Arabamız Paramparça oldu :(

Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?

Sizin kaskonuz yokmu?
Araba perte ciktiysa iflah olmaz bu şahısların sigortasınin bunu karsilayacagini sanmiyorum ayrica polis tutanagi iptal edilse bile siz etmeyin!!

Aracı kullanan kişiler tamamen suçlu zaten arabayı kaydıra kaydıra sağa sola sallaya sallaya hızlı bi şekilde çarpmışlar kamera kayıtlarına ulaşıcaz ve mahkemeye vericez.ehlıyetı olan adam boyle kullanmazya resmen zevk icin Öldürmek icin çarpmışlar sanki.

Bir de yüzsüz yüzsüz nasıl arıyorlar ya otuduğum yerde sinir oldum sabahtan beri valla hapis cezası gelmeli böyelerine çok ağır cezalara çarptırılmalı...:KK62: Ehliyetsiz kişiye araba vermek ne demek, ailecek maganda barzo bunlar

şimdi siz anlaşma yoluna gitseniz emin olun uslanmayacaklar

Bir de yüzsüz yüzsüz nasıl arıyorlar ya otuduğum yerde sinir oldum sabahtan beri valla hapis cezası gelmeli böyelerine çok ağır cezalara çarptırılmalı...:KK62: Ehliyetsiz kişiye araba vermek ne demek, ailecek maganda barzo bunlar

şimdi siz anlaşma yoluna gitseniz emin olun uslanmayacaklar
Aksam oldu adamlar hala arıyo ya sizin arabada baya hasar varmış sigorta tamir ettirirmiş araba pert neresi tamir olcak halledermısler biz diyoruz hayır tutanak tutuldu zaten gel genede bir görüşelim diyo anlamıyo şerefsizler araç Sıfır Yılların birikimi gitmiş çöpe hala kendilerini kurtarma derdindeler .ver Parasını sıkıyosa aşağılık insanlar.

Aksam oldu adamlar hala arıyo ya sizin arabada baya hasar varmış sigorta tamir ettirirmiş araba pert neresi tamir olcak halledermısler biz diyoruz hayır tutanak tutuldu zaten gel genede bir görüşelim diyo anlamıyo şerefsizler araç Sıfır Yılların birikimi gitmiş çöpe hala kendilerini kurtarma derdindeler .ver Parasını sıkıyosa aşağılık insanlar.

Tutanağı niye iptal etmek istiyorlar söyliyim.
Eğer karşıda ehliyet yoksa, trafik sigortasi sizin zararınızı karşılamaz, siz mahkemeyle onlardan tahsil edeceksiniz.
Avukat tutacaksınız vs vs çetrefelli işler
Kaskonuz olsa, kaskonuz sizin arabanızın değeri neyse verip, zararı karşı taraftan tahsil edecekti.
Yılların birikimi diyorsunuz, kasko yaptırmamışsınız, ilginç yani.

Tutanağı niye iptal etmek istiyorlar söyliyim.
Eğer karşıda ehliyet yoksa, trafik sigortasi sizin zararınızı karşılamaz, siz mahkemeyle onlardan tahsil edeceksiniz.
Avukat tutacaksınız vs vs çetrefelli işler
Kaskonuz olsa, kaskonuz sizin arabanızın değeri neyse verip, zararı karşı taraftan tahsil edecekti.
Yılların birikimi diyorsunuz, kasko yaptırmamışsınız, ilginç yani.
Yaptırmadık hata ettik bunu zaten belirttim Ihmal edilmeye gelmiyormuş demek ki bukadar ustelemenızde ilginç üzgün olan insani dahada uzuyorsunuz ama ben genede teşekkür ediyorum bulgılendırdıgınız icin.

kendi aranızda düzenlenen tutanak bir ehliyet üzerine düzenlenmek zorunda ehliyet bikgileri yazılıyor. bunların ehliyeti yoksa demekki o tutanakta ehliyeti olan biri aslında kullanıyordu diye tutanak tutma peşindeler. şu an hem ehliyetsiz kullandıkları için ceza alcaklar ondan yırtmaya çalışıyorlar hemde ehliyetsiz oldukları için kasko zararı ödemiycek kendilerine borç çıkıcak ondan yırtmaya çalışıyorlar. sakın poli tutanağını iptal etmeye falan kalkmayın bence zaten edilmiyordur muhtemelen. çevrede eş dostta avukat varsa bir danışmadan hiçbir şey yapmayın bence.

