Bende yapmıştım.Pili değişti ama yine de eskisi gibi değil.Uzaktan açıp,kapatamıyorum.Siz bu gece blr kaseye pirinç koyup,içinde sabaha kadar veya daha uzun bekletin.Islanan telefonlarda işe yarıyor.Kızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır
Ne yaptınız peki usta halledemedi miEşim şortun cebinde unutup denize girmişti usta tuzlu su olduğu için çalışmaz demişti ve çalışmadı sizinki çalışır belki iyice kurusun
Koydum kaseye bakalım inşallah çalışır uğraştırmaz bidahaBende yapmıştım.Pili değişti ama yine de eskisi gibi değil.Uzaktan açıp,kapatamıyorum.Siz bu gece blr kaseye pirinç koyup,içinde sabaha kadar veya daha uzun bekletin.Islanan telefonlarda işe yarıyor.
Var banka kasasına koymuştum inşallah ona gerek kalmaz bu kullanılırYedeği var mı?
Benim telimi pirinç kurtarmisti, insallah sizde de işe yararVar banka kasasına koymuştum inşallah ona gerek kalmaz bu kullanılır
Ay inşallah kac saat beklettiniz telefonu pirinçteBenim telimi pirinç kurtarmisti, insallah sizde de işe yarar
2 günAy inşallah kac saat beklettiniz telefonu pirinçte
Kızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır
Pirinçler çillenecekmiş.O pirinç ne oldu sonra?
Gidip dediğiniz gibi yapayım o zaman küçük bi kavonaza koyayımO pirinclerin dop dolu ve ağzı kapalı olması gerekiyor. İçi açılıyorsa içini açın bakın bi
Tuzlu suda mümkün değilmiş yenisi yapıldı ama siz pirinçle şansınızı deneyinNe yaptınız peki usta halledemedi mi
Evimize gelen bir misafirinki tuvalete düşmüştüKızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?