• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arabanız ne renk olsun

arabanız ne renk olsun

• siyah

OY: 60 49,2%
  • kırmızı

OY: 17 13,9%
  • yeşil

OY: 2 1,6%
  • mavi

OY: 4 3,3%
  • gri

OY: 16 13,1%
  • beyaz

OY: 18 14,8%
  • diğer

OY: 5 4,1%

• Ankete Katılan
    122
kız o nasıl araba öyle rüyamı gördüm neeeee offfff offffff paranın gözünü seveyim yaaaa

Gercekten cok guzel degil mi.. sengözlerimebaksanab :))))) Ben Audinin cizgilerini cok begenirim cok asil durusu var bence....(Benim gibi.... :kahve:)Her modeli ayri bir guzel bence....

Allah sanada nasip etsin sende cok begenmissin, begenmene sevindim...
:1hug:

Gercekten cok guzel degil mi.. sengözlerimebaksanab :))))) Ben Audinin cizgilerini cok begenirim cok asil durusu var bence....(Benim gibi.... :kahve:)Her modeli ayri bir guzel bence....

Allah sanada nasip etsin sende cok begenmissin, begenmene sevindim...
:1hug:

ahh canım çok teşekkür ederim çok sağol allah inşallah herkese gönlündeki nasip etsin maddiyata pek önem vermem ama böyle bir arabam olmasını o kadar çok isterdimki bende bir tutkudur bu

Volkswagen Eos
Largo_RS_20_Eos_1F.jpg

Bunu istesem cok sey mi istemis olurum :asigim:

Volkswagen Eos
Largo_RS_20_Eos_1F.jpg

Bunu istesem cok sey mi istemis olurum :asigim:

Guzelmis buda...WW lerden cok memnunuz biz..Bizde siyah aile tipi WW var bu biraz bekarlar için galiba biz sigmayiz gibi..... :)))Hem Benim cocuklar ucar bunun arkasindan giderken....
:roflol::roflol::roflol:

Bizim arabamız yok ki abla, çaldırlar onu abla:çok üzgünüm:(küççük emrah moduyla tabi)

øle sari degil yaa:roflol: vosvos olabilir mesela.. yada nebiliyim ustu acik sari, sari ne giysem yakisir bana, ee arabaninda sarisi yakisir diye dusunmustum:1closedeyes:

Karşıdan muhteşem göründüğünde hem fikirim bencede en güzeli siyah ama lütfen almayııııııııııııııııın.Yada arabayı aldığınızda kendinize oto yıkamacı bir akraba yada bekarsanız eş bulun:roflol::roflol::roflol:

Bulamazsanız kışın hertarafı "Beni Yıka" yazılarıyla yollarda salınarak gitmeyi göze alınjeyyar

Back