haklısın babamdan öğrenmeye çalıştım bi zamanlar hevesim kırıldıdışarıdan eğitim al. çok çabuk kavransın. eşten dosttan eğitim alıp, boşuna hevesini kaçırma.
daha sonra eş dost ile devam edersin sürmeye
evet ya korkutuyolar daha çokEşimle uzun süre denedik araba sürmeyi hiç atamamıştım üstümden korkuyu 1 hafta hergün sürücü kursu ile kullandım sonra korkuyu attıktan sonra hergün kendi arabamızla çıktım(daha önceden az çok deneyim bilgi vardı)
Eş dost akraba aman boşver daha çok korkutuyorlar
o zaman hocalarla kullanıyodum kendime güvenim gelmişti, ama trafik olmayan yerlerde kullandırıyolar malumPeki 2011 de ehliyetinizi nasil aldiniz
o zaman hocalarla kullanıyodum kendime güvenim gelmişti, ama trafik olmayan yerlerde kullandırıyolar malum
dur kalk geri git bitti gitti diyolr
ama malum istanbul trafiği hiçte yanlız sürmedim o yüzden zor geliyo
eee böyle böyle öğreniliyoAynı sorun bende de var. Bende aynı şekilde konu açmıştım. Ben bir süre eşimle kullanmaya çalıştım. Ama o çok fazla müdahalede bulunuyordu. Ben ne yapacağımı iyice şaşırıyordum. Çok konuşuyor ve sürekli oraya bak buraya bak deyip duruyordu. Bende tek çıkmaya karar verdim. 3 sokak ilerde ki markete gittim. Arabayı yanaştırmakta falan problem yaşadım. Bir arabanın aynasına çok hafif sürttüm. Sonra bi kere eşimi metrodan almaya gittim. Ordada hafif bir sürtme yaşadım :) Valla en son annemelere gitmeye karar verdim. Annemler 15 dk mesafede baya ana caddeye çıktım. Çok dikkatli olucam dedim kendi kendime. 4 lülerimide yaktım. Gittim annemlere. Sonra yine 15 dk mesafede bir avm var oraya gidelim dedim anneme. Annemde kadıncağız biraz tedirgin oldu. Neyse gittik yine ama avm nin otoparkı çok dar olduğu için sokaga bıraktım. Yine yandaki arabanın aynasına sürttüm tabi. Neyse sonuç olarak her seferinde biraz daha iyi oluyorum. Park olayı hala çok zor geliyo ama. Bakalım iyi olur inşallahh :)
neden bulaşmıyım sizce manuel kullanamam sonrasında dimiNiye trafige cikilmiyor kurslarda ben onu anlamiyorum hic. En mantiklisi hocayla ögrenmek, birde bence otomatige hic bulasmayin.
malesefiki problemım var 1. araba sürme
2.yüzme...
Kızlar 2011 yılında ehliyet almıştım
aracımız Fıat Palıo, manuel vites haliyle, küçük araba tam bana göre, lpg li de fazla masrafı olmuyo
sizce nasıl kullanmaya başlayabilirim, otomatik vitesle değiştirme şansımız da yok şu an hem manuel öğrenmek istiyorum, öğrenirsem işe arabamla gidip gelirim çok iyi olur benim için
tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı akıllarınızı veeee gazlarınızı bekliyorum yaparsın diyin
neden bulaşmıyım sizce manuel kullanamam sonrasında dimi
haklısın vites değiştire değiştire gidicen yolda bir el viteste olck araba kullanmak budurevet zaten bence manuel o kadar abartilacak birsey degil evet belki sehir icinde istanbul gibi bir yerde s1k1ntili dur kalk dur kalk ama varsayiyorum ki birgün manuel kullanmak zorunda kaldiniz alismasi daha zor gelir. Bana göre otomatikte araba kullanmakmi ya hu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?