Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasin joummm teşekkür ederim canım benimEllerine sağlıkk pareemm çokgüzell![]()
Aaaa geçmiş olsun aynen hemen yap iyi gelir bol limonluGelemem garii pozitiflenmişiz biz. Kendim kaynatayım napayım.
![]()
Sende çorbasını iç hamurunu yemeAiledeki buyuklerin sIk sIk yaptigi Ama asla icmedigim corba
Elinize saglik
Ayip olur vallahi. Hamursuz yersem döverler beniSende çorbasını iç hamurunu yeme
Teşekkür ederim![]()
O zaman sen hiç.sofraya oturma ben cok yedim tokum de yemezsende dövecekler yersen sen sevmiyorsunAyip olur vallahi. Hamursuz yersem döverler beni![]()
Teşekkürler jennacimÖncelikle çok geçmiş olsun canımEllerine sağlık,yarismada bol şanslar
![]()
![]()
Rica ederim canımTeşekkürler jennacim![]()
Hepatit b idim. Karaciğer Biyopsisi oldum.Aaa gecmis olsun önemli değildir insallah![]()
Çok geçmiş olsun iyisin dimiHepatit b idim. Karaciğer Biyopsisi oldum.![]()
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık canım yarışmada bol şans. Bende merak edenlerdenim![]()
Şimdi bu aralar ağrım var yine. Çabuk yoruluyorum. İştahsızlık da oluyor.Çok geçmiş olsun iyisin dimi![]()
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda düzelirŞimdi bu aralar ağrım var yine. Çabuk yoruluyorum. İştahsızlık da oluyor.![]()
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda düzelir![]()
Of offf ne iyi olurduuuuu hemsommGel kuzum atla gel arabayla beraber yeriz arkasından çay ohhh gel keyfim
![]()
Ağzının tadını bilmiyonHimm.. Ben bu çorbayı sevmem ki amaa![]()