• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabadaki Kitap?

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.

Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..

Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.

Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.

Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.

Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..

Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..

Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.

Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?

Son düzenleme:
Ben de tam tersi en ufacık seye anlam yüklerim hayat detaylarda gibi sanki
Evet detaylarda ama bazı şeyler tesadüfen olabilir okulda kitaplar karışır yanlış hatırlama olur
Çok önemli bir detay değil bence bu konuyu kapatarak gözlemleyin rahatlasın ki bir hata yapacaksa daha rahat yapsın

Evet detaylarda ama bazı şeyler tesadüfen olabilir okulda kitaplar karışır yanlış hatırlama olur
Çok önemli bir detay değil bence bu konuyu kapatarak gözlemleyin rahatlasın ki bir hata yapacaksa daha rahat yapsın
Öyle yaptım zaten bu lkonu sadece zihnimde

Okulda yeni atanan biri yoksa adaylik kitabi neden olsun ki? Belki de gercekten mudur yard. Sinavi icin size getirdi ama vermeyi unuttu. Olabilir mi acaba?

Okulda yeni atanan biri yoksa adaylik kitabi neden olsun ki? Belki de gercekten mudur yard. Sinavi icin size getirdi ama vermeyi unuttu. Olabilir mi acaba?
Ama o kitap o sınav için değil ki söylediği cok saçmaydı

Back