Araba olmadan büyük şehirde zor oluyor araba arıza yaptığında kapının önünde yattığında bile keşke çalışsa dediğimiz acil işlerimiz çıktı hele ki ilerde doğum olacak ki doğumun saati belli olmayabiliyor planlı olsa bile erken geleceği tutabiliyor o yüzden araba olmadan olmaz ama düşürmek yerine borca devam edip en azından şu dar boğazı kurtarma yoluna gidicez satıp bir miktarıyla borcu kapatıp üstüne kredi çekip 2010 model çevresinde araç bakıyoruz
Aynı yerden olursa arıza haklısınız ama arabanın arıza vermediği yer kalmadı nerdeyse şanzımanı trigeri elektriği beyni bunlar hep ayrı bölümler o yüzden masrafı fazla oluyor
Dacia lar güvenlik açısından biraz sorunlu çok sağlam arabalar olmuyor kasa olarak uygun fiyat ama kağıt gibi araba
2004 modelin düşüğü derken şahin demiyorum 4 yaş küçük arabalar var ayrıca eski olup sağlam arabalarda olabiliyor markası önemli biz 25bin e borcu sıfırlarız aracımız şuan 75 80 arası gidiyor. Ayrıca şahinler şuan gereksiz pahalı. komple satıp üstüne bişey almadan devam edersek o para çarçur olur diye korkuyorum ve araç piyasası da her geçen zaman değişiyor benim 75 sattığım araç daha fazla para edebilir nakit olarak durması çok işe yaramaz piyasa artarsa benim araç almak için vermem gereken fark artar
Teşekkür ederim bu durumu yaşamış birinin önerisi önemli. Bakalım düşünüyoruz sizden gelen yorumları eşime de gösteriyorum zamanımız var acelemiz yok şuan iyi düşünüp iş yapmak istiyorum
Bunu bilmiyorumdum eşimin babası zamanında almış hala daha onu söyler iyi arabaydı diye ondan bakın demişti o zaman hiç bulaşmayız ona
Araba masraf evet ama arabasız da olmuyor malesef acil durumlarda ben iyi ki arabam var da dediğim oldu yani borç tüm aracın parası kadar değil bizim elimizde 50 bin kadar bir para kalıyor fazla fazla hemde o yüzden yerini doldurabiliriz. Kredi çekip üstüne eklesek 2010 11 model güzel arabalar var alabildiğimiz ve kredi taksit miktarı da şuan olan borcumuzdan düşük oluyor