Arabamız Paramparça oldu :(

Onlar masraftan kaciyor
Çocuk polise ben Değilim arabayı kullanan Demiş diğer Arkadaşı arabayı Alıp kaçmış abim olayın şokuyla kimin kullandığını hatırlamıyor.polıste çocuk bendenizin diye Israr edince sanırım diyo abim tutanağa geçirmedi.
Tutanak tutuldugunda ehliyetin seri numarası sahibi kayıt altına alınır ehliyeti yoksa yok diye yazılır her halukarda bunlardan birini polis zaten yazmıştır otesi imkansız çünkü yaralanmali kazalarda durum böyle işler polis gelir ve durumu kayıt altına alir

Aradım şimdi
Kazaya karışan araçların sürücülerinin kimlik bilgileri alınıyor ehliyet numaraları alınıyor zaten. Ehliyetsiz olduğu ortadadır dedi. Tutanak tutulurken bu bilgiler yazılıyor.
Masrafları da o polisin dediği gibi tutanağı alıp mahkeme yoluyla alınır. Ya da karşı tarafın sigortası sizin masraflarınızı karşılar, sonra onlar sigortaya o masrafları öderler dedi.
Araba kaçmış sürücü ortada yok polis kimi tutanağa işledi bilmiyoruz inkar edip Durmuşlar .tutanagı Alınca belli olacak .mahkeme sonucu cok uzun Sürer gibi nolcak bilmiyoruz.tesekkur ederim yardımcı olduğunuz icin Allah razı olsun .

Araba kaçmış sürücü ortada yok polis kimi tutanağa işledi bilmiyoruz inkar edip Durmuşlar .tutanagı Alınca belli olacak .mahkeme sonucu cok uzun Sürer gibi nolcak bilmiyoruz.tesekkur ederim yardımcı olduğunuz icin Allah razı olsun .

O tutanağı inceleme şansınız var mı??
Kaza tutanağı mı, yoksa "xxxxx plakalı araç çarpıp şahıs olay yerinden kaçmıştır" şeklinde olay yeri tutanağı gibi bir şey mi tutanak??
Plaka yazıyor mu, sürücü kimlik bilgileri var mı??

Ailem Karsı yonden gelen ehliyetsiz 20yaslarindaki iki serseri genç Yüzünden Ölümden döndü .simdi Kars'ı taraf özür dilemeyi bırakın Kardeşimi sürekli arayıp polis tutanağını iptal ettirmemizi kendi aramızda tutanak düzenleyip kendi araçlarının Sigortası'na karşılattirmak istiyor paramparça olan arabamızı .sunu Öğrenmek istiyorum polis Tarafından düzenlenen tutanak iptal edilebilirimi?Kars'ı tarafla anlaşıp aramızda tutanak düzenleyebilirmiyiz ? Onların Sigorta'sı bizim zararımızı Karşılar mi ?anlasmak mi daha iyi yoksa isi mahkeme mi halletse zarar etmeyiz ve hangi yol daha kısa Sürer bu süreç nasıl işliyor ?sigorta bizim arabamızı eski haline getirebilirimi.arkadaslaryardım edin mahvolduk .
polis tutanagı ıptal olmaz cnm. ikinci bir tutanak tutulsa da eksper kabul etmez. kaskonuz var ise aracınızı kasko yaptırır parayı karsı taraftan alır. mahkemeyı kasko acar yanı. kaskonuz yok ıse mahkemeyı sız acarsınz parayı alırsınız bı sıkıntı olmaz. aslolan polis tutanagıdır. bızım basımımza geldı ordan bılıyorum. bızım kaskomuz vardı.

