Arabada öne oturma mevzusu yüzünden sinir olunur mu?

Normalde takılmam da hamile kadını arkada sıkıştıran zihniyetin icine tüküreyim. Ayıp ya

anLadigim kadari iLe esin babasindan cekiniyor. ve kendisinu uzmek istemiyor sanirim ama bu seferde siz uzuLuyorsunuz. bence esin icin katLanmaLisin diye dusunuyorum.

kayınpederiniz yaşını başını almış .tabiki öne oturucak.yani sizin kendi babanız olsa bu eminim dert etmezdiniz.adamcağız düşünememiştir.boşver takma .hayatta okadar çok takılcak şey varken bunu kendine dert etme
bence de yani, adam arkada otursa ben rahat edemem sahsen :KK53: hani gorumceye filan insan sinir olabilir de, anne baba farkli..

Bunda takilicak veya buyutecek bir mevzu yok yasli adam one otursun..

Ama takilicak bir mevzu varki , 5 kisi nasil arkaya oturursunuz ya ..

Valla yazın kuzenimin düğünü vardı, eşim ortalarda yoktu koşturmaktan. Kuzenim götürecekti beni ki 9 aylık hamileydim, eniştem 60 yaşında fln bana yer verdi, arkada sıkışma kızım diye.

Biraz insaf.

Normalde gecsin otursun yaslı baslı adam ama durum farklı.

Böyle sıkışıklık durumlarında en kilolu olan öne oturur ki arka daha çok kişi alsın. Yoksa o oturmuş, bu oturmuş sorun yok. Ama çıtı pıtı gelin önde süzülürken bi de koltuğu daha rahat olsun diye arkaya ittiriyosa, arkadaki kilolu kv, kp vb. sıkışıyosa ben de sinirlenirim.

bence hakılısınız .nezaket gereğide aracı kullanan kimse onun eşi yanına oturmalıdır.asıl yaşım var ve erkeğim gibi bahanelerle öne oturmak görgüsüzlüktür.ayrıca eşinizde çok pasif kalmış ama ben olsam arabayı kullanırdım yada kayın pederime derdim musade ederseniz öne ben oturacağım diye.onlar düşünmüyorsa ben bunu söylerim.benim babam bacağından rahatsız öne oturunca rahat ediyor ama baba sen öne geç demezsem asla geçmiyor .ben sizi haklı buldum ama eşinizden beklemek yerine kendiniz konuyu çözebilirsiniz.

ön koltuğu söküp vercem ben de kv ve kp ye çok meraklılar, hiç sesimi çıkartmadım ben evden çıktık yavaş ilerledim baktım kp oturdu hemen ön koltuğa sesimi çıkarmadım. sonrasında eşime söyledim sen oturmadın otursaydın keşke filan dedi iyi dedim bi daha ben oturcam. nedir arkadaş bu ön koltuk merakı ya. her zaman eşimin yanında oturucam onlar gelince level mi atlamış olacaklar çok komik gelir bana hep

kayınpederiniz yaşını başını almış .tabiki öne oturucak.yani sizin kendi babanız olsa bu eminim dert etmezdiniz.adamcağız düşünememiştir.boşver takma .hayatta okadar çok takılcak şey varken bunu kendine dert etme

yaşla ön koltuğun alakası nedir onu anlamadım sanki arka taraf kamyon kasası?

yaşla ön koltuğun alakası nedir onu anlamadım sanki arka taraf kamyon kasası?
doğan cüceloğluda prgramda söylemişti eşlerin arasına girilmez eşiniz öndeyse öne arkadaysa arkada oturulur ama kv. kp bunda bile araya girmeye çalışıyor .boşuna dememişler evladının arkasına yastık ol arasına değil diye.

hamile bir kadının öne oturması ne kadar doğru?

bak bende anlamadım onu:)

bu ülkede en sinir olduğum şeylerden biri de zekayla bilgiyle filan değil de yaşla adam olduğunu zannetme olayı.. sırf daha yaşlı diye eşimin sigara bağımlısı patavatsız amcası istemişti beni babamdan, ortamda 4 yaşında yeğenim vardı amcası yaktı sigara ne bi izin istemek var ne bişey ağzına ağzına vurasım geldi hıyarın.

doğan cüceloğluda prgramda söylemişti eşlerin arasına girilmez eşiniz öndeyse öne arkadaysa arkada oturulur ama kv. kp bunda bile araya girmeye çalışıyor .boşuna dememişler evladının arkasına yastık ol arasına değil diye.

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ nemişim hep der evladın bokunda bulmuş onlar da o sebepten bizi her türlü mort etme çabası

Canım takma bu ön koltuk meselesini biz kadınlarda ön koltukta oturmak farklı geliyo. Ama çocuk olunca zaten arkaya oturuyorsun. Biz artık yanlız çıktığımızda bile ben arkada otururum oğlumla. önde boş kim isterse otursun :)

şundan eminim hamile olmasa da aynı şey olacaktı, adam sen hamilesin kızım geç arkaya dememiş ön koltuğa oturmayı statü alma sanıyorlar. mesele de o zaten yoksa tabi ki arkaya oturması daha sağlıklı
ya çok takılmamak lazım böyle şeylere..
şimdi hormonlar tavan hamilelikten canını sıktığına değmez.

hamile bir kadının öne oturması ne kadar doğru?
arkada onun sıkışması daamı doğru ? ayrıca bir çok hamile bayan araba kullanıyor çalıştığı için hanımefendi bende kullandım ne yapalım özel şöförmü tutacağız nasıl bir soru..

Arabaya 6 kişi durumunu katmadan yorum yapacağım. 3 kişi olsa da aynı durum yasanacakti tahminim.
Benim KP de aynı şeyi yapıyor. Geçen telefon navigasyonu ile bir yere gideceğiz. KP oturmuş one. Ben arkadan sesimi duyurup Eşimi yönlendirmeye çalışıyorum. Sinir bozucu.
Sevmek ya da sevmemek... bütün mesele bu:sevgi
O olsa bunların hiç birini göz görmez. Bazı kişilerin oturması batmiyorsa başka şekilde açıklanamaz bu durum.

valla ben her zaman öne oturuyorum, bazen ben kullanıyorum eşim de yanıma oturuyor.. eşim yeni araba alınca ; bekarken kullandıgı araba da benım üzerime yaptı .. araba benım keyf benım.. gerçi ben yıne saygıdan bazen teklıf edıyorum k.pedee ya da k.valıdeme ama onlar da arkaya gecıyorlar..
eşine söle sende, rahatsız oluyorum de.. hamılesın kızım, arkada ne işin var allah aşkına ?
yemişim saygısını ... ezdirme kendini hiç bir zaman...

X