- Konu Sahibi honeysuckle
-
Aynen öyle aracın dilini bilmiyorum çok teşekkür ederimEhliyeti aldığınıza göre siz araba kullanabiliyorsunuz. Sadece bu arabaya aşina olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Alışma aşamasında gece kullanmayın derim. Gündüz, sakin yerlerde, bildiğiniz yollarda kullanın mümkünse. Zaman içerisinde ilerlediğinizi siz de fark edersiniz zaten, o zaman gece çıkarsınız :)
Maşallah annenize darisi basima diyeyim napalim zamanında fırsat olmadıAnnem 55 yaşında öğrendi şu an şehir dışına bile çıkıyor ise kendi gidip geliyor acil durumda paniğe kapılmadan çıkıp geldi bu haliniz çok normal kullandıkça atarsınız adil tavsiyem özel ders almanız yada çok iyi hassas bir yakın ile çalışmanız eşim annem ile çok dolaşmisti hiç panik yaptırmadı ufak ipuçları verdi
Zamanla alışacağınıza eminim, asla vazgeçmeyin. Araç kullanmak büyük özgürlük.Aynen öyle aracın dilini bilmiyorum çok teşekkür ederim
iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordumO kadar bilincim var merak etmeyin
Trafiğe ciktimmi yazmışım nerde kullandığımı bilmeden atmayıniki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum
2 senedir araç kullanmadım KAZA YAPIYORDUM dediniz sizin cümleleri tekrar okuyun bilinciniz var mıymış?
Sabah yollar boşken çıkın.Ben ilk sokaklarda dolaştım, sonra caddeye indim,yolumu giderek uzattım.Sabah kendi başıma iş çıkışı hoca ile çıktım,siz de bu şekilde yapabilirsiniz zor değil.Manuel mi bu arada otomatik miMerhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum
Hoca ile çıkın. Aile yakını ile çıkmak insanın özgüvenini kırıyor. Hoca çok güven veriyor. Ve çok daha iyi pratik yapmayı sağlıyor.Merhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum
Evin salonunda mı kullandınız arabayı hanımefendi?Trafiğe ciktimmi yazmışım nerde kullandığımı bilmeden atmayın
Tek başına çikip sürdükçe özgüvenin gelecekMerhaba arkadaşlar
Ehliyeti iki sene önce almışsınız. Hemen araç kullanmaya başlayıp pekiştirmediğiniz için unutmuşsunuzdur. Özellikle kendi aracınızla özel ders alın diye belirttim çünkü kurs araçlarıyla kendi aracınız farklı, kurs araçları ayarları değiştirilmiş daha kolay kullanılan araçlar. Ben de 16 senelik sürücüyüm ama o sorumluluğu alıp kimseyi direksiyon çalıştırmam, çünkü direksiyon hocası değilim. Siz herkese böyle terlenecekseniz olmaz ama…Refleks derken ehliyetide yeni aldım sayilir bilirsiniz şimdi ehliyeti gençler bile zor alıyor kızım 3 senedir arac kullanıyor zaten
Müneccim olmadığım için özür dilerimTrafiğe ciktimmi yazmışım nerde kullandığımı bilmeden atmayın
Hanfendi ben ona kızmadım bilinçsiz bir insanmışım gibi trafiğe çıkıp kaza yapacağım lafına kizdim simülasyon değil yazmis hanfendi kimseye saldirmadim nerde ters cevap verdim bir kişi haricEvin salonunda mı kullandınız arabayı hanımefendi?
Herkese burda ters ters cevaplar verip saldıracaksanız kendi kendinize devam edin. Size insanların hoca önermesinin bir sebebi var. Dinlemeyecekseniz tersleyecekseniz neden konu açıyorsun arkadaş. Tamam git koooskoca (!) 3 senelik şöför kızın öğretsin.
Siz niye bu kaşar atarlandinizEvin salonunda mı kullandınız arabayı hanımefendi?
Herkese burda ters ters cevaplar verip saldıracaksanız kendi kendinize devam edin. Size insanların hoca önermesinin bir sebebi var. Dinlemeyecekseniz tersleyecekseniz neden konu açıyorsun arkadaş. Tamam git koooskoca (!) 3 senelik şöför kızın öğretsin.
Bir yanlış anlaşılma olmuş kızım 26 yaşında ve 3 senedir arac kullanıyor o yüzden beraber çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?