- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 38
-
- Konu Sahibi tombilibaykus
Sadece arabalı mı? Biraz daha vizyon yahu. Villalı filan olsaydı bariYüzümü gerip avmde şıkıdım şıkıdım gezip arabalı bir koca bulurdum ben olsam.
Plan gibi PlanYüzümü gerip avmde şıkıdım şıkıdım gezip arabalı bir koca bulurdum ben olsam.
Araba dediysek kıytırık Polo degil heralde. Asiret passatı veya range rover falan cnm. Fakiriz ama salak degilizSadece arabalı mı? Biraz daha vizyon yahu. Villalı filan olsaydı bari
bunlar ne alakasız seçeneklerMerhabalar hanimlar.ben guzel olunca mutlu olan biriyim.yuzum ciddi deforme oldu stresten ve yanlis bir dolgubuygulamasi sonucu eritme yaptirdim o mahvetti neyse konu bu degil.reaim koy gorelim belki guzelsindir de degil.guzel deseniz de ben rahatsizim ve yaptircam o net.dolgu molgu ugrasamam artk.yaptieayim kurtulayim.kafasindayim.cunku normalde zatwn guzel bi iskeletim var.
Digee taraftan arabam vardi sattim.tasinacagim yerde arac sart.araba alirsam bi daha ameliyati 4 yil.sonra ancak olabilirim o da su sartlarda.araba malesef masraf ama ihtiyac.yuz germe de ihtiyac benim icin.herkes takmayabilir ama ben takiyorum.
Kendimle barisigim zaten insanlarin daha iyi gorunme istegi hastalik degildir.ben sirayla her yerimi yaptirmak isterim dersin psikologa diye ama bu durumda nalaka?Üçüncü bir şık: kendinizle barışmak için psikolojik destek?
80 binYüz germe kaç tl ki araba parası ile kiyaslaniyor?