Araba tercihi

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.708
498
30
Bu yılın sonunda kendime araba alacağım. Ama çok kararsızım. Aklımdaki arabalar,

Volkswagen Polo
Nissan Micra
Seat leon

Gönül isterkş bir audi a3 veya ne bileyim bmw 1.16d falan olsun ama acemiliği onunla atmamak lazım ehhehe ;D

Nissan micra bence :) çok sevimli o arabalar. Üstelik acemiliği atmak için ideal. Minicik bir araba :) biraz daha ustalaşınca diğerlerini düşünebilirsiniz.

micra ideal bence ablama aldık oda acemi şimdi direksiyon dersi alıyor bence araçlarda test sürüşü yap öyle karar ver...ablam uzun biraz... hocası keşke micra almasaydın deyince kararı değişti bu hafta araba bakacaklardı...

Micra hayalimdi ama polo en güvenli olani ve ikinci elde de zarar etmeden hatta kar ederek satarsin :)

Ben de araba arayışındayım, otomatik ve 2013 model üstü düşünüyorum. 50 bin civarında clio otomatik 2013 model buldum. Sanırım alacağım. Arabadan çok anlamıyorum ama clio nedense temiz ve tatlı geliyor bana.

micra en guzeli minik ve ekonomik.. benim ilk arabam ford ka ydi o da iyiydi. ford ka da olabilir

Sagolun yorumlar icin. Bu aralar aklım mini cooper one modeline kaydı:) ama bu sene nissan micra kiralayarak acemliğimi atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…