- 30 Kasım 2010
- 9.578
- 19.203
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araç cezası farklı o direk araca yazılıyorMobese'den cok ceza yedi annem benim yuzumden. Ama hic tespit edilmedim oyle yapiyorlar mi cidden
Yani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobesedenAraç cezası farklı o direk araca yazılıyor
Ama bu ehliyete geçen ceza puanı için kullanıcı tespiti şartı var
Tespit edilsen ehliyetinede geçerdi mobese tespiti çok nadirdir zatenYani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobeseden
Maşallah ceza makinesi gibisin. :)))Yani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobeseden
Mümkün nadir ama mümkünPlakaya ceza gelir, sürücüyü çevirme olmadığı sürece tespit etmeleri mümkün değil.
Diyelim ki 60 km hız yapılması gereken yerde 120 km hız ile gidiyorsun ve mobeseye takıldın, ileride polis aracı varsa seni çevirir ve bu ceza ehliyetine yazılır. Veya çevirme var, sen alkollüsün çevirmeye takıldın, yine ceza ehliyete işlenir.Yani nelerde oluyor o zaman? Kirmizida gectiysem, park cezasinda ya da telefonda konusmada hep araca ceza geldi. Hangi durumlarda ehliyete yaziyorlar ki mobeseden
Zaten annemin ustune ama ben kullaniyorum:)Maşallah ceza makinesi gibisin. :)))
Annen hala veriyorumu arabayı?
O kısım tamam canım cezamız neyse çekeriz. Boynumuz kıldan ince. Saka bir yana rabbim kazasız belasız kurallarına uygun kullanmamı nasip etsin inşallahDiyelim ki 60 km hız yapılması gereken yerde 120 km hız ile gidiyorsun ve mobeseye takıldın, ileride polis aracı varsa seni çevirir ve bu ceza ehliyetine yazılır. Veya çevirme var, sen alkollüsün çevirmeye takıldın, yine ceza ehliyete işlenir.
Evlat ışte napçan diyor kadıncağız desneZaten annemin ustune ama ben kullaniyorum:)
Mecburen veriyor napsin.
Ama cezalari yedikten sonra akillandim. Artik sarida gecince bile korkuyorum cezadan
Bir de biriktirip art arda yollamislardi 10 gun icinde 3 kez odedik. Cok fenaydi![]()
Ahahaha aynenEvlat ışte napçan diyor kadıncağız desne
arabamiz benim uzerime ama benim ehliyetim henuz yok.kirmizi isikta gecilirse ceza gelecekse araci kullanana gelir ya da araca gelir.Merhaba hn lar.
Araba sizin üzerinize ama başka biri kullanıyor diyelim. O kullanırken araç kırmızıda geçti yada başka bir ihlal yaptı mobese yakalandı yada, fahri müfettiş lerce plakanız alındı ceza yazıldı. Ehliyetiniz den ceza puanı düşer mi? Yoksa sadece araca para cezası mı gelir?
Kesin olarak bilen kişiler yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Türkiye'de mobese'de araç içi sürücü tanıma sistemi yok ki? Nasıl olabildi bu?Mümkün nadir ama mümkün
O şekilde ceza yemiş şanslı nadir insanlardanım![]()
Amin canım.O kısım tamam canım cezamız neyse çekeriz. Boynumuz kıldan ince. Saka bir yana rabbim kazasız belasız kurallarına uygun kullanmamı nasip etsin inşallah
Ankara samsun yolunda varmış demek kiarabamiz benim uzerime ama benim ehliyetim henuz yok.kirmizi isikta gecilirse ceza gelecekse araci kullanana gelir ya da araca gelir.
Bi kez yeyince akıllanıyor insanEvlat ışte napçan diyor kadıncağız desne