Araba sürme acemiliği

eşinizle iletişiminiz muhakkak iyidir ama genelde araba kullanırken birşeyleri eş/baba/abi karakterleri ile denemek daha stresli olabiliyor.
biraz öğretme hırsları biraz da birşey olacak korkusundan tepkileri fazla olabiliyor.
ki bence kullanabildiğiniz için tek başınıza kalmak daha mantıklı olur. biri yanınızdayken hep ona güvenirsiniz ama yalnız kalınca o an tüm hücreler çalışır ve doğruyu yaparsınız.

O dediğinizde çok haklısınız. Ama 1-2 seferlik teknik öğretmesi için çıkarım. Sonrasında yine tek giderim tabi

Öncelikle, rahat olun.

Ben de büyük araçlardan çok korkuyordum ama şehirlerarasi araba kullaninca korkumu yendim. Aslinda otobanda araç kullanmak sehiricinde araç kullanmaktan daha kolaymiş.

bende deniyordum babanın arabası otomotikti ama öğretmen iyi değidi siz ilk başlarda boş alanlarda deneyin bence

Süre süre öğreniceksiniz. Ara vermeniz bişey değiştirmez daha da çok korkunuz artar. İnadına inadına sürekli çevre yollarında sürmeye çalışın. Pratik yapmadan araba kullanmakta ustalaşamıyorsunuz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…