Arabada bulduğum kolye

Çok ayıp insanların geçmişini bu kadar sormak kurcalamak.
Senelerdir aynı insanla beraberiz 13 sene oldu. Kaç kişi oldu, kaç sene sürdü bilmem. O da bilmez. İlgilenmiyorum da neden geçmişi anlatalım ki? Neden eskileri konuşalım? Bunlar bize ne kazandıracak?
Şimdi siz bu kadar detay öğrendiniz elinize ne geçti, ne gibi bir faydası var?

Bu da çok gereksiz bir hareket.
Fotoğrafları sildiyse bile size neden söylüyor, hoş görünmek için mi?
Yorumunuzu okudum başta siz kurcalamışsınız. Merakımı gidereyim diye eski sevgiliyi kendinize gündem yapmışsınız resmen. Kendinize saygısızlık aslında bu farkı da değilsiniz sanırım.

neden kendi geçmişini carsaf carsaf anlatmis?
böyle iliskilere gciik oluyorum. ne yasandiysa yasandi. çöp karıştırmaya gerek var mi? siz de anlattıniz mi onceki asklarinizi?
ayrica bir haftada niye adamin arabasini karistiriyorsunuz, ayip degil mi?
kolyeye bakip bakip agladigini o yuzden sakladigini mi düşünüyorsunuz? ne saçma. Kalmistir öyle. benim telefonda eskilere dair neler neler var. birbucuk yıldır da mükemmel bir ilişkim var. üşendiğimden ugrasip da silmedim yuzlerce fotografi . ayni sekilde eski sevgililerimin hala kullandigim ya da atmaya kıyamadıgim seyleri var (cok emek verilmis olanlar) niye atayim ki? simdiki sevgilim yeni kamp yatagi aldi mesela bana. cok konforlu, kolay sisiyor. allah korusun ayrılırsak yatagi bicaklamam yani kullanirim keyfimce. hic de görünce aglamam üzülmem alt tarafi esya.
bazi seyler gereksiz anlamlar yuklemeye gerek yok

Konu bence eşya değil zaten,bakın sizinki çok normal kırılana kadar kullanmışsınız yada evin bir köşesinde unutulmuş kalmıştır o ayrı,ama diyelimki siz yeni bir ilişkiye başladınız kupanızı gördü bu ne diye sordu,sağa çekip çöpe fırlatırmıydınız,eski bişey deyip önemsemeden devammı ederdiniz,bu değişken fevri ruh hali endişe verici,ben o kısma takılırdım.

Orada kaldiysa bunun bir anlami olmasi gerekmiyor. Evlendim ailemin evinde eski erkek arkadaslarimin bazi hediyeleri hala duruyor hatta bir erkek arkadasimin tisortu vardi bende onu da yakin zamanda kuzenime verdim giymek istedi. Ne eşim bir sey sorguladi ne ben anlattim. Cok abartmisiniz.

Sıkılırsam atarım. Neden atmayayım? Alt tarafı eşya, seremoni düzenlemem yani atmak için.
Bana böyle anlamlar yüklemek komik geliyor.
İstersem işime yararsa kullanırım, sıkılırsam atmak istersem o an atarım çöpe.

Daha bir haftadır tanışıyorsunuz. Etrafı kurcalamanız üstüne bir de hesap sormanız abartı olmuş. Onun uzun uzun açıklaması da ilginç. Herkesin bir geçmişi var ama hayatına yeni giren/girme ihtimali olan birine uzun uzun geçmiş anlatmak bana çok saçma geliyor. Bu işi deşerek yanlış yapmışsınız

Eskinin sürekli irdelenmesini sevmem
Hayatım boyunca kimseye eski ilişkimle ilgili hesap vermedim, eşim dahil
Onun da eski ilişkisi beni ilgilendirmez ben bu sınırlara çok inanırım
Sizin sormanız onun da bu kadar eğilip bükülerek izah etmeye çalışması bana hiç güzel gelmedi

Anlatamadım,atabilirsiniz tabiki konu o değil sadece yeni tanıdığınız birisi için yıllardır birlikte olduğunuz bir insanın eşyasını atarmıydınız,siz zaten kafanızda bitirdiyseniz atarsınızda saklarsınızda ama birisi buldu diye fırlatıp atmak tuhaf olmuş,bu refleks çok düz çok duygusuz.

