• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmak

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum

Aksam sürmeyin , gündüz tenha yerlerde sürün. Giderek mesafeyi uzatın. Sonra akşam sürün. Ben telefon calsa bagiriyodum kapatin susun konusmayın. Karnım agırirdi kasmakdan. Cok sükür kullanıyorum artık uzun yol daha kolay bence bi surw kullandıkdan sonra uzun yol tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar
49 yaşındayım iki sene önce ehliyet aldim iki senedir arac kullanmadım iki gün önce araba aldım ve kızım bana öğretsin diye direksiyona geçtim dun eh işte kullandım diyelim ama heyecandan kaskatı kesildim titredim ama bugün hem karanlıkta çıkınca az daha kaza yapıyordum berbat durumdayım acaba kullamayagim diye düşünmeye başladım bu konuda sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum
Özel ders alın. 20’lerimin başında araba aldım buna rağmen kendi aracımla özel ders aldıktan sonra trafiğe çıktım. Yanlış anlamayın hepimiz o yoldayız ancak siz reflekslerinizin de yavaşladığı bir yaştasınız, öyle kızım öğretti oğlum çalıştırdıyla olmaz.,

Siz bundan 100 sene önce askeri uçak uçuran Sabiha Gökçenin hemcinsi bir insansınız , araba mı süremeyeceksiniz...

6 senedir aktif araba kullaniyorum ve gece sürüşü bana bile hala zahmetli geliyor. Gündüz çalışın. Gece sürme işi sonranın işi.

Kolay gelsin.

Ehliyeti aldığınıza göre siz araba kullanabiliyorsunuz. Sadece bu arabaya aşina olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Alışma aşamasında gece kullanmayın derim. Gündüz, sakin yerlerde, bildiğiniz yollarda kullanın mümkünse. Zaman içerisinde ilerlediğinizi siz de fark edersiniz zaten, o zaman gece çıkarsınız :)

Annem 55 yaşında öğrendi şu an şehir dışına bile çıkıyor ise kendi gidip geliyor acil durumda paniğe kapılmadan çıkıp geldi bu haliniz çok normal kullandıkça atarsınız adil tavsiyem özel ders almanız yada çok iyi hassas bir yakın ile çalışmanız eşim annem ile çok dolaşmisti hiç panik yaptırmadı ufak ipuçları verdi

Merhaba arkadaşlar
Kendi aracınızla birkaç saat direksiyon dersi alabilirsiniz direksiyon hocasıyla çalışırken daha rahat olursunuz stres yapmazsınız

Özel ders alın. 20’lerimin başında araba aldım buna rağmen kendi aracımla özel ders aldıktan sonra trafiğe çıktım. Yanlış anlamayın hepimiz o yoldayız ancak siz reflekslerinizin de yavaşladığı bir yaştasınız, öyle kızım öğretti oğlum çalıştırdıyla olmaz.,
Refleks derken ehliyetide yeni aldım sayilir bilirsiniz şimdi ehliyeti gençler bile zor alıyor kızım 3 senedir arac kullanıyor zaten

Siz bundan 100 sene önce askeri uçak uçuran Sabiha Gökçenin hemcinsi bir insansınız , araba mı süremeyeceksiniz...

6 senedir aktif araba kullaniyorum ve gece sürüşü bana bile hala zahmetli geliyor. Gündüz çalışın. Gece sürme işi sonranın işi.

Kolay gelsin.
Ay ağzına sağlık istediğim buydu sanırım sadece biraz moral motivasyon cok teşekkür ederim

Back
X