O tutanağı inceleme şansınız var mı??
Kaza tutanağı mı, yoksa "xxxxx plakalı araç çarpıp şahıs olay yerinden kaçmıştır" şeklinde olay yeri tutanağı gibi bir şey mi tutanak??
Plaka yazıyor mu, sürücü kimlik bilgileri var mı??
Araba kaçmış polis Arabanın götürülüp bırakıldığı yerde plakanın fotoğrafını çekmiş ,sürdüğünü inkar eden Kışı Tarafından verilen ruhsatı incelemiş ve tutanağa geçirmiş .surucu belli degil ,ehliyeti olup olmadığı belli değilmiş.

Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?
eger aracınız uc aylıksa yenı sıfır araba fıyatı verır kasko. degerının verır geneolmasa da gercı fırmanıza baglı, bızım de sıfırdı arabamız.

onlarında kaskosu yok sigortamız var demişler.
O zaman asla vazgeçmeyin davadan çünkü sigortamız var dedikleri zorunlu trafik sigortası kaldı ki oda az hasarlı kazalarda devreye girer yani neresinden tutsaniz elinizde kaliyor mahkemeye yoluyla tahsil edebilirsiniz ancak

Kaldı ki ailenin bir ferdi olebilirdi de maddi manevi bu işin peşini bırakmayın mahkeme uzun sürer diye de üzülmeyin artık olan olmuş en azından başkalarının canına kast edemesinler ders olsun bu tiplere

Kaskonuz da yoksa sizin tek garantiniz polis tutanağı. İptal edileceğini sanmam ama oldu ki yaparsanız karşı taraf asla tutanağa kendini suçlayacak şekilde ifade ya da çizim yapmayacaktır. Tutanak sizin elinizde, onlar da size mahkum. Ama tutanağı devre dışı bırakırsanız siz koşarsınız adamların peşinde. Benim de başıma geldi oradan biliyorum. Polise gerek yok kendi aramızda yapalım dediler. Tutanakta da beni suçlu olarak gösterdiler, üstelik sigortaları da yokmuş. Yani benim kaskom karşıladı. Polis şikayetimi almadı. Kasko şikayet et diye sıkıştırdı. 1 sene boşu boşuna uğraştım. Tutanağı işleme koydurun değilse tamamen size patlar masraflar.

O zaman asla vazgeçmeyin davadan çünkü sigortamız var dedikleri zorunlu trafik sigortası kaldı ki oda az hasarlı kazalarda devreye girer yani neresinden tutsaniz elinizde kaliyor mahkemeye yoluyla tahsil edebilirsiniz ancak
Bu kesinti ozaman sigortada karşılamayacak geriye mahkeme kaldı bunlar basımıza bela olmasa barı

Arabanız sıfırsa ek ilk kaza tazminatı alırsınız .pertse yenisi .Polis tutanağını niçin iptal ettiresiniz ki Zaten hasarı sigortaları odeyecek.Onların bişeyden yırtmaya çalıştıkları aşikar.

Araba kaçmış polis Arabanın götürülüp bırakıldığı yerde plakanın fotoğrafını çekmiş ,sürdüğünü inkar eden Kışı Tarafından verilen ruhsatı incelemiş ve tutanağa geçirmiş .surucu belli degil ,ehliyeti olup olmadığı belli değilmiş.

Ruhsat plaka tutanağa geçirilmişse her halukarda masrafınız karşılanır.
Sürücü belli değilse o zaman ruhsat sahibi sorumludur. Ya arabayu xxxx şahıs kullanıyor diyecek ya da üstlenecek artık sorumluluk ona ait ama o olmadığı anlaşılır abiniz teşhis eder vs. vs.
Mahkemede bunlar araştırılıp ortaya çıkacak haliyle.
Onlar öyle de böyle de sizin masrafınızı bir şekilde karşılamak zorunldaar ya sigorta ya kendileri. İnkar ederlerse de ruhsat sahibi kimse o sorumlu olur.
Sigorta şirketi ehliyetsiz sürücünün yaptığı kazayı karşılamaz kendi ceplerinden verirler.
Tutanağı iptal ettirin demelerinin sebebi de bütün bunlardan kurtulmak

X