fevri şekilde değil, bak önemsiz bir şey benim için çöpten farkı yok hatta dur atayım da ikna ol şeklinde aldı attı çünkü atmasaydı özellikle sakladığını düşünecektim o da fark etti

ben sadece bir kez bu kimin şeklinde sordum kendisi aklımda şüphe kalmaması için uğraştı. daha da hiçbir geçmiş temasını deşmemeye tövbe etmiş durumdayım

Öncelikle bence sizin yaptığınız hareket normal değil. Bir haftadır görüştüğünüz kişinin arabasını karıştırmak ilk fırsatta ne münasebet. Yatak odasındaki çekmeceyi karıştırmaktan bir farkı yok gözümde. Sağlıklı bir insan size kapıyı gösterirdi bu hareketten sonra.
Bir de utanmadan karıştırdığınızı da belli etmişsiniz, gururla bulduklarınızın hesabını sormuşsunuz.
Adama gelirsek, önemli değil eski sevgilimden diyip atıp geçseydi tamamdı bence ama çok uzun uzun gereksiz açıklıyor kendini. Bir de alakasız bir şekilde eski sevgilisiyle sildiği fotoğraflardan bahsetmesi de garip aferin bekler gibi. Biri bir şeyin üstünde ne kadar durursa orda bir sıkıntı vardır.
Ama bence özetle uyumlu bir çiftsiniz. Sürekli kendi açıklayan adam ve histerik kıskanç kadın, olur bu iş. Nur topu gibi toksik ilişki.

hızlı yaşamış ve anladığım kadarıyla artık durulmuş bir erkek. senin rahatsız olabileceğin her şeyi telefonumdan siliyorum o kızla toplu fotoğraflar vardı onları da sildim şeklinde belirtti. neden bilmiyorum

Adam saklamıyor belli ki, önem vermemiş orda kalmış bir eşyayı atarım. Sonrasında çok uzatması sadece saçma
Bu kadar uzatılacak bir mevzu hiç değil

sonradan davranışlarımdan pişman oldum haklısınız

ben sadece bir kez bu kimin şeklinde sordum kendisi aklımda şüphe kalmaması için uğraştı. daha da hiçbir geçmiş temasını deşmemeye tövbe etmiş durumdayım
Hikayenin kahramanları yer degistirseydi o sizin arabanızı karıştırıp erkek künyesi bulsaydi,tepki vermeden siz detaylıca açıklama yapsaydınız......Uzaktan nasıl görünüyor.Cok kötü değil mi???İlerde ilişkiniz ne boyuta ulaşır bilmem ama sıkıntılar var.Ben kimsenin özelini karistirmam nasıl eski iliskilerimin sorulması sınır geçmekse aynı şeyi karşıdakine yapmam.Soranada uzun uzun anlatmam.İkinizde ilişki de gerekli olgunluğa sahip değilsiniz....

aynı durumda ben olsam keşke görmeseydi hoş bir manzara değil şeklinde düşünürdüm ve hala unutamadığımı zannedip yanlış anlamaması için kısa bir açıklama yapardım. olgunluk konusunda haklısınız bana da aydınlanma oldu

Yapmayın ne olur bunun çanta karıştırmaktan bir farkı yok Alanınızı ihlal eden kim olursa olsun böyle sinik sinik açıklama yapmazsınız.Bu adam ya da kadının karakteri hakkında en büyük ip ucudur

Canım çocuk iyi biri belli sana da bişeyler hissediyor ki saatlerce açıklama yazmış birde üstüne mesajla derdini anlatmaya çalışıyor üzülünecek bir durum göremedim herkesin yaşanmışlıkları var ki senin de var.Konuyu uzatmamanı tavsiye ederim başka biri olsa farklı tepki verirdi yada bu kadar açıklama yapmazdı olgun ol birazcık.
merak etme çok önemli olsaydı o kolye orda paslanmazdı bide arabaya konan şeyler unutuluyor geçen bende yüzüğümü çıkarıp koyömuştum parmağımı sıktı diye hala orda eşim görse alır eve getirirdi.

Akrep burcu musunuz?
Akrep burcu öncelikle güvenilirliği sorgular.Arabayi kurcalamak bana garip gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…