- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi tombilibaykus
bulldog yanakları aşağı sarkmış kadınınHanimlar bu sarkma dolguyla duzelir mi?
Buldum resmini, hiç de kötü filan değil. Gayet güzel bir yüz.
36 yaşındayım yüzüme bakıyorum neresi gerilir diye
belki iki kaşımın ortasında kaşımı çok çatmaktan oluşan bir iz var onu doldurtsam olur en fazla genetik olarak yüzü kırışık biri + göz çevresinde kazayaklarına küçük dokunuş yaptırır o kadar 36 yaş için dahasına gerek yok
36 yaşında ne yüz gerdirmesi allah aşkına sarkma olmaz ki gerdirilsin belliki sizin biraz psikolojik ...
Hanimlar bu sarkma dolguyla duzelir mi?
Buldum resmini, hiç de kötü filan değil. Gayet güzel bir yüz.
Bu bir hastalıktır beyanım nerede, göremedim çünkü. Sadece hastalar destek almaz. Daha iyi görünme isteğiniz, mevcut halinizden memnun olmadığınızı gösterir. Kendinizle nasıl barışık olmak bu?Kendimle barisigim zaten insanlarin daha iyi gorunme istegi hastalik degildir.ben sirayla her yerimi yaptirmak isterim dersin psikologa diye ama bu durumda nalaka?
Sen benim arabama kıytırık mi dedin bxbxbAraba dediysek kıytırık Polo degil heralde. Asiret passatı veya range rover falan cnm. Fakiriz ama salak degiliz
ayyy çok yaşayın sizYüzümü gerip avmde şıkıdım şıkıdım gezip arabalı bir koca bulurdum ben olsam.
Ben de benzer birsey dusunuyorum.350 binlik bir arabam var acaba satip 70-80 bine yuz germe yaptirip modelinimi düşürtsem arabanin diye dusunmuyor degilim.Merhabalar hanimlar.ben guzel olunca mutlu olan biriyim.yuzum ciddi deforme oldu stresten ve yanlis bir dolgu uygulamasi sonucu eritme yaptirdim o mahvetti neyse konu bu degil.reaim koy gorelim belki guzelsindir de degil.guzel deseniz de ben rahatsizim ve yaptircam o net.dolgu molgu ugrasamam artk.yaptieayim kurtulayim.kafasindayim.cunku normalde zatwn guzel bi iskeletim var.
Digee taraftan arabam vardi sattim.tasinacagim yerde arac sart.araba alirsam bi daha ameliyati 4 yil.sonra ancak olabilirim o da su sartlarda.araba malesef masraf ama ihtiyac.yuz germe de ihtiyac benim icin.herkes takmayabilir ama ben takiyorum.
Öylede şimdi gerdirilmis bir yüzle toplu taşıma kullanmak istemezdim benBen rahatsız hissetsem yüz germe yaptırırım bir şekilde toplu taşıma vs idare edilebilir.