Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasin joummm teşekkür ederim canım benimEllerine sağlıkk pareemm çokgüzell
Aaaa geçmiş olsun aynen hemen yap iyi gelir bol limonluGelemem garii pozitiflenmişiz biz. Kendim kaynatayım napayım.
Sende çorbasını iç hamurunu yemeAiledeki buyuklerin sIk sIk yaptigi Ama asla icmedigim corba
Elinize saglik
Ayip olur vallahi. Hamursuz yersem döverler beniSende çorbasını iç hamurunu yeme
Teşekkür ederim
O zaman sen hiç.sofraya oturma ben cok yedim tokum de yemezsende dövecekler yersen sen sevmiyorsunAyip olur vallahi. Hamursuz yersem döverler beni
Teşekkürler jennacimÖncelikle çok geçmiş olsun canım Ellerine sağlık,yarismada bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkürler jennacim
Hepatit b idim. Karaciğer Biyopsisi oldum.Aaa gecmis olsun önemli değildir insallah
Çok geçmiş olsun iyisin dimiHepatit b idim. Karaciğer Biyopsisi oldum.
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık canım yarışmada bol şans. Bende merak edenlerdenim
Şimdi bu aralar ağrım var yine. Çabuk yoruluyorum. İştahsızlık da oluyor.Çok geçmiş olsun iyisin dimi
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda düzelirŞimdi bu aralar ağrım var yine. Çabuk yoruluyorum. İştahsızlık da oluyor.
Teşekkür ederim İnşallahÇok geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda düzelir
Of offf ne iyi olurduuuuu hemsommsen yerime ye bol bol kaşık kasıkkkGel kuzum atla gel arabayla beraber yeriz arkasından çay ohhh gel keyfim
Ağzının tadını bilmiyonHimm.. Ben bu çorbayı sevmem ki amaa