Arabada çok sallanıyorum 6 haftalık gebelik sorun olur mu

ogretmen57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
51
14
30
Kızlar merhaba.öğretmenim, her gün belli bir yol gidiyorum.ama servis çok sallandırıyor.içimde hep bi korku elim hep karnımda gizliden.rahatlatmak istiyorum kendimi , 6 haftalığım işi bile bırakabilirim sırf bu yüzden sizce yersiz mi endişem

Seni korkutmak istemem ama ben de öğretmenlik yaptığım süreçte gebe kalmıştım geç öğrendim düşük yaşadım. Yolum çok uzundu yollar da çok kötüydü. Ama o ay ekstra hareketli geçen bir aydı benim için. Tek bir sebebe bağlayamıyorum. Kendine dikkat et eğer sancı kramp hissedersen rapor al. Kanama lekelenme yaşamamalısın. Şuan ben de 5 haftalık hamileyim çalışmıyorum tüm gün yatıyorum riskliymişim progestan içiyorum günde 3 tane. Sarhoş gibiyim . Doktora gittin mi hiç?

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok korktum şimdi, şu ana kadar bi şey olmadı iyidir değil mi

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok korktum şimdi, şu ana kadar bi şey olmadı iyidir değil mi
Korkmayın lütfen ama genel olarak hep dikkat edin. Bişey olsa hissedersiniz ve illa belirtisi olur.. 12 haftaya kadar çok çok dikkat etmeliyiz. Ben de bilmiyodum bu kadar dikkatli olunması gerektiğini, ben üzüldüm siz de üzülün istemem. Mutfakta yükseğe uzanmayın mesela. Derste çok ayakta kalmayın. Folik asit mutlaka kullanın.
İnşallah sizin de allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yaşıt olacak bebişlerimiz inşallah

6
amiiiin inşallah çok teşekkürler..Rabbim sağ salim kucağımıza almağı nasip etsin..hep oturuyorum derslerde.ama korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…