Arabada öne oturma mevzusu yüzünden sinir olunur mu?

Kalkmadı Hoppa Ben ve kv şişman zaten,görümcem liseye giden kızı birde oğlu onların kucağına oturdu

Canım 5 kişi arkaya nasıl oturdunuz araba şaha kalkmadı mı :KK48:

Hamile halinle öne oturmaman daha iyi ama arkada bu kadar kalabalık oturmak da hiç konforlu değil, sanırım düşüncesiz olan tek kişi kayınpeder değil, eşinin de bazı şeyleri düşünmesi lazım artık.

Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?

aynı durumu yaşadık yani bir arabaya tıkışma durumunu.
bayramda ve bir yere gezmeye giderken 2 kere kp yoktu ama kv vardı. araba kaynımındı ama eşim kullandı ben yanına oturdum (hamileyim diye o sıkışıklığa oturtmadılar) 4 kişi + 4 yaşında yeğenimiz arkada oturdular.

evet bir dahakine öne geçip umursamayın.
ben olsam yerinizde kp i indirir ben öne otururdum; küssün darılsın umrumda olmazdı.

normalde de ekstra bir durum olmadığında eşinizin yanı sizin yerinizdir.

Herkesin boyle vir macerasi var sanirim :-)
Iki sene oncede evlendigimizin ilk yazi esimin memleketine gittik. Bayramdi. Ilcedende koye dedesini ziyarete gittik.
Donuste
100kiloluk gorumcem.bir yandan 4 aylik hamile o sirada. 12ve 5yaslarindaki iki cocugu

Neredeyse 120kiloluk kv.
Kaynim( oda iri yapilidir)
Eltim(oda 8aylik hamileydi osirada ) ve 8 ve 4yasindaki cocuklari.
VE esimle ben;-):-)
bu arada bende 48kiloydum ama o yolculuktan sonra bi 20kilo kadar cekmisimdir paspas gibi gelmekten.hala aklima gelince o tarafa olan gicikligim biraz daha artiyor:KK62:
taBi bu yolculugun ardindan onlar nasil dogurmadi hala anlamis degilim

Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?
yaw nw var ki bunda esin diyememis sen niye demedin ki baba musaden olursa bu sefer one ben otursyim sikintiliyim biraz derdiniz alingan biri ise baba saygisizlik olarak algilamayin kusura bakma diye eklerdiniz en fazla. Konusmayip da sonra bunu dert haline getirmeyi anlamiyorum. Bosuna uzmus oluyorsunuz kendinizi. Ne demisler insanlar konusa konusa. Hee bu yazdigimi demenize ragmen kaale almayip oturursa evet bu bir dert sorun olmus olurdu

Arabada koltuk kavgası, bana göre saçma bir ego yarışından başka bir şey değil.
Dünyanın en lüzumsuz meselesi. Şurda kaç dakikalık araba yolculuklarından bile sorun çıkarabilen insanlara şaşıyorum ben de. Allah başka dert vermesin. Siz de aşın bunları. Öne oturanın başa göğe ermiyor.

Dert degil.
Guzel seyler dusunun.
Yumuk yumuk elleri olan bi melek gelecek yakinda dunyaya:KK70:
Allah anali vatana millete hayirli bi evlat nasip eder insallah.
En buyuk derdiniz bu olsun, mutluluklar.

Arkada rahat olamadıysanız durumunuzdan dolayı kv ile konuşmalıydınız,erkekler malesef bizim kadar ince düşünemiyorlar,eşinin zaten araya girmesi baba kalk hanım oturcak demesi gereksiz olurdu bence.

