• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabası olan hanımlar bakabilir mi?

Araca yazarlar canım

Eminim . Son kararım . Ceza araca gelir .

Mobese'den cok ceza yedi annem benim yuzumden. Ama hic tespit edilmedim oyle yapiyorlar mi cidden
Araç cezası farklı o direk araca yazılıyor
Ama bu ehliyete geçen ceza puanı için kullanıcı tespiti şartı var

Araç cezası farklı o direk araca yazılıyor
Ama bu ehliyete geçen ceza puanı için kullanıcı tespiti şartı var
Yani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobeseden

Yani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobeseden
Tespit edilsen ehliyetinede geçerdi mobese tespiti çok nadirdir zaten
Şehirler arası yollarda daha çok tespit işlemi yapılıyor
Şehir içinde daha çok çevirme kontrol durumunda ehiyete geçiyor direk

Plakaya ceza gelir, sürücüyü çevirme olmadığı sürece tespit etmeleri mümkün değil.

Plakaya ceza gelir, sürücüyü çevirme olmadığı sürece tespit etmeleri mümkün değil.
Mümkün nadir ama mümkün
O şekilde ceza yemiş şanslı nadir insanlardanım:KK53:

Diyelim ki 60 km hız yapılması gereken yerde 120 km hız ile gidiyorsun ve mobeseye takıldın, ileride polis aracı varsa seni çevirir ve bu ceza ehliyetine yazılır. Veya çevirme var, sen alkollüsün çevirmeye takıldın, yine ceza ehliyete işlenir.

Eşimde radara yakalandı mobese ile,eve ceza geldi.Hem kamera görüntüsü,hem plaka çekilmiş oluyor.Ceza araç sahibi adına geliyor.

Maşallah ceza makinesi gibisin. :)))
Annen hala veriyorumu arabayı?
Zaten annemin ustune ama ben kullaniyorum:)
Mecburen veriyor napsin.
Ama cezalari yedikten sonra akillandim. Artik sarida gecince bile korkuyorum cezadan :KK17:
Bir de biriktirip art arda yollamislardi 10 gun icinde 3 kez odedik. Cok fenaydi :olamaz:

Diyelim ki 60 km hız yapılması gereken yerde 120 km hız ile gidiyorsun ve mobeseye takıldın, ileride polis aracı varsa seni çevirir ve bu ceza ehliyetine yazılır. Veya çevirme var, sen alkollüsün çevirmeye takıldın, yine ceza ehliyete işlenir.
O kısım tamam canım cezamız neyse çekeriz. Boynumuz kıldan ince. Saka bir yana rabbim kazasız belasız kurallarına uygun kullanmamı nasip etsin inşallah

Zaten annemin ustune ama ben kullaniyorum:)
Mecburen veriyor napsin.
Ama cezalari yedikten sonra akillandim. Artik sarida gecince bile korkuyorum cezadan :KK17:
Bir de biriktirip art arda yollamislardi 10 gun icinde 3 kez odedik. Cok fenaydi :olamaz:
Evlat ışte napçan diyor kadıncağız desne

Merhaba hn lar.

Araba sizin üzerinize ama başka biri kullanıyor diyelim. O kullanırken araç kırmızıda geçti yada başka bir ihlal yaptı mobese yakalandı yada, fahri müfettiş lerce plakanız alındı ceza yazıldı. Ehliyetiniz den ceza puanı düşer mi? Yoksa sadece araca para cezası mı gelir?

Kesin olarak bilen kişiler yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
arabamiz benim uzerime ama benim ehliyetim henuz yok.kirmizi isikta gecilirse ceza gelecekse araci kullanana gelir ya da araca gelir.

arabamiz benim uzerime ama benim ehliyetim henuz yok.kirmizi isikta gecilirse ceza gelecekse araci kullanana gelir ya da araca gelir.
Ankara samsun yolunda varmış demek ki
Eşimin üstüne olan arabada benim adıma ceza geldi
Yanlış alıntılamışım :halay:
KilicBaligi KilicBaligi

Evlat ışte napçan diyor kadıncağız desne
Bi kez yeyince akıllanıyor insan
680 tl ödeyince hız sınırının altının altında gidiyor insan :-)

Back
X