Ben ondan korkmuyorum da park edemeyip yolun ortasinda kalirsam arabalar gecemezse bana birsuru laflar sayarlarsa ve de yokuslardaki kirmizi isiklarda durup kalkarken arabayi kaldiramazsam gerideki arabalara carparsam yada stop ettirirsem araba bozulur bidaha calismazsa :18::18:
canım 10 numara araba kullansan bile bayan olduğun için illaki laf sayıp el hareketleri yapıyolar..ama bir süre sonra sende benim gibi amaannnn diyip sallamamayı öğenirsin dert etme =)
zor değil sadece hemen yapamıyorum panikliyorum diye pes etmeytin, çünkü pratik yapmadan geliştirilicek birşey değil ilk başlarda aynalara bakmayı unutucaksınız, arabayı stop ettiriceksiniz, yokuşlarda çıkarken zorlanıcaksını... ama süre süre bunlar geçicek pratikten başka çaresi yok. Bide size tavsiyem öğrenirken mümkünse yanınızda eşiniz yada sevgiliniz olmasın gırtalaklayabilirsiniz
Ben normalde laf saymalarina takmam saydirtmam zaten bende sayarimAgzim bozulur oyle durumlarda
Benim en buyuk problemim arabayi gec kaldirmam yani zorlaniyorum varmi bi pük noktasi :44::26:
Ben ondan korkmuyorum da park edemeyip yolun ortasinda kalirsam arabalar gecemezse bana birsuru laflar sayarlarsa ve de yokuslardaki kirmizi isiklarda durup kalkarken arabayi kaldiramazsam gerideki arabalara carparsam yada stop ettirirsem araba bozulur bidaha calismazsa :18::18:
bence araba sürebilenler ikiye ayrılmalı ; istanbul'da sürebilenler ve diğerleri olarak.
araba seni kontrol etmeyecek tatlım sen arabayı kontrol edecen korkma bu kadar...
gaza basınca gider, frene basınca durur...:))
Geri geri giderken napicam :26:rüzgargülü;arabayi hizli kaldirmak istiyorsan gazla kaldirmalisin.
yarim debriyaj ve biraz gaz ozaman hemen kalkiyor.bunu ayarlaman icinde pratik yapman lazim.
arabanin stop etmemesi icin kesinlikle debriyaji cook cok yavas birak.
araba kullanmak : en büyük zevkim:)
bazen işim olmadığı zaman bile sırf araba kullanmak için çıkıp turladığım oluyo valla:)
inanlmaz keyf alıyorum 3 yıldr kndi arabam var 21 yaşında aldım arabamı:) çook seviyorum onu ekrem adıda:)))
allaha şükür kazam falan çok ufak bi çarpmam bile yok aman olmasında
istanbul trafiği arada kafayı yedrtsede araba kullanmak bnm en byk tutkum erkek çocukları gbide anlarım arabadan motorundan cartından curtundan ilgim fena yani:))) hee buarada iddalıyım çok ii kullandığım konusunda