• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.884
723
arkadaslar sızın deneyımlerınıze ıhtıyacım var bebek arabası alıcam ama karar veremıyorum ılkzamnalar chıcco almak ıstıyordum ama agır olur dıye krafta dondum sızce hangısı kullanıslı olur fıkırlerınıze ıhtıyacım var

yardımcı olursanız sevınırım:dance:

ben chıcco dıyorum aynı modelden alıcaz bızde :))
cok sordum ve arastırdım kesınlıkle chıccoyu tavsıye ettıler kuması olsun durusu ve kalıtesı bambaska
ayrıca ıkısınınde agırlıgı hemen hemen aynı ben pek bı fark göremedım elıme alıp baktıgımda

ıkıncı resımdekı tÜm tekerlekler sanırım dÖnebılıo bunun Önemlı oldugunu bılıyorum daha kolay kontroledılıo

bu ikisini soruyorsan ben olsam cihicco derim biz cihicconun oto koltuğunu aldık sadece arabayıda inceledik çok güzel kaliteli bir araba satıcı resmen üzerine oturup zıpladı :)) ama ağar bir araba ben hafif ve katlanınca fazla yer kaplamayan bişey istediğim için almadım

pierre cardin 2020 vip modeli..6,5 kilo..aradığın tüm özellikler var..int.incele istersen cnm .ben aldım..yılın arabası seçilmiş...nar bebede indirimli...

Bende birkaç tecrübe ettiğim şeylerle sizlere fikir vereyim kızlar.Birincisi ağırlık cok önemli bel fıtığı olmayın mazaallah.ıkincisi bebek arabasının tutma kolu öne arkaya döner olmalı ki yağmur ve rüzgara karşı bebeğinizi korusun.(ben sırf bu yüzden 2. arabayı aldım cok önemli bence)Üçüncü önemli nokta tekerleklerin oynak olması ki bu da sizin fazla güç sarfetmeden rahat sürüş yapmanızı sağlar.Bi de tavan kısmı iyice kapanmalı ki kar yağmur vs yüzüne gelmesin bebeğin .ışte benden tavsiyeler ...

Bende birkaç tecrübe ettiğim şeylerle sizlere fikir vereyim kızlar.Birincisi ağırlık cok önemli bel fıtığı olmayın mazaallah.İkincisi bebek arabasının tutma kolu öne arkaya döner olmalı ki yağmur ve rüzgara karşı bebeğinizi korusun.(ben sırf bu yüzden 2. arabayı aldım cok önemli bence)Üçüncü önemli nokta tekerleklerin oynak olması ki bu da sizin fazla güç sarfetmeden rahat sürüş yapmanızı sağlar.Bi de tavan kısmı iyice kapanmalı ki kar yağmur vs yüzüne gelmesin bebeğin .İşte benden tavsiyeler ...

Peki sen şu anda hangi marka ve modeli kullanıyorsun ve memnun musun?

kesinlikle chicco..

ben çok memnunum..

sanki kendi kendine kayıyo..

yeni bi arabası var bastonla travel arası..

resimde gösterdiklerinizi alırsanız bi süre sonra pişman olacağınızı düşünüyorum..

çok hantallar çünkü..

bencede kesinlikle chicco estel arkadaşımın da dediği gibi kesinlikle kayıyo gibi bide ben bu modelini aldım baston oluyo ağırlığıda sanırım 7.700 olması lazım ayak koruyucu örtüsü ve yağmurluğu da içinde ben çok memnunum tavsiye ederim biz bundan önce gracconun çok fonksiyonlu bi modelini almıştık çok hantal olduğu için hiç kullanmadan iade ettik arabanın bagajına bire zor sığdırıyoduk

İŞTE KISLAR BUDA BİZİM ARABAMIZ ImageShack® - Gallery
GERÇEKTEN BOYU BOYUMA DERLER YA ÖYLE ÇOK TATLI KİBAR VE HAFİF Bİ ARABA AYRICA AYAKTA DA DURABİLİYO KATLANINCA NETTEN ALDIK SABAH 7:30 GELDİ BU SABAH TABİ ÖNCE MODELİNİ BİZ KENDİMİZ ŞAHSEN KONTROL ETMİŞTİK.SONRA NETTEN ALDIK DAHA UYGUN FİYATINI BULDUK VE BEN MEMNUN KALACAĞIMA İNANIYORUM AYAK ÖRTÜSÜDE VAR İÇİNDE AYRICA

