Çok ayıp insanların geçmişini bu kadar sormak kurcalamak.haklısınız geçmişi hemen baştan kurcalayan ve anlatması için teşvik eden benim. bunu tabi sorgu tada baskı yapma şeklinde değil merak şeklinde gösterdim. kendisi de detaycıdır bu arada ve kartların açık oynanmasını ister yine de dediğiniz gibi geçmişin bu kadar söz konusu olmaması gerekirdi
Bu da çok gereksiz bir hareket.Kendisi de aynı yorumu yaptı sorumsuzluk yaptığını kabul ediyor. Mesela bu olaydan 1 gün önce de ben problem etmediğim halde bana kızla iş yerinde çekilen toplu fotoğrafları olduğunu ve ben rahatsız olabilirim diye telefonundan sildiğini sösöylemişti.
Konu bence eşya değil zaten,bakın sizinki çok normal kırılana kadar kullanmışsınız yada evin bir köşesinde unutulmuş kalmıştır o ayrı,ama diyelimki siz yeni bir ilişkiye başladınız kupanızı gördü bu ne diye sordu,sağa çekip çöpe fırlatırmıydınız,eski bişey deyip önemsemeden devammı ederdiniz,bu değişken fevri ruh hali endişe verici,ben o kısma takılırdım.Hayatı, aşkları biraz fazla filmlerdeki gibi mi görüyorsunuz napıyorsunuz? Tokasını bulup ağlayan ıssız adam değil herkes.
Biten biter bazen de. İlla acıklı hikayeler yazmaya da gerek yok.
Üniversitedeki sevgilim bana ismimi yazdırdığı kupa hediye etmişti. Ayrıldıktan sonra kırılana kadar kullandım mesela aklıma da gelmedi. Ne alaka yani.
Yada eşimin eski sevgililerinden birinin hediyesi annesinin evindeki yatağının baza altından çıkmıştı bilmem kaç sene önce. Attı mı atmadı bilmiyorum açıkçası ikimizde ilgilenmedik.
Bana saçma geliyor bu kadar şüpheyle yaklaşmak, geçmişi saplantı haline getirip eski sevgiliyi kurcalamak.
Sıkılırsam atarım. Neden atmayayım? Alt tarafı eşya, seremoni düzenlemem yani atmak için.Konu bence eşya değil zaten,bakın sizinki çok normal kırılana kadar kullanmışsınız yada evin bir köşesinde unutulmuş kalmıştır o ayrı,ama diyelimki siz yeni bir ilişkiye başladınız kupanızı gördü bu ne diye sordu,sağa çekip çöpe fırlatırmıydınız,eski bişey deyip önemsemeden devammı ederdiniz,bu değişken fevri ruh hali endişe verici,ben o kısma takılırdım.
Hanımlar merhaba ben geçen hafta biriyle tanıştım. şimdiden oldukça iyi anlaşıyoruz ikimiz de işimizde gücümüzdeyiz o 26 ben 27 yaşındayım hayat görüşü olarak birçok ortak yönümüz var ve bir haftada bile öyle güzel anlaştık ki her fırsatta buluşup vakit geçiriyoruz. tanıdığım kadarıyla dürüst ve net bir insan.
Gel gelelim düne kadar her şey iyiydi dün kendisi arabadan inip benzin alırken içimi bir şey dürttü ve kol konulan kısmı kaldırdığımda birkaç parça eşyanın içinde paslanmış eski bir kolye gördüm. elime aldım ki kadın kolyesi, hiç uzatmadım direkt olarak sordum bu kimin diye. Bana daha önceden bahsettiği 6 ay önce bitmiş, totalde 2 sene sürmüş bir ilişkisi vardı ona ait olduğunu söyledi direkt gevelemeden söyledi açıkçası.Ben sorar sormaz da kıza ait olduğunu söyleyip en yakın yerde durup atayım dedi ve attı bu arada. O ara bunu iyice gözlemledim öyle paniklemedi. Madem unuttuğun birisi bu kolye elinin altında ne geziyor dediğimde bu zamana kadar önemsemediğini o yüzden görünce ilgisini dahi çekmediğini, hatta bu kolyeyi eski sevgilisinin ilişki bitiminde değil de aşağı yukarı 1 sene önce oraya paslandı diye koyup bıraktığını o günden beri hiç dokunma gereği duymayacak kadar umursamadığını söyledi. Duygularının tükenip bittiğini birbirlerini tükettiklerini ilişkinin daha devam ederken bile bir şeylerin kendi içine bitişini hep söylüyordu zaten. Birbirlerini çoktan tükettiklerini bıktırdıklarını tekrar tekrar belirtti.
Buna şahit olduğum için çok üzüldü defalarca kez özür diledi. Keşke daha önce alıp atsaydım şeklinde ihmalkarlığına üzüldü ve iyiki ilişkinin ilerleyen zamanları görmedin yoksa daha da kötü olabilirdi iyiki şuan gördün şeklinde konuştu.
Orada olan birkaç parça şeyi de gösterdi içlerinde kopmuş eski bir anahtarlık vardı mesela, o da ortak bir tanıdığımız birine aitmiş bunu da istersen gidelim soralım diye tutturdu ben uğraşmak istemedim. Bir tane de erkek kolyesi vardı. En yakın erkek arkadaşınmış ta ne zaman atmıştı burda kalmış ellemem kaldı dedi. Arabası genel olarak temiz düzenlidir.
Kızla aynı iş yerinde farklı birimdeler kızın adına kadar biliyorum çok küçük bir yerdeyiz. saatlerce eğmeden bükmeden açıklama yaptı. yine de elimin altında kadın kolyesi görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.inanmak mı istiyorum yoksa durum inandırıcı mı karar sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
gece de şöyle bir mesaj atmış ;
ne yapmalıyım ..
