- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
-
kesinlikle:lepi:pierre cardin 2020 vip modeli..6,5 kilo..aradığın tüm özellikler var..int.incele istersen cnm .ben aldım..yılın arabası seçilmiş...nar bebede indirimli...
Bende birkaç tecrübe ettiğim şeylerle sizlere fikir vereyim kızlar.Birincisi ağırlık cok önemli bel fıtığı olmayın mazaallah.İkincisi bebek arabasının tutma kolu öne arkaya döner olmalı ki yağmur ve rüzgara karşı bebeğinizi korusun.(ben sırf bu yüzden 2. arabayı aldım cok önemli bence)Üçüncü önemli nokta tekerleklerin oynak olması ki bu da sizin fazla güç sarfetmeden rahat sürüş yapmanızı sağlar.Bi de tavan kısmı iyice kapanmalı ki kar yağmur vs yüzüne gelmesin bebeğin .İşte benden tavsiyeler ...
bencede kesinlikle chicco estel arkadaşımın da dediği gibi kesinlikle kayıyo gibi bide ben bu modelini aldım baston oluyo ağırlığıda sanırım 7.700 olması lazım ayak koruyucu örtüsü ve yağmurluğu da içinde ben çok memnunum tavsiye ederim biz bundan önce gracconun çok fonksiyonlu bi modelini almıştık çok hantal olduğu için hiç kullanmadan iade ettik arabanın bagajına bire zor sığdırıyoduk
kızlar ben sadece araba degıl aabayada takılan anakucagıyla beraber olan takımlara bakıyorum sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?