Bct02.jpg

BCT02CLOSED.jpg

BCT02SIGHT.jpg

Ürünün Adı : CT 0 2 ıkili Taşıma Sistemi

Denim Markası : CHICCO

Üretim Yeri : ıtalya

Markanın Ait Olduğu ülke : ıtalya

Kalite Belgeleri : CE

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0-36 Ay

Özellikleri : CT 02 ıkili Taşıma Sistemi ,pusetten ve tek bir hareket ile pusete sabitlenen KeyFit Otomobil Koltuğu'ndan(Grup 0+,13 Kg'a kadar) oluşur. Fonksiyonları : "Yazlık/Kışlık" tentesi,ayak örtüsü,geniş eşya taşıma sepeti,ön bar. Üzerinde bulunan çıkartılabilir ön tepsi,anneler için eşya gözü ve puset yağmurluğu bulunur.

Ürünün Ölçüleri : Ürünün Kapalı Ölçüleri : h102x41 Ürünün Açık Ölçüleri : Puset :h105 x 54.5 x 97 Oto Koltuk:H57 x 43 x 64 Ürünün Ağırlığı : Puset:10,8 Kg,Oto Koltuk:4.3 Kg. Taşıma Kapasitesi : 0?18 KG Ürün Madde ıçeriği: %100 Poliyester Kumaş.Demir Teknik Özellikler : Puset tek el ile açılır ve kapatılır. Otomobil Koltuğu tek bir hareket ile takılıp çıkartılır. Temizleme Şartları : Kılıfı Çıkarılabilir.Elde Yıkanır.

Garanti Süresi : 2 Yıl

Paket ıçeriği : ıskelet,Kumaş,Tente,Eşya Taşıma sepeti,Ttepsi,Eşya gözü,Puset yağmurluğu

Duo Ct 0.2 Seyahat Sistemi, Ct 0.2 puset ve Ergos Sistemli KeyFit Oto Koltuğunu içerir (0 ila 13 kg çocukların aotomobil seyahatleri için onaylıdır). Oto koltuğu oldukça basit bir hareketle pusete takılabilir ve pusetten çıkarılabilir. Ct 0.2 puset, yeni doğan bebeklere azami konfor sunan tamamen yatabilen sırt dayama kısmına sahiptir. Kapalı puset, tek elle açılabilir.

bencede kesinlikle chicco estel arkadaşımın da dediği gibi kesinlikle kayıyo gibi bide ben bu modelini aldım baston oluyo ağırlığıda sanırım 7.700 olması lazım ayak koruyucu örtüsü ve yağmurluğu da içinde ben çok memnunum tavsiye ederim biz bundan önce gracconun çok fonksiyonlu bi modelini almıştık çok hantal olduğu için hiç kullanmadan iade ettik arabanın bagajına bire zor sığdırıyoduk

bende chıcco markasına guvenıyorum ama bunlara anakucagı takılmıyor takılanda cok hantal dun magazada ct02ye baktım cok agırdıtek basımayken kullanmam cok guc dıye dusundum chıcconun anakucagı takılan baska cesıdı varsa onerılerınızı beklıyorum arkadaslar:emir_bebek:
cevaplarınız ıcın cok tesekkurler hepınızın fıkrını degerlendırecegım:emir_bebek:a.s.

kızlar ben sadece araba degıl aabayada takılan anakucagıyla beraber olan takımlara bakıyorum sengözlerimebaksanab

kızlar ben sadece araba degıl aabayada takılan anakucagıyla beraber olan takımlara bakıyorum sengözlerimebaksanab

anladım canım bende hep dediğin gibi olanlara bakmıştım ama sonradan kesinlikle vazgeçtim çünkü aşırı derecede hantal duruyo evden çıkarken bile tek başına mümkün olmuyo zaten ana kucağını altıüstü 3 ay kullanıyosun ilk kırk gün pek dışarıda çıkılmıyo memeden ayrılmıyo yani hiç bi avantajı kalmıyo..

arkası tam yatanlar aynı işlevi görüyo kesinlikle..

yani ben kullandığım için çok rahat tavsiye edbilirim..

ve inanılmaz yer kaplıyo senin o dediklerin..

ben kraft mielle modelini aldım arabadan çoook memnunum ağırlığı dışında.11 kilo olduğu için kaldırmak zor onun dışında rahat bi araba.
çift yönlü olması önemli bence rüzgar, yağmur olunca ona göre kullanırsın.
tam yatar olması önemli bebek rahat uyuyor.

ayrıca anakucağını almanı tavsiye ederim.arabada yolculukta çok güzel oluyor biz hala evde bile kullanıyoruz.mama sandalyesi alana kadar onda yemek yediridim hep çok rahat ettim.
misafirliğe falan gidince çok rahat oluyor.

Back