- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?
Kadin one oturunca bi tuaflasiyor havalaniyomu desem bilemedim yaniAslinda iyi niyetliyse hic takilmamak lazim varsin otursun:)
Bana hic farketmez yani.Sira gelmiyor yada bu kadar ince dertleri dusunmeye
tabıkı gec onlar böyle seyden anlar mesela esine laf söyeldigi andada sende biraz kılık olsa annemde rahat etsin baba diye laf sokBu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
5 kişi arkaya nasıl oturdunuz ?
sanki en fazla kişiyi bir arabaya kim sığdıracak yarışması
Canım tabiki de kp oturucak. Kv olsa neyse de. Bence Sesini Çıkarma ve bunu kafana takma.Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken