- Konu Sahibi honeysuckle
-
Özel ders alın. 20’lerimin başında araba aldım buna rağmen kendi aracımla özel ders aldıktan sonra trafiğe çıktım. Yanlış anlamayın hepimiz o yoldayız ancak siz reflekslerinizin de yavaşladığı bir yaştasınız, öyle kızım öğretti oğlum çalıştırdıyla olmaz.,Merhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum
O kadar bilincim var merak etmeyinBoş yerde yeterince pratik yapmadan trafiğe çıkmayın karşınızda oyun simulasyon değil ailesi için değerli gerçek canlar var
Kendi aracınızla birkaç saat direksiyon dersi alabilirsiniz direksiyon hocasıyla çalışırken daha rahat olursunuz stres yapmazsınızMerhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum
Evet olabilir teşekkür ederimÖzel direksiyon dersi alarak pekiştirebilirsiniz. Kendinize güvenin.
Cok teşekkür ederimYaparsınız ya .
Yani arac kapıda sonucta ama heyecanlaninca modum düştü birazAcele etmeyin yahhuuu yavaş yavaş, sakince öğrenin
Refleks derken ehliyetide yeni aldım sayilir bilirsiniz şimdi ehliyeti gençler bile zor alıyor kızım 3 senedir arac kullanıyor zatenÖzel ders alın. 20’lerimin başında araba aldım buna rağmen kendi aracımla özel ders aldıktan sonra trafiğe çıktım. Yanlış anlamayın hepimiz o yoldayız ancak siz reflekslerinizin de yavaşladığı bir yaştasınız, öyle kızım öğretti oğlum çalıştırdıyla olmaz.,
Ay ağzına sağlık istediğim buydu sanırım sadece biraz moral motivasyon cok teşekkür ederimSiz bundan 100 sene önce askeri uçak uçuran Sabiha Gökçenin hemcinsi bir insansınız , araba mı süremeyeceksiniz...
6 senedir aktif araba kullaniyorum ve gece sürüşü bana bile hala zahmetli geliyor. Gündüz çalışın. Gece sürme işi sonranın işi.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?