- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
ayni seye takidık ama diyorum kars tami olmus kaza bi anlayamadm bende karşı demekKars'ı ne ya
Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. bana kalirsa iptal ettirmeyin polis tutanagini, her halukarda suclu onlar oldugu icin onlarin sigortasi karsilayacak. diger turlusunu bir cikarlari oldugundan istiyor belli ki o da sizi ilgilendirmez. Araba eski haline doner ama hasar kaydi bulunur satarken sorun olur bir tek. eger duzelecek gibi de degilse arabanin degerinde bir miktar para verilir size.
Araba kafa kafaya çarpışmış yani Karsı yonden gelen araçla telden yazıyorum kelimeler Hatalı çıkıyor .ayni seye takidık ama diyorum kars tami olmus kaza bi anlayamadm bende karşı demek
1yıl bile olmadı.parasını verecek durumda olmadıklarını ama bir taraftanda akrabalarının cok zengin olduklarını duyduk adamlar Parasını vermezler .sızın iki kere pert olmuş ne yaptınız adamlarla nasıl anlaştınız.Mahkeme olmaz. Karşı tarafın sigortası karşılar. Arabayı eski haline getireceğini sanmıyorum pert olmuş olabilir yenisini vermesi gerek araba kaç senelikti ki. Parasını da verebilir. Bizim araba da iki kere pert oldu. Hatta sonuncusunda apartman görevlisi aradı arabanız kaza yaptı diye bi çıktık arabanın biri göçertmiş. Onlar da ailecek iyki bu araba burdaymış yoksa nolurdu falan diyordu insanlar bi garip
Kadkodan bahsetmemişler sigortamız var demişler bizim de kaskomuz yokYahu muhtemelen arkadaş telefondan yazıyor karşı kelimesinide Kars'ı olarak tanımlıyor telefon. Ne olduğu ortada yeterince bence.
Karşı taraf ehliyetsiz olduğu için ceza alıcaklar (maddi yada manevi bilmiyorum ama kesinlikle ceza alıcaklar) iptal ettirip kendi aralarında çözmek isteme sebepleri bu..
Onların kaskosu karşılamaz çünkü arabayı ehliyetsiz biri kullanıyordu. Ama trafik sigortası nasıl işler bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem..
Bence yasal olan neyse öyle devam edin.. Aranızda halletmeye kalkmayın.
Yinede kafanızda soru işaretleri varsa arayın sorun bir sigorta acentasına. En sağlıklı bilgiyi alırsınız..
Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?