Araba mı yüz germe mi?

Yüz germe mi araba mı?

• Yüz germe

OY: 22 31,4%
  • Araba

OY: 48 68,6%

• Ankete Katılan
    70
80 mi binnnnn Ohaa 36 yaş gerçekten yüz gene için erken bir yaş ben daha büyüksünüz sanmıştım. Şahsen benim 50 den önce düşüneceğim bir işlem değil. Deformasyonlar olabilir ama germeye ihtiyaç duyacak kadar olacağını sanmıyorum. Medikal germe işlemleri var Ultherapy vs. fiyatları daha makul ve sizi kurtarabilir bence.

bu kişiye göre değişir beni araç daha çok mutlu ederdi ama siz kendimi güzel hissetmek beni daha mutlu eder diyorsunuz
üstelik taşıncağım yere araç şart ise hiç düşünmezdim bile...

36 yaşındayım yüzüme bakıyorum neresi gerilir diye
belki iki kaşımın ortasında kaşımı çok çatmaktan oluşan bir iz var onu doldurtsam olur en fazla genetik olarak yüzü kırışık biri + göz çevresinde kazayaklarına küçük dokunuş yaptırır o kadar 36 yaş için dahasına gerek yok

36 yaşında ne yüz gerdirmesi allah aşkına sarkma olmaz ki gerdirilsin belliki sizin biraz psikolojik ...

80 bin arabanın olsun olsun 6da 1i falandır. Önce yüzünüzü yaptırın sonra araba alın. 4 sene araba alamam deyince ben çok daha pahalı sanmıştım işlemi. 80 bin lira devede kulak araba için.

Yüzümü yaptırırım. Arabada alırım. Arabanin 80.000 liralık kısmını kredi çekerim.

Misal araba neden sart ?
Arac olmadan ise gidemeyeceksiniz,ulasminiz aksayacaksa,zamaninda gerekli gorulen yerlerde olamayacaksaniz araba almalisiniz.
Araba sart diyorsunuz ya o sartin icerigi bilinmeli..
Araba ikame edilebilir mi sizin durumunuzda onu dusunmelisiniz.
Yani yuzum gerilecek ancak bunun disindaki butun islerim aksayacaksa elbette araba.
Ayrica 80.000 neredeyse asgari ucret alan birinin 18-19 aylik maasina tekabul ediyor.
Gelirinizi bilemiyorum ama su zamanda kolay goz ardi edilecek bir tutar degil.

Son düzenleme:
Toplu taşımada milletin ağız kokusunu çekmek, sıra bekleyip ezilmek mi daha iyi yoksa kendi arabanda daha konforlu bir şekilde yolculuk etmek mi?
Eğer yüzümden gerçekten çok rahatsızsam toplu taşımayı tercih ederim tabi elimizde bir fotoğraf olmadığı için ne desek afaki kalıyor

Eğer yüzümden gerçekten çok rahatsızsam toplu taşımayı tercih ederim tabi elimizde bir fotoğraf olmadığı için ne desek afaki kalıyor
Genç bir kadın olarak ülkemizdeki toplu taşıma beni aşırı geriyor, ergenliğimden beri böyle. Yüzüm diri olsun buruşuk olsun fark edeceğini sanmıyorum. Ruhumu emiyor resmen.

Muhtemelen yüzü konu sahibinin zannettiği kadar kötü bir durumda değildir.

Yüz germe okadar pahali bir islem degilki arabayla kiyasla. Yada siz nasil bi fiyat aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…