Bu arada gerçekten bunu ilk defa yapıyorum! kp kaldırıp ben otururdum umursamazdım diyen insanların gelecekte aynı şeyi yaşamaları dileğiyle,allah gönlünüze göre versin. :KK66:

hamilenin one oturması daha riskli degilmi birde esiniz arabayı sizinmi kullanmanızı istedi 6 aylık hamile bir kadının araba surmesi dogru gelmedi bana..acıkcası kayınpeder varken bende oturmam one o otursun yaslılarda bu takıntı vardır

Ayrıca sizin zaten arka koltuğa oturmanız lazım hamilesiniz çünkü, fren durumunda karın bölgesine darbe alırsanız ne olacak? Karına şiddetli bir darbe plasentanın kopmasına ve erken doğuma neden olur. Yani araba boşken de mümkünse arkaya oturun...
Arabaya tıkış tıkış binmek ayrı bir sorumsuzluk zaten bir kaza olsa ne olacak?

Bende kayinpeder ve valideye hep teklif ederim one otur diye ama onlar direk arkaya gecer.Babam ise hep one gecer kendi babam.
Ama keske one gecseydilerde biraz ilgi alakali olsalardi.
Cok duyarsiz bi ailenin icine dustum.
Ozetle dert degil.bosver...

Bende saygıdan öne oturmak ister misin diyorum 4 büyüklere ama niye bu konuda saygı duyduğumuzu bilmiyorum :-D yani önde otursalar ne değişiyo manzara daha mı Güzel insan kendini daha mı özel hissediyo. Bazen sessizce durup eşinin yada başkasının düşünmesini beklemek bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor en iyisi duruma el atmak ben olsam " Sığamayız malum hamileyim beni 2. Turda al hayatım " diye ortaya bi laf atardım

Sen de duruma el koyup bu halde tıkış tıkış gidemem tekrar gelip beni al deseydin durum lehine dönerdi.

Ben de ilk evlendiğimde kp kv ayrı ayrı teklif ettiydim ön koltuğu. Hiçbiri oturmadı. yerim kocamın yanıymış :KK55:

Bir tek bizim ülkede vardır ön koltuk saygısı.

Bence kafaniza takacak bir durum yok. Ben de boyle bir durumda arka koltukta otururum.

Bende kayinpeder ve valideye hep teklif ederim one otur diye ama onlar direk arkaya gecer.Babam ise hep one gecer kendi babam.
Ama keske one gecseydilerde biraz ilgi alakali olsalardi.
Cok duyarsiz bi ailenin icine dustum.
Ozetle dert degil.bosver...
Benim kaynanada one oturmak icin can atar ama hep ben otururum....

Kayinpederin varken senin one oturman saygisizlik olur zaten.

Ayrica arkaya niye 5 kisi oturuyosunuz caninizi yolda mi buldunuz arka koltuk 3 kisiliktir maximum

Bende saygıdan öne oturmak ister misin diyorum 4 büyüklere ama niye bu konuda saygı duyduğumuzu bilmiyorum :-D yani önde otursalar ne değişiyo manzara daha mı Güzel insan kendini daha mı özel hissediyo. Bazen sessizce durup eşinin yada başkasının düşünmesini beklemek bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor en iyisi duruma el atmak ben olsam " Sığamayız malum hamileyim beni 2. Turda al hayatım " diye ortaya bi laf atardım
4 buyukler cok hosuma gitti :KK9:

bu ön koltuk sevdası nedir anlayamıyorum...hayır ön koltukta oturmayınca gidemiyormusunuz, arka koltuk başka yere mi gidiyor....kucağında çocukla kadınlar...o kadar çok görüyorum ki yetkim olsa onlara ciddi cezalar verirdim...

bu sözlerim size değildi üzerinize alınmayın lütfen ön koltukta çocuk gördüşümde ciddi sinirlerim bozuluyor, yeri gelmişken söyleyeyim dedim...gereksizce canınızı sıkmayın bence çok önemsenecek bir durum değil...

Hamile kadının emniyet kemri takması çok tehlikeli. Ön koltukta daemniyet kemeri takmak zorunlu olduğu için arkaya oturmanız isabet olmuş. 5 kişi arka koltuğa nasıl sığdınız o kısım benim için muamma. Limuzin falan sanırım araç.

X