim hep 40-30 puanli. Sinava almanca mi türkce mi girdiniz ?
Gidiyorda ama fotodan kadin olmadigini gorunce arastirip bulurlar beni bulduklari gibiBenim sevgili eşim Türkiye'de ablasının üzerine kayıtlı olan arabayla kırmızıda geçti ve biz kendi ülkemize dönünce, kadına ceza gitmişBilmem anlatabildim mi
AhahahGidiyorda ama fotodan kadin olmadigini gorunce arastirip bulurlar beni bulduklari gibi
Almanyada olsaydi bak nasil cikiyor ortayaAhahahBulamadılar vallahi bilemiyorum. Belki de sevgili görümcemi zannetmişlerdir
AhahaaAlmanyada olsaydi bak nasil cikiyor ortayaturkiyenin kurallari bura gibi degil hatta esim kendi iamini verdi olmadi baktim adima gelmis aradim dedim nerden buldunuz resimdeki kadin dedi ismi oyle bulmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?