Canım 5 kişi arkaya nasıl oturdunuz araba şaha kalkmadı mı
Hamile halinle öne oturmaman daha iyi ama arkada bu kadar kalabalık oturmak da hiç konforlu değil, sanırım düşüncesiz olan tek kişi kayınpeder değil, eşinin de bazı şeyleri düşünmesi lazım artık.
Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?
yaw nw var ki bunda esin diyememis sen niye demedin ki baba musaden olursa bu sefer one ben otursyim sikintiliyim biraz derdiniz alingan biri ise baba saygisizlik olarak algilamayin kusura bakma diye eklerdiniz en fazla. Konusmayip da sonra bunu dert haline getirmeyi anlamiyorum. Bosuna uzmus oluyorsunuz kendinizi. Ne demisler insanlar konusa konusa. Hee bu yazdigimi demenize ragmen kaale almayip oturursa evet bu bir dert sorun olmus olurduBu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?
Öne oturunca noluyo? Araba aynı yere gitmiyor mu nihayetinde?
Ayrıca öne oturana madalya vermiyorlar.
Benim kaynanada one oturmak icin can atar ama hep ben otururum....Bende kayinpeder ve valideye hep teklif ederim one otur diye ama onlar direk arkaya gecer.Babam ise hep one gecer kendi babam.
Ama keske one gecseydilerde biraz ilgi alakali olsalardi.
Cok duyarsiz bi ailenin icine dustum.
Ozetle dert degil.bosver...
4 buyukler cok hosuma gittiBende saygıdan öne oturmak ister misin diyorum 4 büyüklere ama niye bu konuda saygı duyduğumuzu bilmiyorum :-D yani önde otursalar ne değişiyo manzara daha mı Güzel insan kendini daha mı özel hissediyo. Bazen sessizce durup eşinin yada başkasının düşünmesini beklemek bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor en iyisi duruma el atmak ben olsam " Sığamayız malum hamileyim beni 2. Turda al hayatım " diye ortaya bi laf atardım