-
- Konu Sahibi tombilibaykus
36 yaşındaysanız bu işlem için erken değil mi?araba alin80 bin
80 mi binnnnn80 bin
36 yaşındayım yüzüme bakıyorum neresi gerilir diye80 bin
80 bin liraya araç pek yok suanda ama yerinizde olsam yaşınız daha cok genç ufak dokunuslar yaptirin yeterli olur bence 36 yas cok deformasyon olacak bi yaş degil..80 bin
kime yaptırmayı düşünüyorsun80 bin
Yuh. Nasıl bir fiyat bu. Daha gençsiniz bence başka bir çözüm bulabilirsiniz. 45-50 gibi yaptırmak daha mantıklı olmaz mı?80 bin
Toplu taşımada milletin ağız kokusunu çekmek, sıra bekleyip ezilmek mi daha iyi yoksa kendi arabanda daha konforlu bir şekilde yolculuk etmek mi?Ben rahatsız hissetsem yüz germe yaptırırım bir şekilde toplu taşıma vs idare edilebilir.
Eğer yüzümden gerçekten çok rahatsızsam toplu taşımayı tercih ederim tabi elimizde bir fotoğraf olmadığı için ne desek afaki kalıyorToplu taşımada milletin ağız kokusunu çekmek, sıra bekleyip ezilmek mi daha iyi yoksa kendi arabanda daha konforlu bir şekilde yolculuk etmek mi?
Genç bir kadın olarak ülkemizdeki toplu taşıma beni aşırı geriyor, ergenliğimden beri böyle. Yüzüm diri olsun buruşuk olsun fark edeceğini sanmıyorum. Ruhumu emiyor resmen.Eğer yüzümden gerçekten çok rahatsızsam toplu taşımayı tercih ederim tabi elimizde bir fotoğraf olmadığı için ne desek afaki kalıyor