Yaptırmadık hata ettik bunu zaten belirttim Ihmal edilmeye gelmiyormuş demek ki bukadar ustelemenızde ilginç üzgün olan insani dahada uzuyorsunuz ama ben genede teşekkür ediyorum bulgılendırdıgınız icin.
zaten hatalı tarafın kaskosu ödüyor. sizin kaskonuz olmaması bir şey değiştirmezde karşı tarafın ehliyeti olmadığı için onların kaskosuda ödemez.

zaten hatalı tarafın kaskosu ödüyor. sizin kaskonuz olmaması bir şey değiştirmezde karşı tarafın ehliyeti olmadığı için onların kaskosuda ödemez.

Kazaya maruz kalanın kaskosu olsa, kasko her türlü öderdi karşı tarafta ehliyet olmasa bile, ödedikten sonra karşı taraftan tahsil ederdi parayı. Yani bir nevi aracılık. Kaskonunda amacıda buduur zatne.

Aracı kullanan kişiler tamamen suçlu zaten arabayı kaydıra kaydıra sağa sola sallaya sallaya hızlı bi şekilde çarpmışlar kamera kayıtlarına ulaşıcaz ve mahkemeye vericez.ehlıyetı olan adam boyle kullanmazya resmen zevk icin Öldürmek icin çarpmışlar sanki.
Eh tamam işte, bu durumun hukukü yaptırımı var. Eğer siz anlaşma yoluna giderseniz paçayı kurtaracaklar.Aileni allah korumuş ama yarın öbür gün bunların yine aynı şeyi yapmayacağını bilemeyiz. İyisi mi bir musibet bin nasihattan iyidir diyerek aynen devam derim.

Bi gibi durumlarda ne yol izlemeliyiz aracımız Sıfır daha yeni almıştık yukarda yazdığım sorular konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim hepimiz perisaniz suan.
Gecen yil bizimde sifir arabamiz park halindeyken vurmuslardi araba pert olmustu sifir araclarda ilk yil icinde oldugu icin bu olayparamizin tumunu sigorta sirketinden aldik kaskomuz vardi.gecmis olsun Inşallah sizde alırsınız para nizi

Ailem Karsı yonden gelen ehliyetsiz 20yaslarindaki iki serseri genç Yüzünden Ölümden döndü .simdi Kars'ı taraf özür dilemeyi bırakın Kardeşimi sürekli arayıp polis tutanağını iptal ettirmemizi kendi aramızda tutanak düzenleyip kendi araçlarının Sigortası'na karşılattirmak istiyor paramparça olan arabamızı .sunu Öğrenmek istiyorum polis Tarafından düzenlenen tutanak iptal edilebilirimi?Kars'ı tarafla anlaşıp aramızda tutanak düzenleyebilirmiyiz ? Onların Sigorta'sı bizim zararımızı Karşılar mi ?anlasmak mi daha iyi yoksa isi mahkeme mi halletse zarar etmeyiz ve hangi yol daha kısa Sürer bu süreç nasıl işliyor ?sigorta bizim arabamızı eski haline getirebilirimi.arkadaslaryardım edin mahvolduk .
Sakın sakın iptal fln ettirmeyin aynen o tutanaktan hakkınızı arayın.onuniptal ettirirsiniz kendinizde yapamazsınız kandırmaya calısıyorşar

Polis tutanağı sadece ölümlü ve yaralanmalı kazalarda tutabiliyor sizin olayda tutması iyi olmuş yanlız kafanıza göre zaten o tutanağı iptal ettirmezsiniz.Aracınızı yetkili servise o tutanak ryhsat fotokbisi,kimlik ehliyet fotokobisi ile başvurmanız gerekir.Zaten kusur oranları tramerde sonuçlandıktan sonra kusur oranına göre karşı tarafın sigortası tarafından karşılanır.Pertlik bir durum varsada aracın 2.el piyasa fiyatı üzerinden ödeme yapılır kusur oranına göre ödeme alırsınız.Ama öncelikle aracınızın yetkili servisne başvurun onlar yardımcı olacaktır.

X