Araba mı yüz germe mi?

Yüz germe mi araba mı?

• Yüz germe

OY: 22 31,4%
  • Araba

OY: 48 68,6%

• Ankete Katılan
    70
36 yaşında daha evvel hiç bir işlem yaptırmamış olsanız yaşınız erken derdim.
Ama önceden dolgu ve eritme yaptırmış ve memnun olmamışsınız. O yüzden bu kadar kafaya takıyor olmalısınız.
Kendinizi gerçekten mutsuz hissediyorsanız yüzünüzü yaptırın. Ama bunun sonu olacak mı peki, ya yine güzel olmazsa... Zor iş.

Mutsuz mutsuz kendimi cirkin hissederek arac kullanmaktansa yüz germe olurum ötöbüse binerim beya..

Doğal süreçte 36 yaş o kadar kırışmaz belki ama konu sahibi daha once dolgu işlemi yaptirmiş ve erken yaşta bu tarz işlemler bir de yanliş uygulanmiş zaten ciddi deforme olmuş olabilir.
O degil 80bin verip düzelecek derken daha da kotu olmaz umarim.

Kendimle barisigim zaten insanlarin daha iyi gorunme istegi hastalik degildir.ben sirayla her yerimi yaptirmak isterim dersin psikologa diye ama bu durumda nalaka?
Bu bir hastalıktır beyanım nerede, göremedim çünkü. Sadece hastalar destek almaz. Daha iyi görünme isteğiniz, mevcut halinizden memnun olmadığınızı gösterir. Kendinizle nasıl barışık olmak bu?

36 yaşında yüz germe ameliyatı yapılmaz. 50’nizde ne yapacaksınız?
Dolgu, botoks, Fransız askısı ile toparlanır.
Uğraşamam değil, çözümü yüz germe değil.
Ben 42 yaşındayım. Abi gibi sevdiğim bir dermatologa gidiyorum. Ben yüz germe yaptıracağım desem azarlar öyle yollar.
80 bin tl’ye de araba olmaz.

Ben de benzer birsey dusunuyorum.350 binlik bir arabam var acaba satip 70-80 bine yuz germe yaptirip modelinimi düşürtsem arabanin diye dusunmuyor degilim.

Arabayi kredi cekip alacagim 80 kadar birikimim var.arac alirsam yiz germe yapamam kredi oderken.15 bin gelirim olsa 5 bin kredoye gider.

Valla bilmiyorum keske yuzunuzude koysaydiniz bizde ona gore yorumlasaydik. Germede yaptirsaniz cok mutlu olcaginizi dusunmuyorum Allah vergisi biraz bazi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…