• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arabanız ne renk olsun

arabanız ne renk olsun

• siyah

OY: 60 49,2%
  • kırmızı

OY: 17 13,9%
  • yeşil

OY: 2 1,6%
  • mavi

OY: 4 3,3%
  • gri

OY: 16 13,1%
  • beyaz

OY: 18 14,8%
  • diğer

OY: 5 4,1%

• Ankete Katılan
    122
Karşıdan muhteşem göründüğünde hem fikirim bencede en güzeli siyah ama lütfen almayııııııııııııııııın.Yada arabayı aldığınızda kendinize oto yıkamacı bir akraba yada bekarsanız eş bulun:roflol::roflol::roflol:

Karşıdan muhteşem göründüğünde hem fikirim bencede en güzeli siyah ama lütfen almayııııııııııııııııın.Yada arabayı aldığınızda kendinize oto yıkamacı bir akraba yada bekarsanız eş bulun:roflol::roflol::roflol:

anam bi koca aldım zaten ama ben çok şey isteyenlerdenim galiba annem çok çay içiyorum diye çay fabrikası olan bi koca bul diyodu fındık ezmesini çok yerim diye ona göre bi koca lazım eeeeee şimdide arabayı siyah alırsam yıkamacı bul 7 kocalı hürmüz olacam beeeeeeeeeeee

bordo rengine bayılırım zaten benim içinde özel bir yeri vardır bordo renkli bir arabanın. araba alacak kadar param olursa kesinlikle bordo renkli megane yi alırdım

Siyah bir AUDI 6 Break super olur...Biz buyuk aileyizde yani olcaz... :)))

Bunun gibi yani...

yeşil isterim mesela bunun gibi

ford_fiesta_spor_arabalar.jpg

benimki metalik gri yıkamacıdan çıkınca parlıyor iki günde tozdan rengi belli olmuyor kolayını buldum hep aynı yerden benzin alıyorum mis gibi yapıyorlar

Back