Arabada öne oturma mevzusu yüzünden sinir olunur mu?

Arkaya oturunca ya da daha binerken ay sigamadim ay karnim sıkıştı gbi ahlanip vahlansaydin ay neyse ben gelmiyim en iyisi falan deseydin herhalde dank ederdi kp ye. Simdi naz yapmayacaksin da ne zaman yapacaksin şekerim

Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?

:KK45::KK45:bizdede öyle ama benimki kızım sen rahatsız olma der ara sıra
ama genede önden vazgeçmez:KK53:
bunu yaşlılıga saygı olarak görüyorlar heralde

Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
tabıkı gec onlar böyle seyden anlar mesela esine laf söyeldigi andada sende biraz kılık olsa annemde rahat etsin baba diye laf sok

bunlar hep maddiyatsizliktan iste.
7 -8 kisi kucuck arabaya sigmaya calisiyor.
halbuki benzin daha ucuz olsa, araba fiyatlari bu kadar yuksek olmasa, milli gelir de biraz daha yuksek olsa, herkes zaten kendi aracinda gider gelir.
one oturmaktan kavga olmaz.

hatirlarim, uzun yola cikmistik TR de, mecburen kayinpederimin arabasiyla 5 kisi, ve miniminnacik bir araba, canimiz cikmisti resmen.

Canım tabiki de kp oturucak. Kv olsa neyse de. Bence Sesini Çıkarma ve bunu kafana takma.

Aynı sorun ben kaynanamla yaşadım daha nişanlıydım geldi bana bak gelin arabanın ön koltuğu benim sen arkada oturacaksın demişti. Sen misin diyen? Eşimle konuştum ağzından girdim burnundan çıktım kaynanamı geri püskürttüm arka koltuğa kaldı.
Ne demek ya kp kv öne oturamaz!
Ön koltuk eşinin yanı sana yakışır.
O da alsın arabasını eşini de yanına alsın arabasıyla nereye istiyorsa gitsin!...
Hep saygı hep saygı nereye kadar nerde peki bu aile büyüklerinin saygısı?
Konuş kocanla istemiyorum böyle de

Bence o topa senin değil eşinin girmesi gerekiyordu.O kendi babasına daha arkası çok kalabalık baba gelin öne geçsin demeliydi.Vallahi aşırı sinirlendim düşüncesiz insanlardan gerçekten nefret ediyorum büyüklük bu değil yani hayret bişey NEFRET :KK11:

X