Fiestaya da bakarımford fiesta bence, ben de çok büyük araba sevmem zorlanırım bana gayet ufak geliyo bu fiesta.
bu arada mini cooper çok tipsiz ya
Gercekten muhtesem bi araba sadece suspansiyonlari sert hi araba bi yerden cukurdan kasisten yavasda gecsen sertlestiriyor arabayiHiç aklımda yokken kia Rio aldık hatchback. Manuel.
Onca araba sürdüm. Bunun kadar konforlu bir araca daha denk gelmedim.
Manuel olmasına rağmen sanki otomatik kullanıyor hissi konforu.
Gercekten muhtesem bi araba sadece suspansiyonlari sert hi araba bi yerden cukurdan kasisten yavasda gecsen sertlestiriyor arabayiama asla hatchback almam derken alip vazgecemedigimiz bir arabaaa
Biz o arabadan 12 tane aldikEşim aldığında ilk bindiğimde bende hiç sevmedim. Yüzüm düştü hatta ufacık falan diye. Sonra bi kullandım. Eşim satalım mı diyor asla diyorum
Buradaki fiyatları nasıldır bilmiyorum ama merak ettim. Bakayım bi eşimleBiz o arabadan 12 tane aldikesimin arkadaslarina da almaya esimle biz gittik sirf araba guzel biz getirelim nerdne alacaksaniz diye ama piyasası aşırı yukseldi simdi 3 sene once 42 ye aldigimiz araba su an 90 ediyor gercekten asiri yukseldi ama degemzmi o arabaya deger
C1 alma, ilk arabam, altını rögar kapağına geçirdim egzozum patladı, sürekli bi yerlere sürtüyodu sonra satmk zorunda kaldm, bi de parçasını bulmk sıkıntı şimdi daciaya göz diktmKızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi arabaAma öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
eşim de citroen c1,c3 falan diyor.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemliyani böyle büyük uzun falan istemiyorum
C1 fazla küçük gibi zatenC1 alma, ilk arabam, altını rögar kapağına geçirdim egzozum patladı, sürekli bi yerlere sürtüyodu sonra satmk zorunda kaldm, bi de parçasını bulmk sıkıntı şimdi daciaya göz diktmama kesinlikle otomatik al çok rahat
Yok küçük değil 4 kişi binebiliyor ama aracın altı alçaktı o büyük sorun düz yolda rögara geçirdim daha nolsunC1 fazla küçük gibi zatenotomatik istiyorum ben de. Öyle bi araba alma şansım varken onu alırım yani. Daha rahat
Bakmalisiniz otomatigi de var aracınBuradaki fiyatları nasıldır bilmiyorum ama merak ettim. Bakayım bi eşimle
citroenden uzak durun sorun cikarir parcasi desen ona gore satmaya kalksaniz hemen satilmaz. Kolay satabileceginiz sizi sanayiye sokmayacak bi araba bakin. Golfler kolay satiliyor sorun cikarmiyor bende de golf var. Bundan once de fiat 500l vardi seviyodum ama uzun yolda cekmiyor 1.4tu o.Kızlar ehliyetimi alalı 3-4 yıl oluyor. Yurt dışında değişimi için de 1 sene bekledim. Sıra geldi araba almaya.
Ben liseden beri mini cooper istiyorum. Bence her genç kızın ilgisini çeken bi arabaAma öyle yeni model falan değil. Çünkü hala acemi sayılırım. Tam kavrama sürecinde normal ucuz olsun istedim. fakat geçen arkadaşım Mini cooperların sürümünün kolay olmadığını söyledi.
eşim de citroen c1,c3 falan diyor.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız tercihen otomatik vites küçük araba marke modeli var mı acaba? Küçük olması önemliyani böyle büyük uzun falan istemiyorum
Öyle bakayım. TeşekkürlerYok küçük değil 4 kişi binebiliyor ama aracın altı alçaktı o büyük sorun düz yolda rögara geçirdim daha nolsunbnden tavsiye yüksek araba al
Burda satılmayla Yada parçayla ilgili sıkıntı olur mu bilmiyorum. Onu bi sorayım. Teşekkür ederimcitroenden uzak durun sorun cikarir parcasi desen ona gore satmaya kalksaniz hemen satilmaz. Kolay satabileceginiz sizi sanayiye sokmayacak bi araba bakin. Golfler kolay satiliyor sorun cikarmiyor bende de golf var. Bundan once de fiat 500l vardi seviyodum ama uzun yolda cekmiyor 1.4tu o.