Araba satıp model düşürmek mantıklı mı ? Fikirlerinize ihtiyacım var :(

2000 model araba temizini bulursanız yapın tabi.22 yasında olacak.
Bizim arabamız 2015 model 6 yasında ve artık değistirin beni diyor.
Arac piyasasası hakkında bilginiz var mı bilmiyrm ama 95 model corollalar bile 55-60 bin
,2000 model arabayı temiz yara acmıycak sekilde 50 bine bulamazsınız.Üzmek istemem ama.
Ben otomotiv sektöründeyim.

Dışardan baktık hep hiç gidip incelemedik o yüzden haklısınız bu sektörde çalışıyorsanız biliyorsunuzdur ben ilan sayfalarından bildiğim kadarıyla bakıyorum oralarda da aracı çok süsleyebiliyorlar.

Oooo bunu da bilmiyordum teşekkür ederim.. Bu sayfayı takip etsem iyi olacak

Aveolar geçen seneye kadar ne kadar uygundu sahi. Geçen sene 60'a aldı bir aile bireyim. 2013 model.
Uygun oldukları için motor sesi göze batmıyordu.
Şu piyasada onlar da çok zamlandı ve gerçekten korkunç motor sesleri var.

Bende 2006 manuel Corsa var, 10 yıldır tık demedi aslan parçası, bı de hor kullandık yani ona rağmen sanayi görmedi tavsiye ederim

bende de 2011 model corsa vardı bundan önce ben de çok memnundum
hatta demin yazdım ya ben de arabayı satıp düşük model almayı düşündüm derken corsa almayı planlıyordum.
ama yine de pahalı bir model corsa şimdi baktım 98 modeli 53.000.

Ben de baktım şimdi 80 olmuş bizim Düldül allahtan manuel hastasıyım, bı de otomatik olsa 100 bine bile alamazdik bunun dengini, el insaf yaa ne biçim olmuş fiyatlar.... canım arabam, artık daha iyi bakayım ben ona

ben otomatik baktım gerçi.
doğru çok arttı uçtu fiyatlar

otomatiğin kullanımı yoğun trafiği olan yerlerde çok rahat. yoğun trafikte kas yaparsın dur kalk dur kalk

ya bi de çok oynak fiyatlar piyasa uçmuş
ben arabanın değerini x sanarken x+20 bin olmuş meğerse
şimdi x modelle y model arası 20binse bu 6 ay sonra 40 bine çıkacak, piyasa bu dengesizlikte şu an.
Yani makas çok açılıyor. O nedenle satıp hemen bir üst modelini almak dışındaki hareketler, yatırımsal açıdan hiç mantıklı değil.

piyasa bir anda çok değişti corona dönemi çok etkiledi ikinci eli

otomatiğin kullanımı yoğun trafiği olan yerlerde çok rahat. yoğun trafikte kas yaparsın dur kalk dur kalk
Onun zevki de ayrı be... otomatikte motoru duymuyorum ben, sürüş keyif vermiyor... şehir içinde yıllardır her gün 100 km yapa yapa kamyon şoförü gibi oldum zaten, manuel den vazgeçmem

Onun zevki de ayrı be... otomatikte motoru duymuyorum ben, sürüş keyif vermiyor... şehir içinde yıllardır her gün 100 km yapa yapa kamyon şoförü gibi oldum zaten, manuel den vazgeçmem
ben o kadar çok kullanmıyorum daha fazla eşim kullanıyor o da otomatik olsun uzun yolda da rahat şehiriçi de rahat diyo uzun yolda hız sabitleyiciyi de açıyor ondan keyif alıyor

Biz 2018de 40a alıp 2020de 80e sattık bu ülkedeki araç ev ve hatta ayakkabı fiyatlarının insanları delirtmemesi hayret verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…