Arabadaki Kitap?

Şöyle ki, kitap yeni atanmış bir öğretmene ait bulunduğumuz ilçe ve okul itibariyle öyle bi öğretmen yok çevresinde yani ilk atamaya açılan bir ilçede değiliz

2. bir telefon olabilir mi

ya da belki öyle biriydi ben bırakayım eve dedi size de söylemedi huylanmayasınız diye arabada unuttu o kişi de. herşey olabilir. ben yazılanlara katılmıyorum bence konuyu kapatın ama çaktırmadan araştırmaya devam edin.

hatta şimdiki aklım olsa dedektif tutardım ben olsam.

Bence kimin oldugunu biliyor.
Ya gercekten suclu ya da yanlis anlasilma dusuncesiyle panik davranislara girmis. O yuzden salak vs gibi kelimelerle kendini guya hakli cikarmaya calismis.

Ben de bu ihtimal üzerinde duruyorum ama bunun için yalan söylemesi de cok aptalca gerçekten

sanmam bi tanesini bile zor kullanıyor daha wpda profil değişmeyi bilmez ama kitap için yalan söyleyebiliyor o ayrı konu

Bence kimin oldugunu biliyor.
Ya gercekten suclu ya da yanlis anlasilma dusuncesiyle panik davranislara girmis. O yuzden salak vs gibi kelimelerle kendini guya hakli cikarmaya calismis.
Bence de biliyor ama su an için öğrenmem imkansız

bende sizin gibi eşinizin yalan soyledigini düşünüyorum yani senoryalar aklima şöyle geliyor
1. bi kacamak yapti o kitap o kişiye ait gecici birseydi arrik iletiismi yok ne unutan ne de bulan umursamadi yirt at demsinden yola cikarak
2. ihtimal bir arkadas gurubu ile binildi arkadasin arkadasi belki sormadi bile yanindakiler kim, unutan nerde unuttugunu bilmiyor bulan kimin olduğunu
2. ihtimalde sizin kiskanclik yaoacaginizi dusunup bahsetmemis olabilir ilk ihtimal belki uzak ama erkek cinsi bu her sey beklenir
3. ihtimal tanidik birinin baskasi icin aldigi bir kitaptı düşürdü

Bence de biliyor ama su an için öğrenmem imkansız

Bu konuyu kapatmis gibi davranarak onu gozlemleyin tlfn sosyal medya vs ama caktirmadan bakalim bir sey varsa elbet ele verir kendini. Yoksa da bir defalik bir arkadasi vs binmistir yanlis anlasilacagini dusunup saklamistir.

Genelde kıskanç bir insanımdır ama bu onu bu kadar kolay yalana itmiş midir bilemem alıp eve getirmek de ayrı bi saçmalık zaten

Bu konuyu kapatmis gibi davranarak onu gozlemleyin tlfn sosyal medya vs ama caktirmadan bakalim bir sey varsa elbet ele verir kendini. Yoksa da bir defalik bir arkadasi vs binmistir yanlis anlasilacagini dusunup saklamistir.
Öyle yapıyorum su aşamada bakalım

Beni normalde salak demeyip o an demesi şüphelendirdi, inanmış gibi yapıp takipte kalın..

Genelde kıskanç bir insanımdır ama bu onu bu kadar kolay yalana itmiş midir bilemem alıp eve getirmek de ayrı bi saçmalık zaten

Sebeplerden birisi bu olabilir. Şimdi Mesela Ayşe'yi iş çıkışı yol üstü olduğu için bir yere bırakmıştır. Size söylese kıskançlığınızdan dolayı başının ağrıyacağını düşünüp söylememeyi seçmesi olası.

Siz şimdilik başka şeylerden şüphelenmiyorsanız bence çok da üzerine gitmeyin tabi ama takipte olun. Her ilişki de en azındna ufak tefek beyaz yalanlar olabilir.

Beyaz yalan = Söylenmesi durumunda kimseye zarar verme ya da kötü bir şeyi saklama amacı güdülmeyen söylenmemiş gerçekler

Söyle birsey var o kitapta yönetmelik vs olduğu için mudur yardımcılığına hazırlanan bir arkadaşına da ait olabilir. Illa yeni atanmış biri olmasına gerek yok. Malum yakınlarda mudur yardımcılığı sınavı var hatta sınav yapılmış bile olabilir şu günlerde. Illa bayan yada yeni atanmış biri diye düşünmeyin. Zira yeni atanan ogretmenler artık sözleşmeli olduğu icin hemen sınav olmuyor sanırım. Bir de bu açıdan bakın.

benim aklıma ilk gelen acaba müdürlük-yardımcılık sınavına mı hazırlanacaktı? sorusu geldi. sonuna doğru da bundan bahsetmişsiniz zaten. Eşinizin herhangi bir okuldaki bir aday öğretmenle ilişkisi olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? bana gereksiz bi şüphe gibi geldi.adam kitabı ne zaman, ne amaçla aldığını bile hatırlamıyor. belki de arabasına binen bir arkadaşı unuttu. siz kurcalayınca da atmıştır bir yalan önemsiz bir mevzudur onun için. benim de arabada öğretmenlik mesleğiyle ilgili bir kitap aylarca durmuş. ne zaman koyduğumu da hatırlamıyorum, almayı da unutmuşum. ha eşinizi tabi ki en iyi siz tanırsınız.bu olay dışında tavırlarında gariplik var mı telefonuyla arası nasıl biraz da bunları gözlemleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…