Yöresel Tarif Arabaşı Çorbası,Odun ateşinde Güveç,Pastane Usulü Şekerpare (Mutluluk Sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
ooo hemşeriyiz desene eşinle:46: gelinimizi oluyon yane:29:

yapalım valla:13:

evet canım gelininiz oluyorum:16::16::16::9:
bu arada ben komşuluk ve üniversite hayatımda yozgatlılarla hep sorun yaşadım tesadüf işte sonra büyük konuştum yozgatlımı aslaaaaa hele bir de kocam olcak mümkün değil vs...neler neler dedim...sonra eşimi tanıdım ama memleketini bilmiyordum bir lafımın arasında yozgatlı takıntım olduğunu anlayınca ve ilişkimizin ilk günleri olunca bırakırım onu diye memleketini sakladı benden uzun bir süre Ankaralıyım dedi:9::9::9: sonra öğrendim tabii ben şok:53::53::53: şimdilerde kütüğüm yozgat..burdan okuyanlara sesleniyorum büyük konuşmayın:9::9::9:

Son düzenleme:
evet canım gelininiz oluyorum:16::16::16::9:
bu arada ben komşuluk ve üniversite hayatımda yozgatlılarla hep sorun yaşadım tesadüf işte sonra büyük konuştum yozgatlımı aslaaaaa hele bir de kocam olcak mümkün değil vs...neler neler dedim...sonra eşimi tanıdım ama memleketini bilmiyordum bir lafımın arasında yozgatlı takıntım olduğunu anlayınca ve ilişkimizin ilk günleri olunca bırakırım onu diye memleketini sakladı benden uzun bir süre Ankaralıyım dedi:9::9::9: sonra öğrendim tabii ben şok:53::53::53: şimdilerde kütüğüm yozgat..burdan okuyanlara sesleniyorum büyük konuşmayın:9::9::9:

vah hemşerim vahhhh, gelin yüzünden memleketini bilem saklamış:18: şaka bi yana bazen şehrimizi davranışlarıyla olumsuz lanse eden şahıslar çıksada gurbet ellerde, halk olarak yabancıları çok sever yozgatlı. senin karşına da o tür insanlar çıkmış egunalim. yoksa gördüğün üzere sıcak kanlıyız:1:

vah hemşerim vahhhh, gelin yüzünden memleketini bilem saklamış:18: şaka bi yana bazen şehrimizi davranışlarıyla olumsuz lanse eden şahıslar çıksada gurbet ellerde, halk olarak yabancıları çok sever yozgatlı. senin karşına da o tür insanlar çıkmış egunalim. yoksa gördüğün üzere sıcak kanlıyız:1:

canım zaten eşimi yozgatlı olarak bilmeden önyargısız bakarak seçtim ve sevdim sonradan öğrendim memleketini ve önyargılarım eşim sayesinde son buldu ara ara odunluklarına şahit olsamda yozgatlı eşimin o yozgatlı olmasından kaynaklı değil erkeğin doğasından kaynaklanıyor:9::9::9: üzerine başka yozgatlılarda tanıdım sonra sen tabiki :16::16::16: evlenmeden önceki bakış açımdı o:16::16:

herkeze çok selam, çok öncesinde katılmaya karar verdiğim yarışmaya ( nevoş arkadaşımdan ropörtaj sözü bile almıştım :):34: hala tekliflere açığım:17: ) çeşitli nedenlerden ötürü katılmaktan vazgeçmiştim ama sonrasında boşver cadı değişklik olsun dedim katıldım ama acele ile yer sofrasını eklemeyi unutmuşum Kazen'e sonradan fotoları yollamıştım ama yüklenmemiş, bir sorun çıktı sanırım.:26:

Fotoğrafları yollarsan düzeltirim:48:Röportaj konusunda neden olmasın:52:

Back
X