- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
Aslinda iyi niyetliyse hic takilmamak lazim varsin otursun:)Benim kaynanada one oturmak icin can atar ama hep ben otururum....
bence de yani, adam arkada otursa ben rahat edemem sahsenkayınpederiniz yaşını başını almış .tabiki öne oturucak.yani sizin kendi babanız olsa bu eminim dert etmezdiniz.adamcağız düşünememiştir.boşver takma .hayatta okadar çok takılcak şey varken bunu kendine dert etme
kayınpederiniz yaşını başını almış .tabiki öne oturucak.yani sizin kendi babanız olsa bu eminim dert etmezdiniz.adamcağız düşünememiştir.boşver takma .hayatta okadar çok takılcak şey varken bunu kendine dert etme
bak bende anlamadım onu:)yaşla ön koltuğun alakası nedir onu anlamadım sanki arka taraf kamyon kasası?
doğan cüceloğluda prgramda söylemişti eşlerin arasına girilmez eşiniz öndeyse öne arkadaysa arkada oturulur ama kv. kp bunda bile araya girmeye çalışıyor .boşuna dememişler evladının arkasına yastık ol arasına değil diye.yaşla ön koltuğun alakası nedir onu anlamadım sanki arka taraf kamyon kasası?
bak bende anlamadım onu:)
doğan cüceloğluda prgramda söylemişti eşlerin arasına girilmez eşiniz öndeyse öne arkadaysa arkada oturulur ama kv. kp bunda bile araya girmeye çalışıyor .boşuna dememişler evladının arkasına yastık ol arasına değil diye.
hamile bir kadının öne oturması ne kadar doğru?
ya çok takılmamak lazım böyle şeylere..şundan eminim hamile olmasa da aynı şey olacaktı, adam sen hamilesin kızım geç arkaya dememiş ön koltuğa oturmayı statü alma sanıyorlar. mesele de o zaten yoksa tabi ki arkaya oturması daha sağlıklı
arkada onun sıkışması daamı doğru ? ayrıca bir çok hamile bayan araba kullanıyor çalıştığı için hanımefendi bende kullandım ne yapalım özel şöförmü tutacağız nasıl bir soru..hamile bir kadının öne oturması ne kadar doğru?