-
- Konu Sahibi Sadecesen2
Her iki tarafında Kaskosu yok zorunlu trafik Sigorta'sı var ve hasar cok ağır bu durumda karşılanır mi?Ruhsat plaka tutanağa geçirilmişse her halukarda masrafınız karşılanır.
Sürücü belli değilse o zaman ruhsat sahibi sorumludur. Ya arabayu xxxx şahıs kullanıyor diyecek ya da üstlenecek artık sorumluluk ona ait ama o olmadığı anlaşılır abiniz teşhis eder vs. vs.
Mahkemede bunlar araştırılıp ortaya çıkacak haliyle.
Onlar öyle de böyle de sizin masrafınızı bir şekilde karşılamak zorunldaar ya sigorta ya kendileri. İnkar ederlerse de ruhsat sahibi kimse o sorumlu olur.
Sigorta şirketi ehliyetsiz sürücünün yaptığı kazayı karşılamaz kendi ceplerinden verirler.
Tutanağı iptal ettirin demelerinin sebebi de bütün bunlardan kurtulmak
Evet budurumdan ne olacak hasar cok cok ağır her ikimizin de trafik Sigorta'sı var.Arkadaşlar iki tarafında kaskosu yokmuş zorunlu trafik sigortası var ikisininde
Her iki tarafında Kaskosu yok zorunlu trafik Sigorta'sı var ve hasar cok ağır bu durumda karşılanır mi?
Hayatım kardeşin savcılığa suç duyurusunda bulunsun bu konuyla ilgili. Beni arayıp böyle böyle şeyler söyleyip usulsüzlük yapmaya zorluyorlar falan desin. Ne malum sizi kandırıp tutanak olayında bir yamuk yapmayacakları? Hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun siz.Ailem Karsı yonden gelen ehliyetsiz 20yaslarindaki iki serseri genç Yüzünden Ölümden döndü .simdi Kars'ı taraf özür dilemeyi bırakın Kardeşimi sürekli arayıp polis tutanağını iptal ettirmemizi kendi aramızda tutanak düzenleyip kendi araçlarının Sigortası'na karşılattirmak istiyor paramparça olan arabamızı .sunu Öğrenmek istiyorum polis Tarafından düzenlenen tutanak iptal edilebilirimi?Kars'ı tarafla anlaşıp aramızda tutanak düzenleyebilirmiyiz ? Onların Sigorta'sı bizim zararımızı Karşılar mi ?anlasmak mi daha iyi yoksa isi mahkeme mi halletse zarar etmeyiz ve hangi yol daha kısa Sürer bu süreç nasıl işliyor ?sigorta bizim arabamızı eski haline getirebilirimi.arkadaslaryardım edin mahvolduk .
Onların maksadı, kendi araba masraflarından yırtmak. Sigorta ehliyetleri olmadığı için onların masrafını karşılamaz çünkü. Sizde sıkıntı yoksa, sizin sigortanız arabanın masraflarını karşılar. Ama karşı taraf hatalıysa onun ödemesi lazım.Hayatım kardeşin savcılığa suç duyurusunda bulunsun bu konuyla ilgili. Beni arayıp böyle böyle şeyler söyleyip usulsüzlük yapmaya zorluyorlar falan desin. Ne malum sizi kandırıp tutanak olayında bir yamuk yapmayacakları? Hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun siz.
Bi gibi durumlarda ne yol izlemeliyiz aracımız Sıfır daha yeni almıştık yukarda yazdığım sorular konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim hepimiz perisaniz suan.
Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?
Ahhhh
Yepyeni araba alıyorsunuz
Ama 1500-2000tl lik kaskodan kaçıyorsunuz
Kasko olsaydı, siz hiç uğraşmayacaktınız, kasko sizin zararınızı anında karşılayıp, karşı taraftan masrafları donlarına kadar alacaktı ve üstelik ehliyetsiz oldukları için bir güzel ceza yiyeyeceklerdi. Siz adamlarla muhattap bile olmayacaktınız
Şimdi kaskonuz yok, trafik sigortanız var, karşı tarafın trafik sigortasından karşılancak zarar, ama bunun belli bir limiti var. Mahkeme yolu göründü büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun.
Arabanın değeri ne kadardı?
Kasko yaptırmayı düşünüyorduk ama çok ihmal ettik .arabanınDeğeri 40bın hepsi ÇÖP oldu gitti. Sigorta bunun nekadarını Karşılar ki .zorluklarla almıştıkAhhhh
Yepyeni araba alıyorsunuz
Ama 1500-2000tl lik kaskodan kaçıyorsunuz
Kasko olsaydı, siz hiç uğraşmayacaktınız, kasko sizin zararınızı anında karşılayıp, karşı taraftan masrafları donlarına kadar alacaktı ve üstelik ehliyetsiz oldukları için bir güzel ceza yiyeyeceklerdi. Siz adamlarla muhattap bile olmayacaktınız
Şimdi kaskonuz yok, trafik sigortanız var, karşı tarafın trafik sigortasından karşılancak zarar, ama bunun belli bir limiti var. Mahkeme yolu göründü büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun.
Arabanın değeri ne kadardı?
Aracı kullanan kişiler tamamen suçlu zaten arabayı kaydıra kaydıra sağa sola sallaya sallaya hızlı bi şekilde çarpmışlar kamera kayıtlarına ulaşıcaz ve mahkemeye vericez.ehlıyetı olan adam boyle kullanmazya resmen zevk icin Öldürmek icin çarpmışlar sanki.Böyle bir durum kabul edilemez. Siz hukuki yoldan yürümeye devam edin.Bu şekilde ısrar ediyorlarsa altında başka sebepler vardır ve zarar edersiniz.