Araba mı yüz germe mi?

Yüz germe mi araba mı?

• Yüz germe

OY: 22 31,4%
  • Araba

OY: 48 68,6%

• Ankete Katılan
    70
Nazolabial mi diyorlar size o yeter bence. Anladım dolguyla uğraşmak istemiyorsunuz artık ama gerdirme için de 36 çok erken herkesin de dediği gibi. İyi bir estetik cerrah ile on yaş gençleşirsiniz ki eğer İstanbuldaysanız doktor önerebilirim.

Elmacik sorun ben herdirip kurtulma niuetindeydim ama dr onerisi alabilirim xok da sevi irim.buradan yasaksa ozeldem yazabilirsiniz.tesekkr ederim.

Araba sonra yüz bence sebebide o arada biraz daha yaşlanırsınız yaptırdığınıza değsin

Önce araba alır arabadan kâra geçip, satıp birazına estetik yaptırırım ben olsam artık araba almak kolay değil her sene fiyatlar uçuyor alabilme imkanın varsa önce araba derim ben.

Araba tabii ki. Bu ekonomik şartlarda bugün alacağınız 3 liralık araba 4 yıl sonra 10 lira eder.

Arabayi kredi cekip alacagim 80 kadar birikimim var.arac alirsam yiz germe yapamam kredi oderken.15 bin gelirim olsa 5 bin kredoye gider.
Ben olsam tüm birikimi direkt yüz germeye vermek yerine, yaşımı da hesaba katarak farklı yüz estetiği operasyonlarını araştırırım, estetikle ilgili hiç bilgim yok ama estetik bölümünde örümcek ağı, ip askı vs gibi yüz estetiğiyle ilgili tekniklerden söz ediliyor, belki onlar daha uyguna mal oluyordur, atıyorum 80 yerine 60 bine estetik hallolsa, kalan 20 binle de şimdilik ayağımı yerden kesecek bir araç kiralarım, maddi olarak biraz toparlanınca da araba bakarım, ki şu sıra döviz kuru yukarı giderken 2. el araçların bile fiyatı uçmuştur, her sene yaz sezonuna girerken araba fiyatlarında ekstra bir artış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…