Araba

Ilk arabam getz.di hala aklım onda pişman olmazsınız

Seçenekleri isi biraz daha belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Mesela hangi amaç için kullanılacak yani şehirler arası sık gidili geliniyor mu geniş mı lazım çocuk var mı isofiks lazım mı yakıtı nasıl olacak bagaj önemli mi falan filan. Ben elentralari çok beğenirim mesela. Ama arabada Volkswagen ve Ford öneririm güvenlik için Volvo tabi ki siz biraz açın muhabbet burdan yürür

Hyundai i10dan ben çok memnundum.
Uzun yola da gittim,şehir içinde de kullandım.
Minik ve seri bir araç bence.
Park yeri bulmak hiç sorun olmuyor. Yokuşta kayma yapmaz ,kullanımı keyifliydi bence. Hatta geri park sensörü bile vardı araçta,dolu bir arabaydı kendi segmentinde.
Severek kullanmıştım ben.
Kalabalık bir aile değilseniz yeter size.
Passat ara ara sorun çıkardı,mesela uzun yolda park sensörleri takıldı,lastik ayarları sorun cıkardı,yol kenarında bilgisayara bağlatıp ayar yaptırmak gerekti 2 kez.
Ayrıca cd caları torpido gözüne koymuşlar çok saçma,uzun süre cd calar yok sandim araçta,torpido gözünde olabileceği aklıma gelmedi dogal olarak,tesadüfen bulunca aaa demiştim,düşünsenize araba kullanırken cd değiştirmek isteseniz kaza bile yapabilirsiniz yana uzanırken.
Birde ağır araba,hantal,dizeldi benimki,2 senede aşırı sesli calısmaya başladı
Genişlik,konfor konusuna birşey diyemem ama Passat bana hyundai kadar keyifli gelmedi.
Bmw ile aşk yaşıyorum,3 aracımında üstünde bence, ımkan olsaydı kesinlikle alın derdim.

Şöyle ki 1 günde en fazla yapacağı km 8-9 km o da iş yerim ve evim arası haftasonları da max yapacağı km git gel olarak o da taş çatlasın 80-90 km bagaj önemli değil evli değilim ve babamda zaten bagaj olarak büyük olan bir araç var hali ile çocuk olmadığından isofix lazım değil çok da sadece yeni yeğenim doğacak belki onun için gerekli olabilir ara ara yakıt olarak da çok yakmazsa iyi olur tabi ki
ah ah imkanım olsa yemin ederim gönlümün efendisi 1.16 zaten ama ilk arabam olacağı için çok yüklenmek istemiyorum ama hyundai i10 ve getz için yapılan yorumlar beni baya yükseltti daha çok eğileceğim onların üstüne çok teşekkür ederim değerli yorumun için

bence oncelikle su km sinirinizi baya bi dusurun 30 40 bine cekin ilk kriteriniz bu olsun. km ne kadar az olursa o kadar rahat edersiniz. motoru kucik olursa arabalar az yakar ama az yakan arabalarda cok hafif oluyor bence. getzler guzeller ama ben tercih etsem getz alacagima golf alirdim daha agir arabalar. benim kriterlerimden biriside teker sesinin arabaya girmemesidir mesela o sese gicik oluyorum o yuzden kapilari agir arabalar tercih ederim. passat jetta buna cok uygun arabalar uygun fiyatli bulabilirsiniz belki. passattaki rahati hic bir arabada bulamiyorum. Ayni sekilde ford s max kullanmistik onunda dolu paketi cok konforluydu sizde b max dusunebilirsiniz. Benim ekstradan alfa romeolara karsi bi cekimim var cunku ucuz arabalar 45 bine mithis seyler vardir eminim. ama neden tercih edilmedigini bilmiyorum tabi belki oarcasi pahalai

emin olun ki yok 45bine daha güzel şeyler bir kere alfa romeo hiç yok gold alabilirim ama passat jetta b max s max alamam sebebi sağ bileğimde bulunan rahatsızlık kavraması kolay bir araba olması lazım bana yukarıda yazmıştım bundan 7 sene önce sağ bileğim kesildi atar damar kas ve sinirlerimin bir kısmı atar damar ve kaslar tamir edildi ama maalesef sinirler yerine gelmiyor hali ile bileğimi bir miktar zorladığımda uyuşşma yaşıyorum passat şuan zaten ara ara kullandığım için bunları yazıyorum yanlış anlamayın asla fikirleriniz benim için çok önemli km konusuna gelirsekbu fiyatlaraen düşük km 70-80 binde bende öncelikli olarak onları tercih edeceğim ama 30-40 bin km araç bulunmuyor maalesef bulunsa bile ağır hasar yada pert kayıtlıbende yüksek hasara sahip bir araç almak istemiyorum ne kadar airbag açmadı yada tamir edildi dese de güvenemiyorum inanın araba almak için 1 yıldan uzun süredir araştırıyorum ve çıkabildiğim en üst mebla bu ve en iyi arabalar da getz, polo eski kasa, golf eski kasa, opel corsa gibi arabalar He tabiki otomatik istemiyor olsam söylediğiniz şekilde araç bulmam daha kolay ama otomatik almak istiyorum

him anliyorum oncelikle gecmis olsun uzuldum beb yorumlarin hepsini okuyamadigim icin o mesajlari kacirmisim. hangi araba modelleri otomatik ona bi bakmak lazim aslinda konu benimde ilgimi cekti arastiracagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…