Anlatamadım,atabilirsiniz tabiki konu o değil sadece yeni tanıdığınız birisi için yıllardır birlikte olduğunuz bir insanın eşyasını atarmıydınız,siz zaten kafanızda bitirdiyseniz atarsınızda saklarsınızda ama birisi buldu diye fırlatıp atmak tuhaf olmuş,bu refleks çok düz çok duygusuz.Sıkılırsam atarım. Neden atmayayım? Alt tarafı eşya, seremoni düzenlemem yani atmak için.
Bana böyle anlamlar yüklemek komik geliyor.
İstersem işime yararsa kullanırım, sıkılırsam atmak istersem o an atarım çöpe.
Konu bence eşya değil zaten,bakın sizinki çok normal kırılana kadar kullanmışsınız yada evin bir köşesinde unutulmuş kalmıştır o ayrı,ama diyelimki siz yeni bir ilişkiye başladınız kupanızı gördü bu ne diye sordu,sağa çekip çöpe fırlatırmıydınız,eski bişey deyip önemsemeden devammı ederdiniz,bu değişken fevri ruh hali endişe verici,ben o kısma takılırdım.
Daha bir haftadır tanışıyorsunuz. Etrafı kurcalamanız üstüne bir de hesap sormanız abartı olmuş. Onun uzun uzun açıklaması da ilginç. Herkesin bir geçmişi var ama hayatına yeni giren/girme ihtimali olan birine uzun uzun geçmiş anlatmak bana çok saçma geliyor. Bu işi deşerek yanlış yapmışsınız
Bu da çok gereksiz bir hareket.
Fotoğrafları sildiyse bile size neden söylüyor, hoş görünmek için mi?
Yorumunuzu okudum başta siz kurcalamışsınız. Merakımı gidereyim diye eski sevgiliyi kendinize gündem yapmışsınız resmen. Kendinize saygısızlık aslında bu farkı da değilsiniz sanırım.
Adam saklamıyor belli ki, önem vermemiş orda kalmış bir eşyayı atarım. Sonrasında çok uzatması sadece saçmaAnlatamadım,atabilirsiniz tabiki konu o değil sadece yeni tanıdığınız birisi için yıllardır birlikte olduğunuz bir insanın eşyasını atarmıydınız,siz zaten kafanızda bitirdiyseniz atarsınızda saklarsınızda ama birisi buldu diye fırlatıp atmak tuhaf olmuş,bu refleks çok düz çok duygusuz.
Öncelikle bence sizin yaptığınız hareket normal değil. Bir haftadır görüştüğünüz kişinin arabasını karıştırmak ilk fırsatta ne münasebet. Yatak odasındaki çekmeceyi karıştırmaktan bir farkı yok gözümde. Sağlıklı bir insan size kapıyı gösterirdi bu hareketten sonra.
Bir de utanmadan karıştırdığınızı da belli etmişsiniz, gururla bulduklarınızın hesabını sormuşsunuz.
Adama gelirsek, önemli değil eski sevgilimden diyip atıp geçseydi tamamdı bence ama çok uzun uzun gereksiz açıklıyor kendini. Bir de alakasız bir şekilde eski sevgilisiyle sildiği fotoğraflardan bahsetmesi de garip aferin bekler gibi. Biri bir şeyin üstünde ne kadar durursa orda bir sıkıntı vardır.
Ama bence özetle uyumlu bir çiftsiniz. Sürekli kendi açıklayan adam ve histerik kıskanç kadın, olur bu iş. Nur topu gibi toksik ilişki.
Hikayenin kahramanları yer degistirseydi o sizin arabanızı karıştırıp erkek künyesi bulsaydi,tepki vermeden siz detaylıca açıklama yapsaydınız......Uzaktan nasıl görünüyor.Cok kötü değil mi???İlerde ilişkiniz ne boyuta ulaşır bilmem ama sıkıntılar var.Ben kimsenin özelini karistirmam nasıl eski iliskilerimin sorulması sınır geçmekse aynı şeyi karşıdakine yapmam.Soranada uzun uzun anlatmam.İkinizde ilişki de gerekli olgunluğa sahip değilsiniz....ben sadece bir kez bu kimin şeklinde sordum kendisi aklımda şüphe kalmaması için uğraştı. daha da hiçbir geçmiş temasını deşmemeye tövbe etmiş durumdayım
Hikayenin kahramanları yer degistirseydi o sizin arabanızı karıştırıp erkek künyesi bulsaydi,tepki vermeden siz detaylıca açıklama yapsaydınız......Uzaktan nasıl görünüyor.Cok kötü değil mi???İlerde ilişkiniz ne boyuta ulaşır bilmem ama sıkıntılar var.Ben kimsenin özelini karistirmam nasıl eski iliskilerimin sorulması sınır geçmekse aynı şeyi karşıdakine yapmam.Soranada uzun uzun anlatmam.İkinizde ilişki de gerekli olgunluğa sahip değilsiniz....
Yapmayın ne olur bunun çanta karıştırmaktan bir farkı yok Alanınızı ihlal eden kim olursa olsun böyle sinik sinik açıklama yapmazsınız.Bu adam ya da kadının karakteri hakkında en büyük ip ucuduraynı durumda ben olsam keşke görmeseydi hoş bir manzara değil şeklinde düşünürdüm ve hala unutamadığımı zannedip yanlış anlamaması için kısa bir açıklama yapardım. olgunluk konusunda haklısınız bana da aydınlanma oldu