Arabası olan hanımlar bakabilir mi?

Bu iki kere başıma geldi ikisinde de araca geldi.

Araca plakaya ceza gelir. Polis seni çevirirse ehliyete yazıyo.

başımıza bir kaç kere geldi, o yüzden eminim.
o anda ehliyet kontrolü yapılırsa belki dicem ama onu da yaşadık, yine ehliyete değil, plakaya ceza kesildi.
sanırım alkollü kullanımda ehliyete ceza kesiliyor. ya da kaza gibi ciddi vakalarda.

Bi kez yeyince akıllanıyor insan
680 tl ödeyince hız sınırının altının altında gidiyor insan
Puan ve ücret cezalarına baktımda parası olana caydırıcı olmaz ama orta direk böyle hız sınırı altında gider gibi:)

Eğer kameraya yakalnirsan araca ama polis seni durdurursa ehliyete

Aracimi esim kullanırken mobeseye emniyet kemersiz yakalanmış.
Cezasi bana geldi maalesef.

Araca ceza gelir

Cok dikkat et turkiyenin farklidir kurallari mutlaka benim mesela bir ay ehliyetim gidyor yeni aldimda zaten ehliyeti puanimda gitti.deneme suremde uzadi malesf diyecegim o ki cok dikkatli ol

Ben de ehliyet sinavina girecem. Yalniz denemelerim hep 40-30 puanli. Sinava almanca mi türkce mi girdiniz ?

Almanyada ceza araba sahibine gelir doldurmasi gerek form olur yaninda ben degildim kullanan x sahis diye imzalar yollar ... sonra cezayi odemesi gereken kisiye yollarlar puanda ondan gider... Resim varsa daha kesin sonuç...

Türkiyedeysen ihlal sırasında polis yakalayıp ceza kesmediyse puan düşmüyormuş. 1 kez tanıdık kaza yaptı hala sigorta sırasında pahalı oluyor.. 1.5 yıl oldu. Eşim 2 kez de hız ihlali yaptı. Ceza benim adıma geliyor. Puan kesilmiyor deniyor netten de araştırdım. Bence en iyisi e devlet şifresi alıp bakmak..

Ben de ehliyet sinavina girecem. Yalniz denemelerim hep 40-30 puanli. Sinava almanca mi türkce mi girdiniz ?
Turkceden girdim fahrschulemde turktu ikisinide birincide aldim ama malesf basim beladan kurtulmadi kirmizimi dersin kazami ama hepsinden bir ders aldim ama daha terkrar simdi deneme suremde oldugum icin kisa bir okulada gidecegim kirmizida gectigim icinkati buranin kurallari.sunu anlamadim denemelerim 30 40 ppuan dedin ney icin bunlar.yazilidami yalnis puanin oluyor orayi tam anlamadim canim

Benim sevgili eşim Türkiye'de ablasının üzerine kayıtlı olan arabayla kırmızıda geçti ve biz kendi ülkemize dönünce, kadına ceza gitmiş Bilmem anlatabildim mi

Benim sevgili eşim Türkiye'de ablasının üzerine kayıtlı olan arabayla kırmızıda geçti ve biz kendi ülkemize dönünce, kadına ceza gitmiş Bilmem anlatabildim mi
Gidiyorda ama fotodan kadin olmadigini gorunce arastirip bulurlar beni bulduklari gibi

Ahahah Bulamadılar vallahi bilemiyorum. Belki de sevgili görümcemi zannetmişlerdir
Almanyada olsaydi bak nasil cikiyor ortayaturkiyenin kurallari bura gibi degil hatta esim kendi iamini verdi olmadi baktim adima gelmis aradim dedim nerden buldunuz resimdeki kadin dedi ismi oyle bulmuslar

Mobese'ye yakalandığında araç sahibine para cezası geliyor sadece, ceza puanı yazılmıyor. Ama polis birebir çevirir ceza yazarsa, ehliyet kimlik isteyip, o zaman şöföre ceza puanı yazılıyor. Yani araba sahibine sadece kendi yakalandığı zaman ceza puanı geliyor. Araba sahibi başkasına aracını verdiğinde sadece para cezalarından sorumlu, ceza puanı gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…