Arabaya binen insanlar bellidir değil mi çok saçma değil mi bilmemesiOkulda karışmış olabilir neden hemen şüphelendiniz. Belki gerçekten bilmiyordur
Anlayamadım sanırım yani kuruntu mu ki bilemedimyalan söyleyip söylemediğini siz anlarsınız bir şey var ki hissetmişsiniz gözünüz üstünde olsun derim
Hayır onun kavgası ayrıca olduEşiniz size hep salak der mi?
Ben de tam tersi en ufacık seye anlam yüklerim hayat detaylarda gibi sankiHerşeyin bir anlamı olmamalı hayatta başka yanlışı yoksa üsteleme birinin eline geçmiştir orda unutmuştur ne bileyim
Evet detaylarda ama bazı şeyler tesadüfen olabilir okulda kitaplar karışır yanlış hatırlama olurBen de tam tersi en ufacık seye anlam yüklerim hayat detaylarda gibi sanki
Öyle yaptım zaten bu lkonu sadece zihnimdeEvet detaylarda ama bazı şeyler tesadüfen olabilir okulda kitaplar karışır yanlış hatırlama olur
Çok önemli bir detay değil bence bu konuyu kapatarak gözlemleyin rahatlasın ki bir hata yapacaksa daha rahat yapsın
Ama o kitap o sınav için değil ki söylediği cok saçmaydıOkulda yeni atanan biri yoksa adaylik kitabi neden olsun ki? Belki de gercekten mudur yard. Sinavi icin size getirdi ama vermeyi unuttu. Olabilir mi acaba?
Neyi takip edeceğimi de bilmiyorum ki nasıl yorumlamalıbnce takipte kal ne olur ne olmaz ://
Ben kariArabaya binen insanlar bellidir değil mi çok saçma değil mi bilmemesi
Kitap bu karışır ne var ki bunda. Farkli parfüm kokusu ya da üzerinde saç teli olsa didikle kesin vardır derdimArabaya binen insanlar bellidir değil mi çok saçma değil mi bilmemesi
Icerikleri ayni ama hemen hemen. Belki de isine yarayacagini dusundu.Ama o kitap o sınav için değil ki söylediği cok saçmaydı
Beni sinirlendiren kiminle karıştığını anlamlandıramamBen kari
Kitap bu karışır ne var ki bunda. Farkli parfüm kokusu ya da üzerinde saç teli olsa didikle kesin vardır derdim
UmarımIcerikleri ayni ama hemen hemen. Belki de isine yarayacagini dusundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?