Araba konusunda

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
33
Merhaba arkadaşlar. 40 bin 45 bin arası Araba almayı düşünüyorum ilerde. Sizce sonrasında satmak istesem sorun Yaşar mıyım? Güzel bir araba alabilir miyim bu fiyata

Neden olmasin hatta hatasız kazasız 46 bin tl ye kadar araç buldum. Fakat otomatik degil.

Selam ben 2 ay önce aldım çok memnunum ctroen ,c 1,otomatikk vites 2011 model ben 51000km de aldım ,kullanımı çok rahat konforlu ve benzin yemiyor ,deposunu 180tlye doldurdum sanırım diğer araçlardan daha ufak bir benzin deposu var ama az yakıyor 66000tlye aldım ,alıren çok inceledim şiddetle tavsiye ederim ,bir de bu araba ufak rahat kulanılıyor genelde bayanlar kullandığı için düzgün araçlar çıkar karşınıza

Tam aradığım bilgilendirme mesajı. Bir araba almam gerek. Evde normal segment bir aile arabası var, şu ana kadar onunla eşimi ve çocuklarımı okula bırakıp işe geçiyordum. Ana şu an çocukların okulları değişti, eşimle birlikte birbirlerine çok yakın ve ben çok ters taraftayım. İstanbul trafiğinde günümün büyük kısmı geçiyor ve buna rağmen çıkışlarına yetişemiyorum toplu taşıma kullanmak zorunda kalacaklar. Bu sebeple elimizdeki arabayı onlar kullanır, bana da küçük bir araba bakarız diye düşündüm. Fiyat aralığını düşününce karşıma C1 çıktı. Şu an onun üzerinde yoğunlaşıyoruz, ama kullanan da görmemiştim hiç. İçim biraz rahatladı.

Selam, arabam.comdan bakabilirsiniz belki tüm karşılaştırmaları oluyor oralarda tüm özellikler de var ben yorum okuyacaksam oralardan bakınıyorum direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…